Skocz do zawartości

dziuniek

Użytkownicy
  • Postów

    120
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Lublin
  • Zainteresowania
    różne

Osiągnięcia dziuniek

Entuzjasta

Entuzjasta (6/14)

  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Serdeczne dzięki, na Was zawsze można polegać :wink: !
  2. Witam, mam pytanie. Czy mieszadłem ,,jednośmigłowym" lub wiertarką można wyrobić mięso na szynkową? Może ktoś próbował? Pozdrawiam.
  3. dziuniek

    Dowcipy

    żeby być z tyłu :rolleyes: (jeśli chodzi o panów oczywiście)
  4. 22 kg :question:
  5. 1.piter-2 2.karolszymczak 3.Krystaler 4.przemek1978 5.bogdan b 6.wchęciński 7.majus 8. Wiesia 9. jackfantom 10. Marko 11. WaRo58 12. waldero 13.dziuniek
  6. 1. Maxell + 1 2. jpionka + 1 3. Gonzo + 1 4. maly-maly + Aga 5. Wosiu 6. Karolszymczak 7. Wirus + Wisienka + Wirek (czyli drużyna W) (zależy od terminu) 8.Kyzimol+1 9.Bagno 10. andrzej k 11. Roger + ŁP (zależnie od terminu) 12. Zico 13.beiot+bena+kuba+maciek (zależy od terminu) - transport własny 14. anerka+bazyl /termin?/ 15.Darino+1 16. dziuniek (zależy od terminu) 17. 18. 19. 20. 21. 22.
  7. Byłem w saunie suchej, saunie mokrej i w czarnej bani w Wodziłkach. Dla mnie nie ma nic lepszego jak ostatnia opcja. Może się mylę ale tam dochodzi jeszcze niesamowity efekt inhalacyjny.
  8. Beiot, wielkie dzięki za fotorelację, aż łezka mi się w oku zakręciła. Tym co nie byli mogę powiedzieć, niech żałują. O panującej na kursie wspaniałej atmosferze chyba nie muszę pisać. 1.Towarzystwo: doborowe. 2.Kadra dydaktyczna: Harward się chowa.Andrzeju, Wojtku serdecznie dziękuję. 3.Opieka Pani Agnieszki nad kursantami: matczyna. 4.Miejsce, baza noclegowa, wyżywienie: w mojej ocenie super (do Zrębic nawet nie ma co porównywać). 5.Wspomnienie smaku porterówki Wosia:BEZCENNE :grin: ps.Niezdecydowanym, naprawdę z czystym sumieniem, mogę taki kurs polecić. Pozdrawiam serdecznie.
  9. Witam, jeśli dobrze pamiętam to Toshiba kupował sam dymogenerator, jeśli się mylę to przepraszam
  10. A co z zimnym wędzeniem? I tak się zastanawiam że jak nie ma np. wędzonki do grochówki, albo ktoś jest na bezmięsnej diecie to parę kropelek do garnka i po problemie :rolleyes:
  11. Fajny temat, a już chciałem stawiać nową wędzarnię :rolleyes:
  12. Jak masz możliwość to rób tak jak napisał pis67, będzie to najlepsze wyjście. Jeśli nie, to trzymaj w imprezowni. Jak dobrze nastrzyknąłeś to w 4 dni powinno być ok. Powodzenia.
  13. Koszu, zależy jak długi jest czas peklowania
  14. dziuniek

    Dowcipy

    znam, wspaniałe uczucie!!! :grin: :grin: :grin:
  15. dziuniek

    Ceny peklosoli

    W Lublinie był problem z peklosolą przed świętami, pani w hurtowni mówiła mi że producenci nie mieli. Zaszokowała mnie za to cena jelit baranich 28 pln za 60 m. Wcześniej płaciłem po18pln za 90m
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.