arkadiusz Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #276 Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Przecież palisz żeby uzyskać temperaturę.Nie będziesz chyba piekł w ogniu tylko w ogrzanym powietrzu. Edytowane 25 Października 2019 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #277 Opublikowano 25 Października 2019 Nie będzie przypalona (tak na czarno) ? Jak będziesz piekł w temo. 180st. C to po pewnym czasie mięso się przypali. Pomyśl, w jakich temperaturach pieczesz w piekarniku elektrycznym. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WQ_86 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #278 Opublikowano 25 Października 2019 Będę starał się utrzymać 90°C max, a grube drewno dajecie do podpiekania czy cieńsze ? Takie jak do puszczania dymu ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #279 Opublikowano 25 Października 2019 Grube Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #280 Opublikowano 25 Października 2019 a grube drewno dajecie do podpiekania czy cieńsze ? Takie, aby szybko podnieść temperaturę do wymaganej.Dla mnie jest to suche, niezbyt grube. Zapala się płomieniem i temperatura szybko skacze.Przy podpiekaniu grubszych kawałków sprawdzą się większe kawałki. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WQ_86 Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #281 Opublikowano 27 Października 2019 Tak mniej więcej wyglądało to u mnie. Wszystkie klapy poza jedną pozamykane.Kiełbasa wygląda tak. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.