Maxell Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #151 Opublikowano 16 Grudnia 2021 pokielbasilo mi sie Teraz, przed świętami to chyba wszystkim forowiczom się kiełbasi. W większości z super efektami. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #152 Opublikowano 23 Grudnia 2021 A tak wyglada przekrojOd lewej pieczony nie peklowany , w srodku peklowany parzony sous-vide ,z prawej peklowany "malowany" plynem wedzarnicym pieczony w piekarniku w temp 90 st C do temp w srodku 75st. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #153 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Ten trzeci mi majbardziej pasuje.Ale wszystkie są urocze. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #154 Opublikowano 23 Grudnia 2021 @karolszymczak, Mi smakowo tez ten z prawej najlepiej smakowo , ten jest bez skory , mi najmniej smakuje pieczony , ale zrobilam mo moj TZ lubi , ten z sous jest smaczniejszy niz zwykly parzony bo ma wiecej smaku, nic sie nie wygotowala Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #155 Opublikowano 27 Grudnia 2021 W czasie swiat , posmakowano moje boczki pieczony to taki najzwyklejszy, robilam wczesniej wiec kazdy wiedzial co sie spodziewac .Wedzony podpiekany ...i pytanie "kiedy ty go wedzilas i jak w taka zimnice ",,smakowal i nikt sie nie poznal ze go tylko malowalam Sous vide ...smakowal najbardzije mojemu tacie ktory z racji juz swojego wieku zrobil sie troche marudny i nazekliwy , to palaszowal az milo bylo patrzec , powiedzial ze nawet skorke mogl pogrysc . Wiec jestem mega zadowolona bo on jest zawsze nbardzo krytyczny nawet jak ja cos zrobie to nie mowi ze mu smakuje , tylko prawde a tobardzocenie ! Wyszlo dobrze a nawet lepiej niz oczekiwalam Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #156 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Troche slodkosci Sernik ze skorka pomaranczowa , z wlasnej roboty twarogiem zI chlebek laciatek z cebulka prazona Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #157 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Troche slodkosci :clap: skorka pomaranczowa , z wlasnej roboty Zdradzisz tajemnicę jak ją robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #158 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Troche slodkosci :clap: skorka pomaranczowa , z wlasnej roboty Zdradzisz tajemnicę jak ją robisz?Twarog swojski skorka ta byla akurat kupna ,ale robilam kiedys i swoja , scinalam samo zolte z pomaranczy kroilam w kostke i dusilam w syropie , teraz nie robie bo oomarancze tyle chemi maja ze lepiej kupic dobra skorke gotowa. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #159 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 No to lecimy na słodkosci.Smakowicie się prezentują. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #160 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Karolu jest i wytrawnie kielbasa biala (zamrozona ) i mini szynki plynem malowane bo zima u bas jeszcze nie odpuscila ,beda jewzcze ozorki w galarecie . I moj nowy hit pasta do jajek wedzony na cieplo łosos z bostonskimi ogorkami z manezem i yogurtem :-) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #161 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 No zanosi się fantastycznie.Wesołych i spokojnych Świąt dla całej rodzinki zyczę. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #162 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Troche slodkosciI chlebek laciatek Aż zapachniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #163 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) wedzony na cieplo łosos z bostonskimi ogorkami z manezem i yogurtemA podasz coś więcej ? może jutro jeszcze zrobię Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #164 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) wedzony na cieplo łosos z bostonskimi ogorkami z manezem i yogurtemA podasz coś więcej ? może jutro jeszcze zrobięZrobilam sos pol na pol majonez yogurt do tego pieprz sok z cytryny sol wszystko do smaku .ok 250 g wedzonego na cieplo lososia poszrpalam na drobno 2 widelcami dodalam ok kopiasta lyzke bostonskich ogorkow (moje sa dosc ostre)polaczylam wszystko z sosem i wstawilam do lodowki zeby sie smaki polaczyly .. doprawic mozna wedlug smaku ja dalam jeszcze na koniec dodatkowo bostonskich bo jakos malo wyrazne dla mnie . Tz zjadl w 1 wersji . Dobre jako nadzienie do jajek czy na grzankeSprawdzi sie tez do pieczonego ziemniaka , takiego lososia robie tez w wersii z sosem i czerwona cebula posiekanym jajkiem i koperkiem Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #165 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Sprawdzi sie Dzięki Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #166 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Moja swiateczna rolada boczkowa z ostra przyprawa huzarska , czosnkiem i majerankiem ,pieczona w 160 st c 1 Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij #167 Opublikowano 15 Grudnia 2023 14 minut temu, electra napisał(a): rolada boczkowa z ostra przyprawa huzarska Też lubię na ostro Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.