Skocz do zawartości

Kurs Hybryda wędliny dojrzewające - Serowarstwo


Rekomendowane odpowiedzi

Kurs hybrydowy 1.03-3.03. 2019 Ĺazy:

 

1. Muski
2. Gwayi
3. Jacek

4. Grzechu1

5. Zapka

6. Paweljack

7. Jacek Janocha

8. Piksiak ?
9,10 Miقosz+1
11. KarKan

12. ReZie

Muskie - to ryba 🙃

  • Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

 

Termin  szkolenia hybrydowego ( serowarstwo-wędliny dojrzewające) ustalam na  01.03.-03.03.2019r.
 

Może da się na 15 marca?  :rolleyes:

Mogłaby skorzystać też Magda ale 1 marca nie da rady.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

 

 

Wstępnie Piksiak, ale bez szczegółowej tematyki to trudno podejmować decyzję.

Program byłby podzielony na szkolenie z serowarstwa i wędlin dojrzewających. Z powodu ograniczeń czasowych należy ograniczyć zakres tematyki z obydwu dziedzin.

 

Muski  zapomnieliście o Miłoszu   :rolleyes: (chyba, że czegoś nie wiem :angel: )

 

 

 

 

Witam , możecie mnie dopisać plus 1 osoba , niech kobieta też podpatrzy...
 

 

 

...no właśnie  , dzięki za przypomnienie o dopisaniu, albo wirus musiał być że nie było nas widać na liście  .... :) 

 

...termin 1 marzec...OOOOO ho ho ho....muszę przygotować coś na toasty - to moje URODZINY...z góry proszę o skromne prezenty.... :)

Edytowane przez Miłosz

Kurs hybrydowy 1.03-3.03. 2019 Lazy

 

1. Muski
2. Gwayi
3. Jacek

4. Grzechu1

5. Zapka

6. Paweljack

7. Jacek Janocha

8. Piksiak ?
9,10 Milosz+1
11. KarKan

12. ReZie

13. Borsi

Muskie - to ryba 🙃

Z dojrzewających  chętnie bym poznał prawidłowość dojrzewania karkówki i kiełbasy (zdecydowanie nie salami- w warunkach domowych - niemożliwa)

Muskie - to ryba 🙃

Witam, jestem chętny na kurs marcowy, więc proszę dopisz mnie Waldku do listy - Adam.B

Pozdrawiam Wszystkich uczestników ostatniego kursu II stopnia.

Kurs hybrydowy 1.03-3.03. 2019 Lazy

 

1. Muski

2. Gwayi

3. Jacek

4. Grzechu1

5. Zapka

6. Paweljack ?

7. Jacek Janocha

8. Piksiak ?

9,10 Milosz+1

11. KarKan

12. ReZie

13. Borsi

14.AdamB

Muskie - to ryba 🙃

Kurs hybrydowy 1.03-3.03. 2019 Lazy


 


1. Muski


2. Gwayi


3. Jacek


4. Grzechu1


5. Zapka


6. Paweljack ?


7. Jacek Janocha


8. Piksiak ?


9,10 Milosz+1


11. KarKan


12. ReZie


13. Borsi


14.AdamB


15.Janp

Muskie - to ryba 🙃

Szkoda ze w takich i innych kursach, nie mozna wziasc udzialu internetowo ONLINE - czywiscie odplatnie - z wizja i mozliwoscia zadawania pytan, (paczka z serem do degustacji - wysylka) wtedy i ci co dalej mieszkaja, lub maja mniej czasu na wyjayd moze zdecydowali by sie na udzial. Oczywiscie dotyczy tylko czesci oficjalnej / szkoleniowej, nie wieczornych degustacji :)

Taki mi do glowy pomysl przyszedl, nie zabijajcie mnie od razu jezeli pomysl nie trafiony lub byl juz wczesniej rozwazany  :laugh:

Edytowane przez TOSHIBA

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. ....

Albert Einstein

自製煙熏肉

Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie :)

Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber

 

 

Taki mi do glowy pomysl przyszedl, nie zabijajcie mnie od razu jezeli pomysl nie trafiony lub byl juz wczesniej rozwazany
TOSHIBA- pomysł świetny :thumbsup:  - ale sprowadził by się do jotuba ;)  ot tylko byś miał możliwość  zadawania pytań -  równoległe pytania online i realne - to spore wyzwanie symultaniczne ( by pytający czekali na swoje odpowiedzi) -no i potrzebne osprzętowanie światłowód :rolleyes:  by oglądający mógł widzieć z różnych stron i z różnych kamer i by inni uczestnicy nie zasłaniali własną ciekawością.  :thumbsup:  :clap: 
[Dodano: 04 gru 2018 - 18:36]

 

 

Mnie sie wydaje, ze osobiste uczestnictwo to podstawa . Sam chce zacząć od poczatkującego I stopnia.
:thumbsup:  NAPRAWDĘ WARTO

Muskie - to ryba 🙃

Żaden internet ani szkolenie online nie zastąpi bezpośrednich spotkań w sympatycznym towarzystwie. I nie dotyczy to tylko wieczornych degustacji, a całego czasu szkolenia.

Każda wątpliwość czy niewiedza zostaje wyjaśniona "tu i teraz" przez prowadzących lub bardziej doświadczonych uczestników.

 

 

Każda wątpliwość czy niewiedza zostaje wyjaśniona "tu i teraz" przez prowadzących lub bardziej doświadczonych uczestników.
i nikt się nie śmieje , że ktoś czegoś nie wie jak nie wie zaraz się dowie  - tutaj wszyscy się uczą. Pojechałem na kurs dziczyzny a oprócz wiedzy z przetwórstwa dziczyzny - przywiozłem wiedzę dodatkową i teraz moja wydawało mi się świetna papryka- jest zdecydowanie lepsza - widać można  :D  :thumbsup: 

Muskie - to ryba 🙃

 

 

TOSHIBA- pomysł świetny   - ale sprowadził by się do jotuba
 

Czy ja wiem?? Są kursy językowe na tych zasadach i funkcjonuje, również szkoły.

Sam często wysyłam pracownika, lub korzystam z jakiego pracownika na miejscu (a dokładniej jego ręce i oczy) on coś sprawdza podaj mi to głosowo, ja widzę przez kamerę to na co on ja skieruje, i w ten sposób nie ruszając się z biura usuwam jakaś usterkę, w zamian wysyłam fakturę i to całkiem realną  :)  :laugh:

Jak kiedyś taka ofertę wprowadzicie, to prawie na pewno skorzystam, wiedzy nigdy nie za wiele, a nóż coś nowego człowiek się dowie, lub jakiś stary mit się wyjaśni. na pewno całkiem realna paczkę z produktem bym dostał pocztą. :laugh:  :laugh:

Ale sorry, ni pojadę ponad 3000 km na kurs aby być osobiście  :laugh:

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. ....

Albert Einstein

自製煙熏肉

Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie :)

Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber

OK, pamiętaj o mojej propozycji i wykasuj ten watek nie związany z tym kursem.

Pozdrawiam

 

PS

Na narty to ja jadę max 2 godziny i jestem na ponad 3000 m ale w gore, a Alpejski śnieg to ja widzę cały rok, nawet jak jest +35 stC  :laugh:

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. ....

Albert Einstein

自製煙熏肉

Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie :)

Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber

Wiem zwiedzałem   

 

No to wiesz ze łańcuchy śniegowe na kola  w bagażniku to i latem się wozi  :laugh:

Foto lipiec 

post-40314-0-18509700-1544038908_thumb.jpg

Edytowane przez TOSHIBA

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. ....

Albert Einstein

自製煙熏肉

Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie :)

Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber

1. Muski

2. Gwayi

3. Jacek

4. Grzechu1

5. Zapka

6. Paweljack ?

7. Jacek Janocha

8. Piksiak ?

9,10 Milosz+1

11. KarKan

12. ReZie

13. Borsi

14.AdamB

15.Janp

16.Romeciarz

Muskie - to ryba 🙃

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.