Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, mam dostać w ten weekend od kolegi myśliwego mięso sarny i mam pytanie czy to jakiś problem będzie aby je zamrozić i za jakieś trzy tygodnie przerobić na kiełbasę po odmrożeniu?

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15606-mro%C5%BCenie-mi%C4%99sa-sarny-a-p%C3%B3%C5%BAniejszy-przer%C3%B3b/
Udostępnij na innych stronach

Problemu żadnego nie będzie dziczyznę należy mrozić przed przeróbką żeby skruszała i dojrzała.Odmrażamy w temperaturze 4-6C

Edytowane przez arkadiusz

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

 

 

przerobić
Pamietaj ,że takie rozmrażanie potrafi potrwać 2 dni - weź to pod uwagę przed czasem peklowania  ;) 

Muskie - to ryba 🙃

 

 

Pamietaj ,że takie rozmrażanie potrafi potrwać 2 dni

 

Jak są cale elementy z kością to i 4 nie będzie za mało.  :)

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.