Muski Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij #1601 Opublikowano 3 godziny temu 39 minut temu, SZCZEPAN napisał(a): Widzę, że Waldek korzysta z bardzo dokładnej wagi No zobacz, a nie robił fotek jak stół był zastawiony przyprawami . Przy elementach od 1 do 2 kg ilości przypraw, pożywki czy bakterii muszą być precyzyjne by były powtarzalne i do kontroli procesu. 1 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij #1602 Opublikowano 3 godziny temu Czy chodzi o te dwa chinole z ostatniego zdjęcia ? bo posiadam takie ale ich dokładność traktowałem z przymrużeniem oka więc było by super jeśli są dokładne czy raczej o tę dużą której nazwy nie widać ale fachowcy wiedzą o czym mówią? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031668 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij #1603 Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, szrekPL napisał(a): Czy chodzi o te dwa chinole z ostatniego zdjęcia ? Jeden niby chinol to waga jubilerska więc pewnie waży na moją korzyść 😄. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031669 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij #1604 Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, Grzewlod napisał(a): Jeden niby chinol to waga jubilerska więc pewnie waży na moją korzyść 😄 No to baja, czyli na moją też skoro używacie takich to już mi jest lepiej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/65/#findComment-1031671 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi