Muski Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) Jak w temacie - Bracia Grillownicy , BBQ, organizują zjazd na który jesteśmy zaproszeni Zjazd z pokazami odbędzie sie tutaj; http://www.restauracjaparasol.pl/Jak zwykle będą szefowie renomowanych restauracji .... mistrzowie w grilowaniu i wiele osób z kulinarnego świata, znanych nam z telewizji ......... Data od Piątku 2.10 od godziny 17 do niedzieli 4.10. godz 11,45 Miejsca w hotelu rezerwujemy indywidualnie Wpisowe 50 zł od osoby - konto podam pewnie jutro -jak dostanę od Grillowników Zapisy chętnych proszę w tym temacie. Zespół roboczy stanowią :BagnoZiezielonyMuski Jako przedstawiciele WB - zrobimy na prośbe Braci BBQ pokaz rozbioru klasyfikacji na podstawie np szynki /łopatki, pokaz na żywo wyrobu kiełbas do wedzenia tradycyjnego i na gorąco Wszyscy pozostali z SiBów - są zaproszeni jak na nasz Zlot Edytowane 12 Września 2020 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Września 2020 Bagno Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 5 Września 2020 Muski[Dodano: 05 wrz 2020 - 17:30]Ola,Paweł,Grabek - sobota Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 6 Września 2020 Drogie SiBy - dla jasności sytuacji - Zainteresowani spotkaniem z mistrzami świata w grillowaniu , nauki jak robią na miejscu to najlepsi - to jest otwarty zjazd i chętni nie tylko do pokazu ale przede wszystkim do uczestnictwa mile widziani - Zapraszam Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 6 Września 2020 Niebawem Kolega Muski poda szczegóły odnośnie możliwości zakwaterowania i wyżywienia dla wszystkich chętnych do uczestnictwa w spotkaniu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) 1.Bagno2.Muski3.Zeziezielony4. Grabek5. Ola6. Paweł7. Jojo8. Sniegol9. Todek Edytowane 12 Września 2020 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 14 Września 2020 (edytowane) Chętnym proponuję rezerwację pokoi - trzeba tylko powołać sie na uczestnictwo w zlocie bo cały ośrodek jest zarezerwowany koszt pokoju 2 osobowego to 200 zł / dobe ( jak by nie patrzył = 100/osobe) Ale mozna wpaść na sobote bez noclegu - szczególnie jak ktos ma rozsadnie blisko albo (i) kierowcę Edytowane 14 Września 2020 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) 1.Bagno2.Muski3.Zeziezielony4. Grabek5. Ola6. Paweł7. Jojo8. Sniegol9. Todek10. Grzegwlod11. Agnieszka12. Koko 13. KarKan14/15. Mania +1 Edytowane 17 Września 2020 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 17 Września 2020 No i już 15 osób silna grupa na dzień dobry grillownikom , niektórzy na sobotę z niektórzy od piątku Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 23 Września 2020 Jest program - dostałem w wersji pdf - toteż go załączam Program Wielkie Grillowanie Braci.pdf Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) Dostałem od Organizatorów informację odnośnie płatności i tak :Wstęp bezpłatny Płatna 50 zł wieczorowa biesiada z soboty / niedzielę w recepcji u organizatorów / dla chętnych/Pokoje hotelowe podobnie jak w Napoleonowie we własnym zakresie Edytowane 28 Września 2020 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Lista wg stanu na dzień dzisiejszy 2.10 :1.Bagno2.Muski3.Zeziezielony4. Grabek5. Ola6. Paweł7. Jojo8. Sniegol9. Todek10. Grzegwlod11. Agnieszka12. Koko 13. KarKan14/15/16 Mania + Zigo + 117. Patryk18-23 Tadeusz +5 Edytowane 2 Października 2020 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 4 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 4 Października 2020 Wielkie dzięki za liczną reprezentację WB i bardzo się cieszę, że poza listą przyjechali SiBy ot tak towarzysko .Bardzo to było miłe,bo razem reprezentowaliśmy sporą grupę.Wszystkim serdecznie dziękujemy za doping w robieniu kiełbas, i pomoc.Jak zawsze Nieoceniony Andrzej dał mistrzowski popis w rozbiorze szynki ???????????? Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 5 Października 2020 Było super. Ogrom żaru, dymu i znakomitego jedzenia!Pokaz rozbioru i kiełbasa WB na 6 plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 5 Października 2020 Wielkie podziękowania należą się w szczególności całej grupie technicznej która, pracowała przy wyrobie kiełbas pod waszym przewodnictwem. Maiłem okazję w rozmowach z degustującymi usłyszeć opinię dotyczącą wykonanych kiełbas. Opinie były bardzo pochlebne. Miło było to usłyszeć lecz, zabrakło większej promocji naszej grupy WB. Konferansjer wielokrotnie powtarzał, że jest możliwość degustacji kiełbas a ludzie zadawali pytanie gdzie? Kierowaliśmy zainteresowane osoby pod namiot WB na degustację. Myślę, że można by na przyszłość pomyśleć i zrobić zbiórkę na zakup materiałów promocyjnych naszej WB do obsługi takich imprez. Przydałby się namiot dobrze oznakowany WB, ze dwa windery , no i stojak z ulotkami reklamowym WB, nie wspomnę o jakiś jednakowych strojach itp. Zastanówmy się wspólnie nad tematem wspólnej zbiórki i zakupu materiałów reklamowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) o jakiś jednakowych strojach itp No tak - Grillownicy z poszczególnych grup mieli rzeczywiście jednakowe mundurki z pieknie wyszytym logo i nazwą przedstawiciela , ale u nas było chyba weselej. . Mam nadzieję ,że integracja zaczeła nastepować Pojawili sie nowi kandydaci do WB - bardzo sympatyczni i uczynni Edytowane 5 Października 2020 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 5 Października 2020 Grillownicy z poszczególnych grup mieli rzeczywiście jednakowe mundurki z pieknie wyszytym logo i nazwą przedstawiciela Wszyscy znamy cytat : Jak nas widzą, tak nas piszą. Wracając do rozmów które, prowadziłem to bardzo wielu osób wyrażało chęć wstąpienia w szeregi WB lecz za mało było informacji promującej nas na zewnątrz. Samo tłumaczenie, że jest strona www i tam wszystkiego się dowiedzą to za mało, powinniśmy mieć jakąś ulotkę reklamową do wręczenia zainteresowanej osobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 5 Października 2020 Samo tłumaczenie, że jest strona www i tam wszystkiego się dowiedzą to za mało Zgoda ,ale to decyzja Szefostwa i Administracji Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 5 Października 2020 Wczoraj z przyczyn technicznych nie mogłem wyrazić swoich podziękowań dla:1. Waldka i jego zespołu za praktyczną pomoc przy realizacji projektu.2. Ziezielonemu i Zigo3. Podziękowania dla SiB-ów obecnych i wspierających nas mentalnie i fizycznie.Byliśmy jako Wędzarnicza Brać najliczniejszą ekipą pomimo, że słabo byliśmy rozpoznawani jako jedna wspólnota. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 6 Października 2020 Kilka fotek co dostałem od Braci BBQNa początek mistrz Artur , którego upodobali sobie Bracia WB i ciągle u niego grillowali nasze kiełbaski i takie dalsze .... Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 6 Października 2020 Andrzej ma pomocnika ale to nie Dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 11 Października 2020 (edytowane) Tak się zdarzyło że było kilku pomocników ???? Edytowane 11 Października 2020 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 11 Października 2020 Waldku super! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 11 Października 2020 było kilku pomocników Skądś ich znamy Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 11 Października 2020 Kiedyś powiedziałem Waldkowi, że aż strach otwierać lodówkę, bo może ... Muski ... wyskoczyć (mam nadzieję, że się na mnie nie obraził).Jestem pełen podziwu dla jego zaangażowania w sprawy WB. Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.