Marek z Bielska Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 4 Października 2007 witam przesylam wam moi drodzy zadymiacze fotki z ostatniej mojej produkcji,jezeli bedziecie mieli jakies pytania lub sugestie piszcie smialo:-) wedzonki robione byly wg wnuczka wyszly jak widac, smak super slonecznie pozdrawiam Marek http://images25.fotosik.pl/94/1a5b8f1ef63613f0m.jpghttp://images24.fotosik.pl/94/0aeed70eed4ebaccm.jpg http://images23.fotosik.pl/94/a8397c5f445ec7ddm.jpghttp://images27.fotosik.pl/95/7df86c56a713170dm.jpghttp://images11.fotosik.pl/86/3073cdf930ed1785m.jpghttp://images11.fotosik.pl/86/67f9f032bde3c220m.jpg http://images27.fotosik.pl/95/10ec479fe413a8cem.jpghttp://images27.fotosik.pl/95/ebcdb0f2e0bbfd84m.jpghttp://images23.fotosik.pl/94/ae3debb1bbf73773m.jpghttp://images28.fotosik.pl/94/4f9ad483e50bac46m.jpg http://images29.fotosik.pl/95/2beaee305c0091a8m.jpghttp://images23.fotosik.pl/94/e22e6e3a1ed4d883m.jpghttp://images24.fotosik.pl/94/8537871522c56f9am.jpghttp://images23.fotosik.pl/94/142140f05d8e2ebem.jpg http://images11.fotosik.pl/86/b8ec009af6ea565em.jpghttp://images23.fotosik.pl/94/617f1ca06dfb4b40m.jpghttp://images30.fotosik.pl/95/ea1aedefa96fcde6m.jpghttp://images25.fotosik.pl/94/686c937fe8b8cd08m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siara Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 4 Października 2007 Witaj Marek, Jest tylko jedna fotka :grin: Kiebaska dotarla ? Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile" PozdrawiamSiara Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 4 Października 2007 Piękne mięso-jak na mięso z pręgi ???... gdzie takie można kupić .Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 4 Października 2007 łaaaaaaMarek super składnikibez błonek wszystko extraa lejek widzę z ocynku :sad: wołowinka chyba nie z pręgi - mam rację ?gratulacje :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 4 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 4 Października 2007 witaj siara i dziadekfotek mialem duzo do wrzucenia i dlatego robilem male proby co niestetytroche trwalo.dziadku ano mam taki sklep co ma swoja ubojnie bija mlode byki i swinie,mieso maja zawsze swiezutkie,jak zamowie to pani mi przygotuje supertowarek taki jak marzenie.prega byla odtluszczona i odsciegniona naprawdepiekna od strony gornej.mieso najlepsze az wegierskiej gorki. tak kempes lejek z ocynku jest, ale nie narzekam na niego,tak jak pokazywalem na zlocie przygotowanie miesa tak robilem tym razem,wiesz mam male dziecko a ono uwielbia na cieplo kielbaske bez przygod slonecznie pozdrawiamMarek,kasia i marcelinka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 4 Października 2007 tja ta wołowinka aż może zmylić zwłaszcza stałego bywalca :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18533 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 4 Października 2007 Marek, zdjęcia są imponujące, od razu widać, że wyroby są spod fachowej ręki.Czy do produkcji kiełbasy użyłeś tej pięknej wołowinki ? I co Ty chopie teraz z taką ilością wędlin zrobisz ?? ;-) Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18534 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 4 Października 2007 Podzieli sie z nami :grin: Cytuj wedzarnia z lodowki ,,dymogenerator MIratroche checi i jesz co lubisz ,a nie lubisz co jesz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18541 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 4 Października 2007 Witam Mark z Bielska . Świetne fotki z wyrobami i zapewne smaczne . Gratuluję i Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18555 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokoz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 4 Października 2007 Patrzę na foki z zazdroscią i wzdycham jak wiele jeszcze muszę się nauczyć.Gratuluję!P.S. Dobrze, żem po kolacji, bo by mnie skręciło. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18556 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 4 Października 2007 Marek, gratuluję samozaparcia i wytrzymałośc, sam wiem jak trudno doczekać końca peklowania tym sposobem.Pojawiły się białe kropki na solance i czy mięsko dla Ciebie nie było zbyt suche? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18561 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 5 Października 2007 Wnuczek podawałeś gdzieś dokładnie ten swój przepis na zalewę ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18587 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 5 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 5 Października 2007 witajcie BonAirtak do tej produkcji kielbasy wlasnie uzylem tej pieknej wolowinkiz pregi, jest super na wyrobienie dobrego bratu do farszu.tak szczerze to mi moze zostalo z 3kg kielbasy z 14kg.kilo poszlo zaraz jako biala na sniadanie i cos tam mamusi zostawilema 2kg zostalo na urodzinki marcelinki razem z baleronem szynka i boczkiem,to tak ze ocalalo bo na sztangloweczki sie nie zalapalem,znajomi wzieli wszystko,ale to nic zrobimy zas bedzie frajda przy wedzoku.p.s.to tylko widac ze jest kielbasy duzo bo byly cienkie jelita 26-28max,a mialem tylko dwa pekniecia raz ze swojej winy. sokozty chlopie nie wzdychaj tylko maszeruj do sklepu po towar i rob a potemfotki przeslij. wnuczekniestety nie czekalem na biale kropki na solance,iz stwierdzilem zebyloby to zbyt ryzykowne ,mianowicie mieso bylo super przepeklowanenawet bez nastrzyku!a po solonce stwierdzilem ze to juz ostatni gwizdeki kazde przeciagniecie czasu byloby ryzykowne dla towaru.jezeli chodzi o mieso (szynka,baleron) to nie bylo za suche mimo izwedlina zostala poddana pieczeniu (bez parzenia).boczek zostal takze upieczony,ale stwierdzilem ze jeden zostal zamrozonya drugi kawalek byl sparzony nad para w garnku przez chyba z 2 godz.dokladnie nie wiem bo go mamusia parzyla,a barszczyk z niego wyszedl zehoho.co do soczystosci to wyszlo super i szynka i baleron,a co do slonoscitak w sam raz mimo iz bylo peklowane to na tz.jajko trzeba miec wyczucie,podczas dodawania soli. acha zapomnialem dodacslonecznie pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1026-moje-fotki-z-wedzenia/#findComment-18591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.