Zbój Madej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Może ktoś poda jakiś ciekawy przepis na karpia U mnie oprócz smażonego jest taki https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6494-karp-wigilijny/?p=191529 mama robi go od kiedy pamiętam Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-390018 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) chrzanowe faworki z karpiaCiekawy przepis, wypróbuję.Sos typu holenderskiego: wykwintny i przepyszny. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez EAnna Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-390194 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zapomniałam napisać o pierniku dojrzewającym ,ale to juz trochę za późno go robić ...a pyszny ! Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-390195 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 15 Grudnia 2014 No to czas zacząć Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-390414 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Tak więc produkcję z ostatniego weekendu oprócz podłączenia pod prąd będę musiał ometkować właśnie takimi naklejkami.......... Z Dymnym pozdrowieniem...... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-390427 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 29 Marca 2015 Tak niedawno były święta ...,a tu idą nowe-wiosenne,wielkanocne.Co pojawi się na Waszych stołach oprócz naturalnie swoich wyrobów ?-jakieś pomysły na obiad? Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416786 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 29 Marca 2015 Co pojawi się na Waszych stołach Malowane jajka Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416791 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 29 Marca 2015 A co oprócz tych jajek? [tylko nie pisz,że np. baranek] Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416795 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 29 Marca 2015 A co oprócz tych jajek? [tylko nie pisz,że np. baranek] Zajączek A tak na poważnie to u mnie ,jak już zresztą kiedyś pisałam , w Święta nie je się obiadów bo wszyscy są i tak przejedzeni ale dla szczególnych głodomorów na Wielkanoc zawsze mam przygotowany żur i gdy zajedzie taka potrzeba szybko mogę ugotować żurek - bo jajka ,kiełbasa czy boczek są pod ręką .PS Właśnie dzisiaj nastawiłam Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416798 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 29 Marca 2015 U mnie też koniecznie żurek i Gęś bo Wielkanoc to prawdziwa uczta jak mawiał Maciej Kuroń Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416800 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 29 Marca 2015 Barszcz wielkanocny to podstawa gotowany na wodzie z wędzenia ,ale to na śniadanie.Co z tym obiadem?,podwieczorkiem ?... Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416807 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 29 Marca 2015 bo jajka ,kiełbasa czy boczek są pod ręką Znaczy się mąż jest w domu. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416812 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 29 Marca 2015 gotowany na wodzie z wędzenia Już było wiele razy, że tego się nie używa. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 29 Marca 2015 Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416836 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybiarzbobromir Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 29 Marca 2015 beatag, dnia 29 Marz 2015 - 18:23, napisał: gotowany na wodzie z wędzenia Już było wiele razy, że tego się nie używa. a można wiedzieć czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416868 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 29 Marca 2015 beatag, dnia 29 Marz 2015 - 18:23, napisał: gotowany na wodzie z wędzenia Już było wiele razy, że tego się nie używa. a można wiedzieć czemu ?Bo jak parzysz wędzonki po wędzeniu to w tej wodzie zostaje cały syf, który przyczepił się podczas wędzenia. Więc nie jest to super rosołek. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 29 Marca 2015 Osad zostaje na dole ,zresztą ja dodaje tylko trochę ,a poza tym taki barszczyk jemy raz w roku .Dla tego smaku wszystko inne jest nieważne... Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416880 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 29 Marca 2015 Osad zostaje na dole ,zresztą ja dodaje tylko trochę ,a poza tym taki barszczyk jemy raz w roku .Dla tego smaku wszystko inne jest nieważne...Zakazu nie ma, chodzi o świadomość i o czytanie przez nowych użytkowników w przyszłości. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10702-co-dobrego-przygotowujecie-na-%C5%9Bwi%C4%99ta/page/3/#findComment-416884 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.