Skocz do zawartości

Adamjj

Użytkownicy
  • Postów

    69
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Chodel

Ostatnie wizyty

853 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Adamjj

Entuzjasta

Entuzjasta (6/14)

  • Przyjazny Unikat
  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

2

Reputacja

  1. Trzeba będzie w najbliższym czasie przetestować
  2. Raz tylko podpiekałem w wędzarni ale wcześniej zakończyłem wędzenie, czyli bez obaw można podpiekac w 100°C i jednoczenie puszczać dym? To by sporo skróciło cały proces
  3. Adamjj

    Kąski, czipsy

    Pierś oraz schab peklowane 48 godzin (peklosól 50 g/kg) Chyba będzie trochę słonawe
  4. Może nie całkiem na temat , ale w tym roku,pierwszy raz od 40 lat odkąd ich ostatnio widziałem wróciły Dudki , i pochwale się, że spokojnie sobie chodziły i jadły u mnie na podwórku,także chyba się powoli coś odbudowuje
  5. Teraz ciężko o taki widok, pozwolenia , uprawnienia, wymogi,a i o kupno wieprzka ciężko
  6. Można prosić o taki opis zpm łuków
  7. Zawsze myślałem że Sokołów to jedna firma
  8. Super artykuł , dobrze widać jak wymogi i nowoczesne maszyny wypychają ludzi z pracy,o połowę zatrudnienia mniej ale produkcja większą , coś za coś .
  9. Adamjj

    Przywitanie

    Cześć wszystkim
  10. Adamjj

    Ozor wolowy wedzony

    Smakowo jest podobny do wieprzowego??
  11. Adamjj

    Ozor wolowy wedzony

    Podpinam się pod temat, sam jestem ciekawy jak to zrobić i co z tego wyjdzie
  12. Poprostu chciałbym mieć taką książkę z dokładnie tymi przepisami na półce,niekoniecznie w oryginalnym druku
  13. Dokładniej to chodziło mi nie o oryginał,tylko jak zrozumiałem z wcześniejszych postów to mialo to chyba być wydrukowane tak jakby od nowa,i udostępnione do sprzedaży,chyba że coś pomieszalem
  14. Tak nieśmiało zapytam czy ten zbiór przepisów został wydrukowany w postaci książki?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.