Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, szrekPL napisał(a):

Pięknie, wspaniałe otwarcie, można bez alko ? można , trzeba brać od dobrego przykład... brawo panowie tak trzymać...:clap::D

Co tu otwierać skoro sezon trwa cały rok😀

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000519
Udostępnij na innych stronach

Godzinę temu, Grzewlod napisał(a):

Ciekawe jak Bazylowi idzie pieczenie

Nie reaguje na zaczepki słowne więc wnioskuję że nastąpiły prace serwisowe ewentualnie miękki reset systemu...:D

  • Upvote 1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000540
Udostępnij na innych stronach

1 minutę temu, szrekPL napisał(a):

nastąpiły prace serwisowe ewentualnie miękki reset systemu...:D

Pod smaczne jedzenie z ogniska to jest zupełnie zrozumiałe👍:D.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000542
Udostępnij na innych stronach

7 minut temu, bilu72 napisał(a):

kilka ziemniaczków się piecze w popiele.

Po moich już dawno nie ma śladu 😋.

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000544
Udostępnij na innych stronach

Godzinę temu, Grzewlod napisał(a):

Po moich już dawno nie ma śladu

 

3 minuty temu, bilu72 napisał(a):

Po moich też,

Śmiem twierdzić że jesteście w połowie drogi...😜

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000555
Udostępnij na innych stronach

3 minuty temu, szrekPL napisał(a):

Śmiem twierdzić że jesteście w połowie drogi...😜

Znowu do nas nie dojechałeś może jeszcze zdążysz do Bazyla na ziemniaka i może coś więcej 😁😉.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000557
Udostępnij na innych stronach

2 godziny temu, Grzewlod napisał(a):

Ciekawe jak Bazylowi idzie pieczenie 🤔

 

U mnie już dawno upieczone;)Ale jeszcze ognisko się pali:D

 

20250316_211145.thumb.jpg.51a038c55a2428f09e17b27e8c5f75f8.jpg

 

Godzinę temu, szrekPL napisał(a):

Nie reaguje na zaczepki słowne więc wnioskuję że nastąpiły prace serwisowe

 

Prace serwisowe cały czas trwają, Maxell czyta każdy mój post zanim go wstawi.

 

  • Upvote 1

TYLKO WIDZEW RTS !!! :)

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000559
Udostępnij na innych stronach

10 minut temu, Grzewlod napisał(a):

Znowu do nas nie dojechałeś

Padnięty jestem, 6 dni pracy...położyłem się na chwile i wstałem niedawno ale ręka na ,,oku i uchu"...:D Bazyl inna liga ja dopiero raczkuje...:blush:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000560
Udostępnij na innych stronach

43 minuty temu, BazylWidzew napisał(a):

U mnie już dawno upieczone;)Ale jeszcze ognisko się pali:D

Zawsze możesz 2x upiec my musimy robić to na powietrzu.

36 minut temu, szrekPL napisał(a):

Bazyl inna liga ja dopiero raczkuje...:blush:

Myślę, że mi również daleko do tej ligi 😉 brak treningu wszytko tłumaczy:facepalm:.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000566
Udostępnij na innych stronach

Ale narobiliście smaka na grila,jako że trochę swojskiej i boczusia z piątkowego wędzenia zostało to w weekend[mam wolny] jak pogoda pozwoli to się pogryluje🙂Grzesiu co masz położone na ruszcie pod "pieczonkami"?

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000611
Udostępnij na innych stronach

4 godziny temu, gruby7074 napisał(a):

Grzesiu co masz położone na ruszcie pod "pieczonkami"?

4 godziny temu, szrekPL napisał(a):

mata teflonowa..

Dokładnie tak, mata jest wygodna oraz wielokrotnego użytku do momentu kiedy nie uszkodzi się powłoki teflonu.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000680
Udostępnij na innych stronach

Waldek zmodernizowana szpada do kabanosów trzeba będzie niebawem przetestować. Pewnie wejdą z 2-3 tuby :facepalm:, ciekawe czy Mesla da radę🤔.

20250318_172017.thumb.jpg.5bdc2ef0bafa01706b6841470e5d06c0.jpg

Edytowane przez Grzewlod
  • Like 1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1001040
Udostępnij na innych stronach

10 minut temu, Grzewlod napisał(a):

ciekawe czy Mesla da radę

Parówki da radę , do kabanosów? chmmmmmm zmielimy wszystko na sicie 4  dodamy 30% wody ..........i popłynie 🤣🤣🤣

Muskie - to ryba 🙃

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1001046
Udostępnij na innych stronach

4 minuty temu, szrekPL napisał(a):

Parówki ostatnio na topie...:D

Raczej ciasto parówkowe Wakdek zaproponował experyment to my zrobimy kabanosy parówkowe🤣, Waldka trzeba słuchać :D.

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1001061
Udostępnij na innych stronach

1 minutę temu, szrekPL napisał(a):

tylko dobrze mięso zagniećcie żeby zakalec nie wyszedł😋😁

W tym temacie pomoże nam Mamuśka, skoro wypieka ładne chleby to my poprosimy o pomoc w zagniataniu 😉.

  • Like 1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1001068
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.