Zenus2601 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Witam chciałem sie pochwalić efektem mojego wedzenia na tapecie dzik dzieki naszemu wspaniałemu koledze Arkadiuszowi Tym z forum przez internet udało sie stworzyć takie cuda dodam ze to moje pierwsze wyroby z dzika i napewno nie ostatnie. Czujcie dym pozdrawiam Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Zenus2601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Wygląda apetycznie. Brawa dla Nauczyciela i Ucznia Wstaw fotki z przekroju no i może przepis + swoje wrażenia z degustacji. Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenus2601 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Przekrój wstawię Wieczorkiem bo teraz jestem w pracy przepisKlasa 1 dzik 3kg sitko 13 Klasa 2 dzik 4kg sitko 10 Podgardle wieprzowe 4 kilo sitko 8 lub 10Klasa 3 z golonek wieprzowych 2kilo sitko2Miałem.jeszcze trochę ścinek wieprz z szynek karkowek dołożyłem do tego sitko10 Wszystko peklowane 18g peklo 48godz Przyprawy Pieprz mielony 1.5 gJałowiec 2 g Czosnek 2g choć następnym razem dałbym troszke więcej Kolendra 0.6g Dobrze wyrabiamy wedzimy u mnie było to 2.5h plus 1h dopiekania w 85 stopniach. Co do smaku mega pyszna jałowiec robi robotę.[Dodano: 19 gru 2018 - 13:21]A i wody 0.5 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mininers Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Wygląda mega apetycznie aż zgłodnialem jak na to popatrzyłem, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenus2601 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Wygląda apetycznie. Brawa dla Nauczyciela i Ucznia Wstaw fotki z przekroju no i może przepis + swoje wrażenia z degustacji. Wygląda apetycznie. Brawa dla Nauczyciela i Ucznia Wstaw fotki z przekroju no i może przepis + swoje wrażenia z degustacji. A to przekrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 20 Grudnia 2018 lasa 1 dzik 3kg sitko 13 Klasa 2 dzik 4kg sitko 10 Podgardle wieprzowe 4 kilo sitko 8 lub 10 Klasa 3 z golonek wieprzowych 2kilo sitko2 Miałem.jeszcze trochę ścinek wieprz z szynek karkowek dołożyłem do tego sitko10 OK - ale do kabanosów tak samo ? Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Wyroby na medal! Ładniejsze od mojej ostatniej potyczki z dzikiem. Arkadiusz będzie musiał do mnie dopłynąć i przeprowadzić korepetycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 20 Grudnia 2018 A to przekrój Aż mi zapachniało kiełbaską Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenus2601 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 20 Grudnia 2018 lasa 1 dzik 3kg sitko 13 Klasa 2 dzik 4kg sitko 10 Podgardle wieprzowe 4 kilo sitko 8 lub 10 Klasa 3 z golonek wieprzowych 2kilo sitko2 Miałem.jeszcze trochę ścinek wieprz z szynek karkowek dołożyłem do tego sitko10 OK - ale do kabanosów tak samo ?Nie kabanosy Kilo 1 1.5 kg 2 I 2 kg podgardla wszystko na sitko10 Przyprawy standard [Dodano: 20 gru 2018 - 08:25] A to przekrój Aż mi zapachniało kiełbaską No pachnie ślicznie zapraszam do nowego Sącza na.kielbaske i swój trunek się znajdzie do degustacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Arkadiusz będzie musiał do mnie dopłynąć i przeprowadzić korepetycje.Krzysiu zawstydzasz mnie .Gdzie mi do Twojego poziomu .Ja tylko przepis i proces technologiczny ułożyłem, a że uczeń był pojętny to udało się zrobić kolejną kiełbasę przez internet. Brawa dla wykonawcy. Edytowane 20 Grudnia 2018 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.