Skocz do zawartości

Co macie dziś na obiad?


Bahus

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, ReniaS napisał(a):

Już pomocne dziecięce rączki 

 

Godzinę temu, @halusia@ napisał(a):

miał radochę

O tak , grzebie w pustych garnkach , miesza 😁 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

3 godziny temu, electra napisał(a):

ma jakis przepis na te placuszki

Zwykłe racuchy na kefirze , mąka , jajko , kefir , szczypta sody, odrobina cukru ......

  • Upvote 1

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...
49 minut temu, szrekPL napisał(a):

Z kostką:thumbsup:...pamiętam takie....:D

Ty pamiętasz a ja takie jadam dość często 😉

Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-)

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185

 

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-)

Jola i Mariusz

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Godzinę temu, MariuszB napisał(a):

Ty pamiętasz a ja takie jadam dość często 😉

13 minut temu, szrekPL napisał(a):

Zachód kraju wiadomo..kto bogatemu zabroni 😉😁

Dawniej jadało się  ,,schabowe" z mortadeli a teraz to ona jest rarytasem względem ceny schabu🙂

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Żebyś wiedział bo za mortadelą nieraz muszę się sporo najeździć żeby ją znaleźć, a schab z kością bez problemu kupuję.

27 minut temu, szrekPL napisał(a):

Zachód kraju wiadomo..kto bogatemu zabroni 😉😁

Tak bo u nas schab tańszy od kaszanki 😁

Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-)

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185

 

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-)

Jola i Mariusz

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No to ja musze się pochwalić że jest u mnie firma która robi mortadele i parówki takie jak pamiętam z dawnych czasów (w smaku oczywiście) minionej epoki a schabik z kością tną tylko w jednym sklepie, kotlety z mortadeli pokazałem swoim dzieciom ale jakoś nie weszły w kanon żywienia natomiast smażona bez niczego jak najbardziej :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.