Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, Zofintal napisał(a):

Może chcesz całą sztukę na teraz, mam taką jakieś 180 kg.  Jeszcze biega 🙂

Panie... 😅 wygoniliby mnie z chałupy, mnie i blondyne 🐖

35 minut temu, arkadiusz napisał(a):

Obejrzyj na You Tube filmy z naszego kanału.Uważam ,że to Ci bardzo pomoże. Pierwszy masz poniżej, ale tego jest całą seria.

Dzięki, już subskrybuję kanał. Co nieco wiem i widziałam ale stres bo pierwszy raz sama.

1 minutę temu, MSen napisał(a):

Dzięki, już subskrybuję kanał. Co nieco wiem i widziałam ale stres bo pierwszy raz sama.

100ml na odwagę i pewność cięcia :D

• Like 1
10 godzin temu, szrekPL napisał(a):

100ml na odwagę i pewność cięcia :D

Tylko nie 1000 ml bo będzie pewność ciecia ale palca:D

TYLKO WIDZEW RTS !!! :)

9 minut temu, BazylWidzew napisał(a):

Tylko nie 1000 ml bo będzie pewność ciecia ale palca:D

1000ml może być później pod świeżyznę ...:D

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Wszystkim nowym uczestnikom FORUM  jak i tym którzy nie mają polecam Atlas .

• Upvote 1

Muskie - to ryba 🙃

• 1 miesiąc temu...

Wszystkim nowym uczestnikom , oraz tym co jeszcze nie posiadają serdecznie polecamy 

Atlas rozbioru - zwracam , że  nie tylko jest tam podział  ale również opis i podział na poszczególne niezbędne nam mięśnie. Staraniem naszym było też zwrócenie uwagi na usuwanie części i gruczołów zbednych.

• Upvote 2

Muskie - to ryba 🙃

37 minut temu, Muski napisał(a):

Wszystkim nowym uczestnikom , oraz tym co jeszcze nie posiadają serdecznie polecamy 

Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta!!! Pamiętajcie o pełnym worku super prezentów😀.

• 2 tygodnie później...

POLECAM ja też. Ostatnio znów sobie do niej zajrzałam, bo kupiłam polędwiczki wycięte po bandycku😡

Mając Atlas wiem jak to powinno być wycięte i jak obrobione.

• Like 1
  • Upvote 1
  • 2 tygodnie później...