Skocz do zawartości

Robimy szynkę z kością


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

  • 1 rok później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Cześć, 

 

Przymierzam się pierwszy raz do tej szyneczki z kością , na święta rzecz jasna, towar zamówiony ale nasuwa mi się kilka pytań:

 

 

- robić razem z "kopytkiem" czy też raciczkę usunąć i robić razem z golonką?

 

- czy usunąć skóre z szynki  do wysokości golonki czy robić razem ze skórą ( czy w trakcie parzenia skóra się nie skurczy ) ???

 

- czy po parzenie ewentualne podwedzenie dymem zimnym czy ciepłym?

Edytowane przez qzym
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.