Skocz do zawartości
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Adamjj

Użytkownicy
  • Postów

    72
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Chodel

Ostatnie wizyty

914 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Adamjj

Współpracownik

Współpracownik (7/14)

  • Klub KPP Unikat
  • Przyjazny Unikat
  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą

Najnowsze odznaki

52

Reputacja

  1. Osobiście posiadam 2 mieszałki ,jeden 16 lat drugi 13,nie powiem trochę drażni to jęczenie ale to zawsze lżej niż samemu mieszać😁
  2. Pięknie powiedziane , czytałem z uśmiechem na twarzy😁
  3. Trzeba będzie w najbliższym czasie przetestować
  4. Raz tylko podpiekałem w wędzarni ale wcześniej zakończyłem wędzenie, czyli bez obaw można podpiekac w 100°C i jednoczenie puszczać dym? To by sporo skróciło cały proces
  5. Adamjj

    Kąski, czipsy

    Pierś oraz schab peklowane 48 godzin (peklosól 50 g/kg) Chyba będzie trochę słonawe
  6. Może nie całkiem na temat , ale w tym roku,pierwszy raz od 40 lat odkąd ich ostatnio widziałem wróciły Dudki , i pochwale się, że spokojnie sobie chodziły i jadły u mnie na podwórku,także chyba się powoli coś odbudowuje
  7. Teraz ciężko o taki widok, pozwolenia , uprawnienia, wymogi,a i o kupno wieprzka ciężko
  8. Można prosić o taki opis zpm łuków
  9. Zawsze myślałem że Sokołów to jedna firma
  10. Super artykuł , dobrze widać jak wymogi i nowoczesne maszyny wypychają ludzi z pracy,o połowę zatrudnienia mniej ale produkcja większą , coś za coś .
  11. Adamjj

    Przywitanie

    Cześć wszystkim
  12. Adamjj

    Ozor wolowy wedzony

    Smakowo jest podobny do wieprzowego??
  13. Adamjj

    Ozor wolowy wedzony

    Podpinam się pod temat, sam jestem ciekawy jak to zrobić i co z tego wyjdzie
  14. Poprostu chciałbym mieć taką książkę z dokładnie tymi przepisami na półce,niekoniecznie w oryginalnym druku
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.