Muski Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 27 Listopada 2017 Bardzo fajny kurs Anno - świetny - mam nadzieję ,że inni uczestnicy się wypowiedzą Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-577311 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 27 Listopada 2017 Dziczyzna to dzik sztuk dwie, oraz jeleń a na kratce litera Ł odpowiada łopatce czyli normalnej świni. Właśnie skonsumowałem kolacje z pasztetem (szczególnie smakuje ten wędzony - podziękowania dla Rafała - pomysłodawcy) i kiełbasą - słoność trafiona w punkt (kto był to wie o czym piszę ) ale system rozwalają kabanosy. Na święta będzie pół wędzarni tego przysmaku - bo gdyby nie szkolenie to pewnie bym się za to nie zabrał a w nowej wędzarni warunki będą idealne.. Idę robić słoikówkę - co prawda nie w kociołku panormaixa jaki posiadali Dziadek i Bagno ale normalnym garnku. jak tak dalej pójdzie to przez trzy miesiące nie kupię wędliny w pobliskim sklepie. Wartało zrobić prawie 900 km w obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-577325 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 27 Listopada 2017 jak tak dalej pójdzie to przez trzy miesiące nie kupię wędliny w pobliskim sklepie. Wartało zrobić prawie 900 km w obie strony. Myślę, że raczej już nigdy nie kupisz No, czasem awaryjnie można dokupić szynki parmeńskiej. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-577327 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 27 Listopada 2017 Świetna fotorelacja Waldku. Wyroby bardzo ładne, ale wiadomo pod czyim nadzorem ... Naszych profesjonalistów . Byłam raz , ale chętnie bym pojechała po raz drugi. Kto nie był... Polecam !!! Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-577332 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 27 Listopada 2017 Pomimo, że nie napisałem jakie rodzaju wyroby będą wykonywane na kursie to forowicze na podstawie fotorelacji Waldka ( dziękuję ) doskonale rozpoznali asortyment wykonany na kursie. EAnna. Dodatkowo został przerobiona połowa cielaka łani.Konserwy sterylizowane były dla kursantów niespodzianką, która skutecznie "podrażniła" ich kubki smakowe. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-577336 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 27 Listopada 2017 gdyby nie szkolenie to pewnie bym się za to nie zabrał Na tym polegają takie kursy - nie wspominając o Znakomitym towarzystwie znanych i nie znanych wcześniej Forowiczów - także spróbowania przywiezionych lokalnych przysmaków Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-577338 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 28 Listopada 2017 Super fotki.Pozazdrościć spotkania! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-577358 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 28 Listopada 2017 Wielkie dzięki za fotorelację tylko pozazdrościć takiego kursu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-577389 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosownik Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 28 Listopada 2017 A jest czego Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-577421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 28 Listopada 2017 Brawo za fotorelację - No i nieśmiało powiem , ze trochę zazdroszczę uczestnikom. Kiedyś i ja dotrę Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-577428 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 28 Listopada 2017 Bardzo się cieszę, że kurs się udał i uczestnicy poza przyjemnością bycia razem, wynieśli bagaż nowych doświadczeń, które będą procentowały wspaniałymi wyrobami domowymi, a także relacjami z ich produkcji zamieszczanymi na forum.Piękna fotorelacja stworzona przez Muskiego "mówi" sama za siebie. Brawo i oby tak dalej. Wielkie podziękowania dla Kolegów prowadzących: Bagno i Dziadka. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-577442 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.B Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Byłem na kursie po raz pierwszy. Atmosfera fantastyczna, specjaliści wielkiej klasy i o wielkiej wyrozumiałości dla niektórych naszych pytań. Można bardzo dużo wiedzy uzyskać w tak krótkim czasie, a i smakowitych wyrobów popróbować. Zdobytą wiedzę już stosuję w wyrobach przedświątecznych. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników - pasjonatów dobrego jedzenia i oczywiście dla mistrzów ceremonii. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-579163 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Atmosfera fantastyczna, specjaliści wielkiej klasy Witaj Adamie na Forum - miło było Cie spotkać na kursie - Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-579173 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Niezmiernie cieszę się, że zdobytą wiedzę przekuwasz w praktyce. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-579193 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Proszę kolegów o przesłanie adresów email - jak ktoś chce dostęp do foto Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/3/#findComment-584457 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.