Skocz do zawartości

Destylator, kolumna miedziana, 96%, śliwowica, spirytus, bimber

Rekomendowane odpowiedzi

Wsadź to co jest tam napisane między pobożne życzenia ... ;)

Bzdura, bzdurę goni ...

Pogodnych Świąt życzę.

Tapniete z GT-I9500

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

Potwierdzam opinię Rogera. Ten anons kol. Logitech55, to bajdury jakiegoś oszołoma, który o tym wszystkim co z rektyfikacją jest związane, ma takie pojęcie jak Ryszard Kalisz o występach baletowych.

Cóż, marzenia, a zwłaszcza marzenia w okresie świątecznym jak najbardziej wskazane ;) , także odpuśćmy sprzedającemu bo nie wie co czyni :thumbsup:  :) 

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

Przecież to bardzo dobra kol.umna, jak tylko odzyskam zdolność finansową w prowidencie to bierę ją na raty 

na razie nie zanosi się, ale wrzuciłem ją do obserwowanych :rolleyes:

Sent from my Nokia 1011

Przecież to bardzo dobra kol.umna, jak tylko odzyskam zdolność finansową w prowidencie to bierę ją na raty 

na razie nie zanosi się, ale wrzuciłem ją do obserwowanych :rolleyes:

1 kwietnia jest już tuż tuż....

jumbo
--------------
"Ludzie są głupi, nie źli.
Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl.
Głupiec nie pomyśli.
Działa jak zwierzę przekonany, że zawsze ma rację,
dumny, że przypierd..la. każdemu, kto jest inny od niego samego."

"- Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Gdy piją na umór, oszukują, kradną, leją żonę lejcami, morzą głodem babkę staruszkę, tłuką siekierą schwytanego w paści lisa lub szpikują strzałami ostatniego pozostałego na świecie jednorożca, lubią myśleć, że jednak potworniejsza od nich jest Mora wchodząca do chaty o brzasku. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć."
"Ostatnie życzenie"
Sapkowski

30 lutego będzie wcześniej ... po  co kuźwa czekać na taką okazję?

Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona

Zapraszam na moją stronę

..i dla takich "miłych ludzisków" warto pomyśleć o liście Darvina...

Błooto , to oczywiście nie do Ciebie...

jumbo
--------------
Głupiec nie pomyśli.

"- Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Gdy piją na umór, oszukują, kradną, leją żonę lejcami, morzą głodem babkę staruszkę, tłuką siekierą schwytanego w paści lisa lub szpikują strzałami ostatniego pozostałego na świecie jednorożca, lubią myśleć, że jednak potworniejsza od nich jest Mora wchodząca do chaty o brzasku. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć."
"Ostatnie życzenie"
Sapkowski

lista, lista, lista ... masz na myśli nagrodę Darwina?

Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona

Zapraszam na moją stronę

lista, lista, lista ... masz na myśli nagrodę Darwina?

no przecież....

sorki za niedomówienie , nie tylko Ty to czytasz.... :facepalm:

jumbo
--------------
Głupiec nie pomyśli.

"Ostatnie życzenie"
Sapkowski

Na takich fachowców w branży mówi się "psotnicy"( patrz forum ALKOHOLE DOMOWE )

Niektórzy, bardzo się złoszczą jak się ten wyrób nazywa psotą. :tongue:

Kolumna jest znajomego a ja tylko wrzuciłem na sprzedaż. Co wam się w tym nie podoba?

Piłem z podobnego zestawu cytrynówkę i była bardzo dobra. Po sklepowych wódkach jest prawie zawsze ból głowy na 2 dzień a po tym nie było. Na próbie nalanej na łyżeczkę i podpalonej nie było nic - wszystko się wypaliło.

Jak bym lubił alkohole mocniejsze to pewnie bym sam zakupił ale wolę wypić sobie piwko czy 2. Poza tym mam słabą głowę na mocniejsze trunki.

Co się nie podoba pytasz ... opis mocno wprowadzający w błąd, średnica, wypełnienie, wysokość zasypu i calej kolumny ... żeby na tym ukrecić 96% trzeba super kumatego operatora a i tak szanse będą marna w jednym przelocie ...

Ale dobry bimber zrobisz i to wszystko.

Do prób to są alkoholomierze i chromatografy a nie łyżeczka z zapałkami ;)

Tapniete z GT-I9500

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

• Maxell zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.