Skocz do zawartości

bar

Użytkownicy
  • Postów

    28
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    warszawa

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia bar

Uczeń

Uczeń (3/14)

  • Przyjazny Unikat
  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

3

Reputacja

  1. bar

    Krakowska wg.Kostka

    @arkadiusz, 1/2 jedynki przegoniłem przez szarpak, pozostałą część lekko uplastyczniłem.
  2. bar

    Krakowska wg.Kostka

    Drugie podejście do krakowskiej, tym razem chyba pełen sukces (żadnych dziur, w smaku pychota). Zdjęcie trochę przekłamuje, w rzeczywistości nie jest taka czerwona.
  3. bar

    Dowcipy

    Rybak złapał złotą rybkę i rzekł do niej: rybko, wypuszczę cię jak powiesz mi jak długo będę żył. Rybka: tego niestety nie mogę ci powiedzieć ale za to zdradzę kim będziesz w następnym wcieleniu. Rybak: zgoda, mów. Rybka: otóż będziesz hokeistą !! Rybak: jak to hokeistą, przecież ja w życiu nie grałem w hokeja ??? Rybka: to zasuwaj trenować, za tydzień masz pierwszy mecz
  4. A ja bardzo dziękuję za udostępnienie pliku.👍
  5. bar

    Radek robi.....

    Dziękuję, następnym razem podwyższę temperaturę. Pozdrawiam
  6. bar

    Radek robi.....

    Popełniłem konserwę golonkową wg Radka, w smaku bardzo dobra, natomiast wyszła mi twardawa (1 dzień 90, drugi 60 i trzeci 30 minut, wszystko w temp. 85 stopni). Dodać więcej tłustego, wody ?.
  7. A mają doręczono komuś w Sośnicowicach
  8. bar

    Krakowska wg.Kostka

    Następnym razem 1/2 przegonię przez szarpak i ściślej nabiję, zobaczymy. Niemniej w smaku bardzo dobra, dzięki za przepis.
  9. bar

    Krakowska wg.Kostka

    Zgodnie z przepisem 1/2 przepuściłem przez maszynkę bez noża i sitka
  10. bar

    Krakowska wg.Kostka

    I ja popełniłem krakowską, w smaku petarda, na przekroju trochę "kornika". Pytanie czy za słabo wymieszałem farsz albo za luźno nabiłem ?
  11. Pięknie dziękuję
  12. Gdzie znajdę przepis na śledziki wg Małgo ? No i moje ulubione śledziki wg Małgo cebulka, orzechy włoskie podsmażone, śliwka suszona, tymianek, olej rzepakowy z zimnego tłoczenia/olej ryżowy , ocet jabłkowy - mandarynkowo rozmarynowy - oczywiście śledz Subiektywnie (Małgo) - świetne IMG_20171221_200841.jpg
  13. I moja również dotarła, wielkie dzięki
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.