mamuśka Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1526 Opublikowano 16 Marca Przy takiej ilości drewna to będzie zabawa do rana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000516 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1527 Opublikowano 16 Marca Pięknie, wspaniałe otwarcie, można bez alko ? można , trzeba brać od dobrego przykład... brawo panowie tak trzymać... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000517 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1528 Opublikowano 16 Marca 5 minut temu, szrekPL napisał(a): Pięknie, wspaniałe otwarcie, można bez alko ? można , trzeba brać od dobrego przykład... brawo panowie tak trzymać... Co tu otwierać skoro sezon trwa cały rok😀 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000519 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1529 Opublikowano 16 Marca 2 minuty temu, bilu72 napisał(a): Co tu otwierać skoro sezon trwa cały rok😀 W sumie to i prawda ale należy akcentować początek i koniec Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000521 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1530 Opublikowano 16 Marca (edytowane) Ognicho się pali,pomidorki, ogórek się gryzie z cebulką,chleba jeszcze nie da się kroić bo ciepły. Edytowane 16 Marca przez bilu72 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000524 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1531 Opublikowano 16 Marca 13 minut temu, bilu72 napisał(a): Ognicho się pali Ciekawe jak Bazylowi idzie pieczenie 🤔 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1532 Opublikowano 16 Marca Już można jeść,jeszcze kilka ziemniaczków się piecze w popiele. 2 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000539 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1533 Opublikowano 16 Marca Godzinę temu, Grzewlod napisał(a): Ciekawe jak Bazylowi idzie pieczenie Nie reaguje na zaczepki słowne więc wnioskuję że nastąpiły prace serwisowe ewentualnie miękki reset systemu... 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1534 Opublikowano 16 Marca 1 minutę temu, szrekPL napisał(a): nastąpiły prace serwisowe ewentualnie miękki reset systemu... Pod smaczne jedzenie z ogniska to jest zupełnie zrozumiałe👍. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000542 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1535 Opublikowano 16 Marca (edytowane) 7 minut temu, bilu72 napisał(a): kilka ziemniaczków się piecze w popiele. Po moich już dawno nie ma śladu 😋. Edytowane 16 Marca przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000544 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1536 Opublikowano 16 Marca Godzinę temu, Grzewlod napisał(a): Po moich już dawno nie ma śladu 😋. Po moich też,pasował by do nich gzik ale ze solą i kubkiem kefiru też były zjadliwe. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000552 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1537 Opublikowano 16 Marca Godzinę temu, Grzewlod napisał(a): Po moich już dawno nie ma śladu 3 minuty temu, bilu72 napisał(a): Po moich też, Śmiem twierdzić że jesteście w połowie drogi...😜 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000555 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1538 Opublikowano 16 Marca 3 minuty temu, szrekPL napisał(a): Śmiem twierdzić że jesteście w połowie drogi...😜 Znowu do nas nie dojechałeś może jeszcze zdążysz do Bazyla na ziemniaka i może coś więcej 😁😉. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1539 Opublikowano 16 Marca 2 godziny temu, Grzewlod napisał(a): Ciekawe jak Bazylowi idzie pieczenie 🤔 U mnie już dawno upieczoneAle jeszcze ognisko się pali Godzinę temu, szrekPL napisał(a): Nie reaguje na zaczepki słowne więc wnioskuję że nastąpiły prace serwisowe Prace serwisowe cały czas trwają, Maxell czyta każdy mój post zanim go wstawi. 1 TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1540 Opublikowano 16 Marca 10 minut temu, Grzewlod napisał(a): Znowu do nas nie dojechałeś Padnięty jestem, 6 dni pracy...położyłem się na chwile i wstałem niedawno ale ręka na ,,oku i uchu"... Bazyl inna liga ja dopiero raczkuje... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000560 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1541 Opublikowano 16 Marca 43 minuty temu, BazylWidzew napisał(a): U mnie już dawno upieczoneAle jeszcze ognisko się pali Zawsze możesz 2x upiec my musimy robić to na powietrzu. 36 minut temu, szrekPL napisał(a): Bazyl inna liga ja dopiero raczkuje... Myślę, że mi również daleko do tej ligi 😉 brak treningu wszytko tłumaczy. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1542 Opublikowano 17 Marca Ale narobiliście smaka na grila,jako że trochę swojskiej i boczusia z piątkowego wędzenia zostało to w weekend[mam wolny] jak pogoda pozwoli to się pogryluje🙂Grzesiu co masz położone na ruszcie pod "pieczonkami"? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000611 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1543 Opublikowano 17 Marca 5 minut temu, gruby7074 napisał(a): co masz położone na ruszcie No narobili narobili, to jest prawdopodobnie mata teflonowa..☺️ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1544 Opublikowano 17 Marca 4 godziny temu, gruby7074 napisał(a): Grzesiu co masz położone na ruszcie pod "pieczonkami"? 4 godziny temu, szrekPL napisał(a): mata teflonowa.. Dokładnie tak, mata jest wygodna oraz wielokrotnego użytku do momentu kiedy nie uszkodzi się powłoki teflonu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1000680 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1545 Opublikowano 18 Marca (edytowane) Waldek zmodernizowana szpada do kabanosów trzeba będzie niebawem przetestować. Pewnie wejdą z 2-3 tuby , ciekawe czy Mesla da radę🤔. Edytowane 18 Marca przez Grzewlod 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1001040 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1546 Opublikowano 18 Marca 10 minut temu, Grzewlod napisał(a): ciekawe czy Mesla da radę Parówki da radę , do kabanosów? chmmmmmm zmielimy wszystko na sicie 4 dodamy 30% wody ..........i popłynie 🤣🤣🤣 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1001046 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1547 Opublikowano 18 Marca 35 minut temu, Muski napisał(a): Parówki da radę Parówki ostatnio na topie... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1001056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1548 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 4 minuty temu, szrekPL napisał(a): Parówki ostatnio na topie... Raczej ciasto parówkowe Wakdek zaproponował experyment to my zrobimy kabanosy parówkowe🤣, Waldka trzeba słuchać . Edytowane 18 Marca przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1001061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1549 Opublikowano 18 Marca Teraz, Grzewlod napisał(a): Waldka trzeba słuchać Trzeba trzeba, tylko dobrze mięso zagniećcie żeby zakalec nie wyszedł😋😁 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1001066 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1550 Opublikowano 18 Marca 1 minutę temu, szrekPL napisał(a): tylko dobrze mięso zagniećcie żeby zakalec nie wyszedł😋😁 W tym temacie pomoże nam Mamuśka, skoro wypieka ładne chleby to my poprosimy o pomoc w zagniataniu 😉. 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/62/#findComment-1001068 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi