Skocz do zawartości

ZdrowoDomowo

Użytkownicy
  • Postów

    36
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Kontakt

  • strona WWW
    http://www.zdrowodomowo.pl

Informacje o profilu

  • Płeć
    Nie podano
  • Miejscowość
    Łódź

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia ZdrowoDomowo

Poszukiwacz

Poszukiwacz (4/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Aniu Dzisiaj miałem klienta Włocha, który przyjechał po kultury i formy - gadaliśmy z godzinkę (prawie polskojęzyczny). Stwierdził, że ricottę robi się w temp 82 stopni - nie wyżej - pochodzi z rodziny serowarów. Dodają mleko a zakwaszają tylko zimą. Pozdrawiam Jacek ZdrowoDomowo.pl
  2. ZdrowoDomowo

    Mozarella

    Andrzejku. Do serów dojrzewających powyżej 4 tygodni lepsza jest cielęca. Podpuszczka mikrobiologiczna ma skłonność do tworzenia goryczki w serach dojrzewających. Pozdrawiam Jacek zdrowodomowo.pl
  3. Eluś - Brak Słów - jestem z wami.
  4. ZdrowoDomowo

    Ceny peklosoli

    Jak możecie zaopatrzcie się w jelita baranie - cena u producentów wzrosła 75%. Pozdrawiam Jacek -------------------------------------------- www.zdrowodomowo.pl
  5. Witam Jeśli ktoś potrzebuje mam gorczyce w specjalnych cenach dla członków WB. Gorczyca biała ziarno 200 gram 3zł Gorczyca biała mielona 200 gram 4zł Gorczyca czarna 200 gram 5zł Gorczyca czarna mielona 5,50zł Jeśli jest ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt przez PW lub j.bloch@zdrowodomowo.pl Pozdrawiam Jacek -------------------------------- http://www.zdrowodomowo.pl
  6. ZdrowoDomowo

    Nadziewarka pionowa

    Jutro postaram się wrzucić linka. ----------- www.zdrowodomowo.pl
  7. ZdrowoDomowo

    Nadziewarka pionowa

    Witam Miro przewód poprawiony - ok 3 m - spokojnie można postawić zasilacz wyżej. Bawiłem się z tą nadziewarką ponad tydzień i dla mnie rewela - sprzedaje tylko produkty, które sam używam. Pozdro ________ www.zdrowodomowo.pl
  8. ZdrowoDomowo

    Nadziewarka pionowa

    Witam Mam u siebie na sklepie - tydzień testowałem i na 2 półtusze spokojnie wystarcza - polecam. http://www.zdrowodomowo.pl/Produkt/NADZIEWARKA%C2%A0PIONOWA%C2%A05%C2%A0LITR%C3%93W%C2%A0Z%C2%A0NAP%C4%98DEM%C2%A0ELEKTRYCZNYM%C2%A0/217/ Pozdro Ps. rewela lejek do kabanosów. ----------------------- www.zdrowodomowo.pl
  9. Witam Ja mój chrzanik robię w sokowirówce - oczyszczone korzenie kroję na kawałki po 2 cm. i do sokowirówki. Uzyskany sok mieszamy z miazgą, zalewam zalewą. Maszynkę można postawić na dworze. 3kg chrzanu - 5 minut roboty i mamy pięknie rozdrobniony chrzan. Pozdrawiam ---------------------------------------------- http://www.zdrowodomowo.pl/
  10. Witam Napisz co i ile potrzebujesz . Wysyłka bez problemu - 1 funt/kilogram. Wielokrotnie wysyłałem nawet do afryki i nie było problemu. Pozdro __________________________________ Wszystko do domowego wyrobu wędlin, serów itp. http://www.zdrowodomowo.pl/
  11. Witam Skontaktuj się ze mną na PV lub j.bloch@zdrowodomowo.pl - wyjdzie na pewno dużo taniej i nie będzie to chińczyk. Pozdro Jacek ----------------- Wszystko do domowego wyrobu wędlin, serów itp http://www.zdrowodomowo.pl/
  12. W okolicach Łodzi najlepsze są świnki w Mąkolicach(za Strykowem - kierunek Piątek) - Można zamówić chlewikową( wczoraj kupiłem piękne 1 1/2 blondynki - tłuszczyk na dwa palce). A na co dzień można spokojnie zawierzyć łódzkiemu selgrosowi. pozdro Jacek ------------------------------------------- Wszystko do domowego wyrobu wędlin, serów itp http://www.zdrowodomowo.pl/
  13. A ile czasu mieszałeś - masa była kleista? --------------------------------------- Wszystko do domowego wyrobu wędlin, serów itp. http://www.zdrowodomowo.pl/
  14. Z 20 litrów mleka uzyskuje się od 2 do 2,5kg młodego sera (mleko mleku nierówne + inne zmienne - chlorek, chusta itp.) Pozdrawiam Jacek ------------------------------------------ Wszystko do domowego wyrobu wędlin serów itp. http://www.zdrowodomowo.pl/
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.