Skocz do zawartości

irekfin

Użytkownicy
  • Postów

    29
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Krosno

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia irekfin

Poszukiwacz

Poszukiwacz (4/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. irekfin

    Ostrzenie noży

    Dzięki za rady. Zaoszczędziliście mi 150zł dziękuję.
  2. irekfin

    Ostrzenie noży

    Bardzo dziękuję za odpowiedź. link poniżej: https://allegro.pl/oferta/profesjonalna-ostrzalka-nozy-oselka-ruixin-pro-iii-10685267278? Jeśli jeszcze ktoś mógłby się wypowiedzieć, to z góry dziękuję.
  3. irekfin

    Ostrzenie noży

    Witam, Znalazłem coś takiego: PRC RUX3 za 149zł na alle.... Proszę może ktoś może mi doradzić czy warto to kupić? z góry dziękuję. zp Irek
  4. bardzo dziękuję, spróbuję na pewno.
  5. dzień dobry, Jak Pan robi te szynki i o co chodzi z tym smalcem? z góry dziękuję za odpowiedź. zp irek
  6. witam, Jak długo trzeba parzyć po wędzeniu (na kolor) golonkę? Jak zrobiłem na 75stopni w środku to była surowa i twarda. z góry dziekuje za odpowiedź. zp irekfin
  7. Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Bardzo mi pomogły. zp irekfin
  8. witam, czy jak dodam skórki wieprzowe do mięsa kiełbasianego w słoiku, wyrób będzie bardziej smarowny? dziękuje za odpowiedź. zp irekfin
  9. witam, To jest serek typu Włoskiego z Lidla? Czy może jakiś inny? U nas te z Lidla nie do zdobycia. i_f
  10. witam, jakie serki wędziłeś? i_f
  11. dzień dobry, zapakowany próżniowo? irekfin
  12. Dzień dobry, Czy można tak samo zrobić w wolno warze? Przez kilku krotne ustawienie najdłuższego czasu gotowania? Oczywiście mięso w woreczkach próżniowych. z góry dziękuję za odpowiedź. irekfin
  13. irekfin

    Szynka z sarny

    Dzień dobry, Jednak uwędziłem szynkę z sarny. Peklowana była w peklo-soli wg "kalkulatora peklowania". Wędziłem około 3 godzin w 50 stopnia do uzyskania koloru. Parzona do 75 stopni w środku. Do parzenia dodałem 3 ziarenka pieprzu czarnego, 1 liść laurowy, 2 ziarenka ziela angielskiego. Smak dobry i absolutnie nie jest sucha:), z czego bardzo się cieszę.
  14. Dziękuje za odpowiedź. Czyli zaparzy się podczas pasteryzowania. zp irekfin
  15. witam, Może nie doczytałem dokładnie, ale czy kasze mannę dodajemy suchą (bez gotowania)? z góry dziękuję za odpowiedź. zp irekfin
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.