fafon Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 6 Lutego 2022 Witam wszystkich Bardzo dawno się odzywałem i chcę coś pokazać [Dodano: 06 lut 2022 - 16:02]Pozdrawiam smakoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 6 Lutego 2022 i chcę coś pokazać Jest co pokazać co to za kiełba ta gruba ze słoninką ? Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 6 Lutego 2022 chcę coś pokazać Niezła wystawa Apetyczne, fachowe wyroby Chociaż najbardziej poruszył mnie sześciooki półmisek Mam słabość do takich ocząt A ta kiełbasa z paprykowym wiązaniem jest naprawdę intrygująca Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 6 Lutego 2022 Mam słabość do takich ocząt Ja też Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) A mnie się podobają te trzy przedostatnie obrazki z tą piękniusią słoninką widoczną przez osłonkę !!! Edytowane 6 Lutego 2022 przez sverige2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 6 Lutego 2022 wielowątkowość postępków cechą Rasowego Kiełbasofila... Grasujesz Waść buńczucznie na rubieżach Klasyki..... pośród odmentów Doskonałości...Pięknie umiesz... XxxxxTote ptaszydło...negroidalne, mi trochę burzy kompozycję...Lecz w detale, optyczno-estetyczne nie wnikam... Smak liczącą Wagą wszak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafon Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 15 Lutego 2022 Witam i bardzo wszystkim dziękuję za miłe słowaEksperymentuję już chyba ze 25 lat i to cały sekret [Dodano: 15 lut 2022 - 11:32] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 15 Lutego 2022 A co to za "cymesik" te piękniusie kiełbaski ze słoninką, z papryką i bez jak widać na obrazku ? Może by przepisik do tego smakołyku można było prosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafon Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 16 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 16 Lutego 2022 Troszkę się widać wewnątrz rozwarstwia, ale na pewno jest bardzo smacznista, a z wyglądu to przypomina mi "Palcówkę", którą lubię i robię od czasu do czasu, czy to może jakiś rodzaj niemieckiego prasowanego "wurstu" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.