qba-69 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #251 Opublikowano 2 Października 2017 Krystian jak zwykle nawydziwiał, żeby zmotywować nas do działania Ładne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-569491 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #252 Opublikowano 2 Października 2017 Krystian jak zwykle nawydziwiał, żeby zmotywować nas do działania Ładne rybki No niewiem kto kogo motywuje ???????????? Dziękuje za dobre słowo Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-569511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 27 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #253 Opublikowano 27 Października 2017 Ostatnio zrobiłem kiełbasy z dzika z boczkiem wieprzowym i odrobina wołowiny, trochę twarogu i przy okazji śmietany Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-572877 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #254 Opublikowano 28 Października 2017 Krystian pozdrowienia! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-572902 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #255 Opublikowano 28 Października 2017 Fajna kiełba, a że z dzika to już w ogóle wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-572945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #256 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Ostatnio zrobiłem coś a la myśliwska, tylko raz wędzona bo mało czasu Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-579944 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #257 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Mi odpowiada!!! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-579945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #258 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Dziękuje ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-579946 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #259 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Jak długo i w jakich warunkach trzymałeś ją po wędzeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-579947 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #260 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Cztery dni wisiała w kuchni 18C i w lodowce jest dobę , osłonki 34/36 są rewelacyjne do podsuszania ???? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-579950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #261 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Italianski kolega przysłał mi zdjęcie, oni robią co roku suszona kiełbasę Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-579954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #262 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Krystian, naprawdę wielkie gratulacje. Zaczynasz wychodzić na Mistrza. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-579962 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #263 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Dziękuje za komplement Maxell Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-579965 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #264 Opublikowano 16 Grudnia 2017 To nie komplement, to fakt. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-579966 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #265 Opublikowano 16 Grudnia 2017 To muszę kupić sobie prawdziwą wędzarnię Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-579968 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
averoy Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #266 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Mesch,dobiles do czolowki, i tak trzymaj Pozdrawiam Cytuj Jezeli ktos chce ,znajdzie sposob.Jezeli ktos nie chce,znajdzie powod. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-580014 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #267 Opublikowano 16 Grudnia 2017 image.pngItalianski kolega przysłał mi zdjęcie, oni robią co roku suszona kiełbasęStrasznie mi się to drzewko spodobało. Pokazałem żonie z delikatną aluzją ze może coś na ten wzór zrobimy w następnym roku. Nawet mi nie odpowiedziała. Kobiety są jakieś inne. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-580030 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #268 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Krystian, AZ sie prosisz o Spoldzielnie Holendersko-Niemiecka..???? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-580073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #269 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Mesch,dobiles do czolowki, i tak trzymaj PozdrawiamTo jeszcze daleko drogi kolego image.pngItalianski kolega przysłał mi zdjęcie, oni robią co roku suszona kiełbasęStrasznie mi się to drzewko spodobało. Pokazałem żonie z delikatną aluzją ze może coś na ten wzór zrobimy w następnym roku. Nawet mi nie odpowiedziała. Kobiety są jakieś inne. Moze wybrałeś zły dzień Krystian, AZ sie prosisz o Spoldzielnie Holendersko-Niemiecka.. trzeba się spotkać jak ludzie, pogadać i zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-580121 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #270 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Wczoraj były wędzone boczki, polędwice i wołowiny kawałek (beef) Wołowina peklowana na mokro 6 dni, wędzona w 55C i parzona do 60 stopni w środku. Wyszła bardzo smaczna Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-580175 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #271 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Bardzo smaczyscie wyglada Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-580176 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #272 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Bardzo smaczyscie wyglada Kierowałem się twoja podpowiedzią za co bardzo dziękuje, myślę ze 70 stopni w środku to już za dużo dla wołowiny. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-580178 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #273 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Wczoraj zrobiłem trochę kiełbasy tłustej wędzonej i parzona, dziś miało być znowu wędzone ale taka wichura ze zrezygnowałem, możne jutro I zrobiłem trochę kiełbasy żeby wyschła, peklosol i ziarenka zielonego pieprzu Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-582505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #274 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ładna!U nas też wieje i śnieg sypie. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-582511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #275 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Witaj Krystian do tej co ma podeschnąć dodałeś tylko p/sól i zielony pieprz Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10952-w%C4%99dzenie-w-mesch/page/11/#findComment-582518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.