EAnna Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Przeglądając jakiś czas temu forum anglojęzyczne natrafiłam na tak unikalne kiełbasy, że nie mogę się oprzeć pokusie, aby je tutaj wkleić Kiełbasy są autorstwa @StefanaS Mam nadzieję, że mnie nie zlinczuje za te samowolę Kiełbasa artystyczna - wyjątkowy smak (widoczne zielone plamki - pistacje) Kiełbasa z Drogi Mlecznej - są 3 różne mielone w układzie spiralnym, środek "galaktyczny jak kawałek schabu wieprzowego" oraz widoczna również "czarna dziura" (żurawina) (inny smak z każdym kęsem) - Słynna kiełbasa rosyjska - kiełbasa doktorska - jest bardzo smaczna, ale w przyszłości wymaga dopracowania tekstury Przyznam, że jestem pod wrażeniem (wklejone cytaty pochodzą od Autora z forum engl.)Mam nadzieję, że w wolnej chwili przybliży nam technologie ich wykonania w warunkach domowych !!!Z góry dziękuję w imieniu swoim i forowiczów. Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez EAnna uzupełnienie Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Kiełbasy są autorstwa @StefanaS Tak to już nie są zwykłe kiełbasy a takie cacuszki zwane dziełami sztuki Stefan - Gratulacje Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Piękne wyroby,Słynna kiełbasa rosyjska - kiełbasa doktorska bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Fajne. , ale czemu Stefan sam nie prezentuje swoich wyrobów ?. Gdyby tak Stefan wrócił na naszą stronę i sam prezentował tu swoje wyroby to wcale bym się nie obraził a i strona zyskała by na jego wiedzy bo ostatni na stronie coraz więcej jutuberów. Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Marku, tutaj masz oryginalny przepis: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13807-rosjarok-1938-kie%C5%82basy-i-w%C4%99dzonki-zbi%C3%B3r-receptur/ Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.