Muski Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #301 Opublikowano 10 Października 2023 55 minut temu, Maciekzbrzegu napisał(a): buraczki według Muskiego Za wcześnie...... chociaż 7-10 dni😁musi się ustabilizować smak Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #302 Opublikowano 10 Listopada 2023 (edytowane) Muski spoko smakowały 😂 . Święto to trzeba się przygotować. Jajecznica na boczku na śniadanko 👍 jeszcze coś z gąski na obiad i gitarą od strony kulinarnej. Flaga powieszona . Pozdrowionka dla świętujących w Rytych i gdzie indziej Edytowane 10 Listopada 2023 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #303 Opublikowano 12 Listopada 2023 (edytowane) Ostatki jesieni. Pierwszy śnieg. Surfinia jeszcze kwitnie. Edytowane 12 Listopada 2023 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #304 Opublikowano 12 Listopada 2023 8 godzin temu, Maciekzbrzegu napisał(a): Pierwszy śnieg. Szufle szykuj 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resal Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij #305 Opublikowano 14 Stycznia W dniu 7.10.2023 o 20:29, Maciekzbrzegu napisał(a): Jak lubisz kalafiora kiszonego (ten aromat 😁) spróbuj z brukselką. Jeden słoik na początek. Poza kapustą i ogórkami. A to chyba robi każdy. Lub zna smak. To burak, papryka, marchewka , brukselką najlepiej mi smakują. Trochę się tymi kiszonkami zaraziłem. Zrobiłem jesienią kilka. Brukselka mnie nie zachwyciła. Kalafior bardzo smaczny. Papryka pierwsza klasa. Numerem jeden okazała się fasolka szparagowa przed kiszeniem blanszowana 4 min. W planach marchewka, rzodkiew albo rzepa i czosnek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij #306 Opublikowano 14 Stycznia 2 godziny temu, Resal napisał(a): Brukselka mnie nie zachwyciła. Kalafior bardzo smaczny Brukselka dla koneserów. Kalafior przekiszony - szybko łapie też , ale w fazie początkowej super, podobnie rzodkiewka i pomidory /pomidorki. Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij #307 Opublikowano 14 Stycznia 3 godziny temu, Resal napisał(a): Trochę się tymi kiszonkami zaraziłem. Zrobiłem jesienią kilka. Brukselka mnie nie zachwyciła. Kalafior bardzo smaczny. Papryka pierwsza klasa. Numerem jeden okazała się fasolka szparagowa przed kiszeniem blanszowana 4 min. W planach marchewka, rzodkiew albo rzepa i czosnek. Tak trzymać 👍. Wiadomo każdy ma swoje smaki. 😁. Ja też jedne lubię bardziej drugie mniej ..😁 Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij #308 Opublikowano 14 Stycznia Fasolki nie próbowałam kisić ( brukselki zresztą też nie 😅) ale skoro tak zachwalasz to w tym sezonie przetestuję Pomidory kiszone mi nie podchodzą , rzodkiewka, marchew czy kalafior i owszem 😋. Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij #309 Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) W dniu 14.01.2024 o 21:12, chudziak napisał(a): Fasolki nie próbowałam kisić ( brukselki zresztą też nie 😅) ale skoro tak zachwalasz to w tym sezonie przetestuję Pomidory kiszone mi nie podchodzą .rzodkiewka, marchew czy kalafior i owszem 😋. Brukselka jest mega pyszna !ja zreszta moga jesc bez niczego nawet gotowana posypana sola i pieprzem pomidory sa blee. Fasolki nie robilam . Kalafior kalarepa smaczne, marchewka mniej mi smakowala . Marchewka papryka i seler wole jako pikle. Edytowane 17 Stycznia przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij #310 Opublikowano 17 Stycznia Maciek proce to ładne masz Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij #311 Opublikowano 17 Stycznia Godzinę temu, electra napisał(a): Brukselka jest mega pyszna !ja zreszta moga jesc bez niczego nawet gotowana posypana sola i pieprzem pomidory sa blee. Fasolki nie robilam . Kalafior kalarepa smaczne, marchewka mniej mi smakowala . Marchewka papryka i seler wole jako pikle. I to jest fajne. Każdemu smakuje co lubi 😁👍. Jaki pikle nie robiłem , ale chętnie spróbuję. Podaj wytyczne co i jak 😁 20 minut temu, BazylWidzew napisał(a): Maciek proce to ładne masz Jest koncept aby wysłać procą towar do ziezielonego ale jest zagrożenie ze Muski przechwyci. 😂😂Gumy trzeba dać mocniejsze 😂. Z obliczeń wynika że do Ciebie na Mazury nie doleci 😥. Ale z miska spróbuje. W prasie co najwyżej będzie że spodek UFO nad Polską się pojawił. 🤣😂🤪. Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij #312 Opublikowano 17 Stycznia Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij #313 Opublikowano 17 Stycznia 41 minut temu, Maciekzbrzegu napisał(a): ale jest zagrożenie ze Muski przechwyci. Nie ma szans, że do Muskiego dolecieć bo najpierw będzie lecieć w mojej strefie powietrznej trójkąta chińskiego 😉😂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij #314 Opublikowano 17 Stycznia Godzinę temu, Maciekzbrzegu napisał(a): I to jest fajne. Każdemu smakuje co lubi 😁👍. Jaki pikle nie robiłem , ale chętnie spróbuję. Podaj wytyczne co i jak 😁 Jest koncept aby wysłać procą towar do ziezielonego ale jest zagrożenie ze Muski przechwyci. 😂😂Gumy trzeba dać mocniejsze 😂. Z obliczeń wynika że do Ciebie na Mazury nie doleci 😥. Ale z miska spróbuje. W prasie co najwyżej będzie że spodek UFO nad Polską się pojawił. 🤣😂🤪. Zajzyj do mojego watku chyba od 4 strony jest o roznych jak robie . Lato w sloiku...i inne przetwory Electry przetwory Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.