mamuśka Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij #1676 Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Grzewlod napisał(a): 26 minut temu, Muski napisał(a): Grzegorz- to jest FORUM Wędzarniczej Braci Skoro nikogo nie interesują procesy to o wołowinie napiszę bardzo krótko jest bardzo smaczna. Wnioski pozostawię do naszej wiadomości 😲 Ja się nie zgadzam by było tylko w 100% o wędzeniu. To o książkach, serach, wędkowaniu, itd ma nic nie być? 😭 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042709 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij #1677 Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Muski napisał(a): Myślę że nikogo nie intresuje szczepienie Mnie zainteresowało bo mam kombuche. TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij #1678 Opublikowano 2 godziny temu To ja teraz, po raz pierwszy w życiu, robię matkę drożdżową - ma być do octu domowego. 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042742 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij #1679 Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, mamuśka napisał(a): To ja teraz, po raz pierwszy w życiu, robię matkę drożdżową 👍Jakich drożdży użyjesz? 28 minut temu, BazylWidzew napisał(a): Mnie zainteresowało bo mam kombuche. Super ale z tego % nie będzie = lepsza w herbacie. Edytowane 2 godziny temu przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042744 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij #1680 Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Grzewlod napisał(a): Super ale z tego % nie będzie = lepsza w herbacie. Procenty to ja robię osobno, kombucha jest jako probiotyk TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042750 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij #1681 Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, BazylWidzew napisał(a): kombucha jest jako probiotyk Używam probiotyki w innych celach ponieważ nigdy nie odczuwam skutków dnia wcześniejszego 😉. 4 minuty temu, BazylWidzew napisał(a): Procenty to ja robię osobno, Tak tak widziałem jaki to wreszcie kolor wina? Różowy ??? Szary ??? Inny ??? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042753 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij #1682 Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Grzewlod napisał(a): Tak tak widziałem jaki to wreszcie kolor wina? Różowy ??? Szary ??? Inny ??? Się okaże TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042756 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij #1683 Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, BazylWidzew napisał(a): Się okaże Mam nadzieję, że doczeka 😉. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042759 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij #1684 Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Grzewlod napisał(a): Mam nadzieję, że doczeka Co doczeka? TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042760 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Udostępnij #1685 Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, BazylWidzew napisał(a): Co doczeka? Wino w którym nie mogłeś ocenić koloro? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042763 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij #1686 Opublikowano 1 godzinę temu 42 minuty temu, Grzewlod napisał(a): 48 minut temu, mamuśka napisał(a): To ja teraz, po raz pierwszy w życiu, robię matkę drożdżową 👍Jakich drożdży użyjesz? Ocet z ciemnych winogron to matka z drożdży Burgund 38. (Zamojscy). Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042767 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij #1687 Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Grzewlod napisał(a): Skoro nikogo nie interesują procesy to o wołowinie napiszę bardzo krótko jest bardzo smaczna. Wnioski pozostawię do naszej wiadomości😝. Dlaczego odkostniłeś i mają możliwość zrobienia tradycyjnie użyłeś grilla gazowego? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042768 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij #1688 Opublikowano 1 godzinę temu Jak będę robić z jabłek (reneta, własna nie pryskana) to jeden pojemnik pójdzie na drożdżach Tokay (te szlachetne drożdże to przez Waldka), a drugi z jabłkami pójdzie na zwykłych drożdżach piekarskich. Zobaczę jaka jest różnica między drożdżami. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/68/#findComment-1042769 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi