quadro555 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 12 Maja 2020 Peklowanie w zasadzie też w dość niskiej temperaturze tzn. ok. 5 0C w chłodziarce. 4-6*C to temperatura optymalna przy długim peklowaniu. Tu nikt cię za to nie będzie krytykował. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16977-wo%C5%82owina-ca%C5%82omi%C4%99%C5%9Bniowa-w%C4%99dzona/page/2/#findComment-666532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepuś Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 12 Maja 2020 Fajny ten rostbef . Muszę się zebrać w sobie i zrobić coś wołowego na próbę . Jeszcze nigdy nie robiłem wołowiny. Cytuj Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16977-wo%C5%82owina-ca%C5%82omi%C4%99%C5%9Bniowa-w%C4%99dzona/page/2/#findComment-666534 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 13 Maja 2020 @Pepuś, probuj warto Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16977-wo%C5%82owina-ca%C5%82omi%C4%99%C5%9Bniowa-w%C4%99dzona/page/2/#findComment-666569 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert N Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 1 Czerwca 2020 A oto antrykot.W strukturze i smaku niewiele różny od rostbefu. Może trochę lepszy, ale chyba bardziej to zależy od konkretnej sztuki. Bardzo mi smakuje i polecam .[Dodano: 01 cze 2020 - 14:59]Przy okazji: bardzo dobrze w tym samym procesie wędzenia udają się serki typu włoskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16977-wo%C5%82owina-ca%C5%82omi%C4%99%C5%9Bniowa-w%C4%99dzona/page/2/#findComment-668143 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekfin Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 24 Czerwca 2020 witam, To jest serek typu Włoskiego z Lidla?Czy może jakiś inny?U nas te z Lidla nie do zdobycia. i_f Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16977-wo%C5%82owina-ca%C5%82omi%C4%99%C5%9Bniowa-w%C4%99dzona/page/2/#findComment-669655 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Czy może jakiś inny? Serki typu włoskiego z Sierpca Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16977-wo%C5%82owina-ca%C5%82omi%C4%99%C5%9Bniowa-w%C4%99dzona/page/2/#findComment-669659 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.