Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

 

 

Pierś kurczaka w ziołach z jakiem sadzonym, chipsami z ziemniaka i mixem sałat + sos czosnkowy

Kamil... na bogato :thumbsup: wygląda bardzo ładnie ... smak oceniła pewnie LP.. :)

czekam na dalsze Twoje poczynania ... i te projekty co tam chowasz w szufladzie :facepalm:

Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-407640
Udostępnij na innych stronach

Czasem mnie poniesie w kuchni :laugh:

Na żywo wyglądało bardziej efektownie - aparatem w telefonie trochę słabe zdjęcia wychodzą :facepalm:

 

Podobno w smaku rewelacja, ale co małżonka miała mi powiedzieć :tongue::facepalm:

czekam na dalsze Twoje poczynania ... i te projekty co tam chowasz w szufladzie :facepalm:
 
Może kiedyś ujrzą światło dziennie :D
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-407641
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...

Przyszedł czas na chlebek :)

 

Lekko za twarda skórka wyszła, po za tym bardzo dobry ;)

Zastanawiam się tylko nad tymi "pęknięciami" przy surowym cieście, ale w degustacji to nie przeszkadza :D

post-68769-0-73120500-1427145340_thumb.jpg

post-68769-0-47928800-1427145344_thumb.jpg

post-68769-0-45236500-1427145349_thumb.jpg

post-68769-0-65283100-1427145353_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-415324
Udostępnij na innych stronach

Wyglada na ladnie wypieczony, rowna skorka, tylko taki tyciu "pomieszamy" z zewnatrz  :D

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-415327
Udostępnij na innych stronach

Kamil, wstepne wyrabianie bylo za ktorkie. Na poczatku ,przed pierwszym odpoczynkiem ciasto powinno byc dobrze wyrobione, nie wolno za duzo maki podsypywac, tylko wyrabiac i skladac. Doprowadzi to do gladkiej powierzchni ciasta. A pozniejsze odpowietrzanie juz nie bedzie mialo w ogole wplywu na powierzchnie, zawsze wyjdzie gladka :D

 Nie martw sie, na poczatku najwazniejszy smak, pozniej doswiadczenie pokaze ,ze lepiej wyrobiony  jest gladszy  ;)

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-415353
Udostępnij na innych stronach

Kamil wygląda bardzo ładnie, ale na przyszłość zrób coś ze światłem bo wszystkie fotki mimo że smaczne to trochę ponure. Brawo.

( znalazł się znawca... Wiem, wiem...) :D

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-417630
Udostępnij na innych stronach

Kamil ile dajesz tych ziaren? ,bo ja tez robie takie z ziarnami i one mi jakos nikna :)

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-417633
Udostępnij na innych stronach

Kamil wygląda bardzo ładnie, ale na przyszłość zrób coś ze światłem bo wszystkie fotki mimo że smaczne to trochę ponure. Brawo.

( znalazł się znawca... Wiem, wiem...) :D

Sławek znawco, wiem, że ponure bo niestety robione tosterem :D Mam słaby aparat w telefonie i tak wychodzi - jak zrobię z flash'em to są ciemne, a jak bez flash'u to rozmazane :facepalm:

 

 

wszystkie fotki mimo że smaczne... Brawo.

Dziękuję za słowa uznania :D

Kamil ile dajesz tych ziaren? ,bo ja tez robie takie z ziarnami i one mi jakos nikna :)

 

Wczoraj/dzisiaj (zależy jak na to patrzeć ;)) robiłem jeden chlebek więc dałem po pół szklanki :D

Mogę Ci przesłać przepis :)

Edytowane przez Kamil_1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-417636
Udostępnij na innych stronach

Kamil czekam  na przepis :thumbsup:  bedzie cos dla odmiany  :)  ,ja daje mniej i siemie mam kruszone 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-417639
Udostępnij na innych stronach

Kto rano wstaje... 

ten długo leje.  :D

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-417649
Udostępnij na innych stronach

Kamilku  gratulacje , wszystko pieknie wyglada, Twoja zona ma wielki skarb w domu :thumbsup::clap: :clap:

Dziękuję :)

 

Przez to gotowanie (a raczej dzięki niemu) żeby się nie okazało, że słowo "wielki" będzie tutaj kluczowe :D:facepalm::D

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-417707
Udostępnij na innych stronach

 

 

Kto rano wstaje...
Rano to znaczy o której?bo u mnie to jest 4.00 i gnam do pracy,jak wrócę to nie mam ochoty na nic :( a tu tyle pracy :( chlebek super :) podasz przepis
Moją pasją jest kuchnia:)
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-417745
Udostępnij na innych stronach

 

 

Mogę Ci przesłać przepis

Kamil przepis proszę tutaj :tongue: nie ma po ''cichaczu'' wysyłania na pw ;):facepalm: chlebek :thumbsup:

Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/#findComment-417826
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.