Skocz do zawartości

Kurs "Dziczyzna 01/D/23" w Łazach, w dniach 10-12 lutego 2023 r.

Rekomendowane odpowiedzi

I dla wszystkich, którzy uznali, że kurs jest drogi

A byli tacy? Jak zwykle... Niech popatrzą sobie w jakich cenach przeprowadzane są podobne szkolenia, których wartość merytoryczna jest nieporównywalnie niższa.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

którzy uzze sobąnali, że kurs jest drogi
Nie mówiąc o wartości wędliny zabranej i tak jest super tani  Firmy nastawione na zysk a nie naukę biorą od 2 do 4 x tyle. 

Muskie - to ryba 🙃

Nie mówiąc o wartości wędliny zabranej

Pegasus mi doniósł, że było tego 9 kg!!! 

Mięso ze zwierzyny - najbardziej wartościowe smakowo i zdrowotnie  :thumbsup:

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Jestem pełen podziwu dla Was. Ogromny szacunek zarówno dla organizatorów jak i uczestników.

ps.

Bardzo chętnie zaglądam na WEDLINYDOMOWE.

Polecam Was wszystkim , kto chce się nauczyć przetwarzania mięsa.

To skarbnica wiedzy.

Serdecznie pozdrawiam

Mariusz

Pozdrawiam

A byli tacy? Jak zwykle...

Myślę, że kolega ma na myśli tych którzy się nie zdecydowali, wśród naszej grupy chyba nie było nikogo kto żałowałby wydanych pieniędzy.. Rozmawialiśmy w Łazach o kimś, kto robi "podobne" kursy za chyba 2.800, przy czym podobne to tylko z tematu a z fachowości i przekazywanej wiedzy raczej niekoniecznie. 

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia. 

A ja nieśmiało ( jeśli jeszcze trzeba  ) przypominam kolegom " od naklejek " o zasileniu prosiaczka :facepalm:

Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić :(

Może ktoś z kolegów wstawi zdjęcia z tablicami na których były składy kiełbas? Ja akurat nie robiłem zdjęć.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia. 

post-40040-0-81350200-1676562464.jpg  post-40040-0-01453400-1676562483.jpg

post-40040-0-10987000-1676562494.jpg  post-40040-0-81350200-1676562464.jpg

post-40040-0-73355400-1676562502.jpg

Edytowane przez EAnna
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.

Janie, prześlij zdjęcia do mnie na pocztę, to postaram się wkleić je w powiększeniu.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Zdjęcia tablic nadesłane przez DZIADKA:

post-39694-0-67811200-1676580357_thumb.jpg

post-39694-0-71103500-1676580371_thumb.jpg

post-39694-0-97943700-1676580385_thumb.jpg

Super, dziękuję.  :)

Miłego dnia. 

• 2 tygodnie później...

Witam,

ja już po raz trzeci miałem przyjemność uczestniczyć w kursie w Łazach, i dalej mi mało   :D

czekam na kolejne, za każdym razem atmosfera jest wyjątkowa

Dziękuje Prowadzącym za zaangażowanie i chęć przekazywania wiedzy bezcennej

Za każdym razem jak jadę na kurs to również cieszę się, że dobrze pojem, bo kuchnia Pani Reginy jest wyjątkowo smaczna, dziękuję !

Pozdrawiam Wszystkich Uczestników i mam nadzieje, do zobaczenia !

P.S. Gdyby ktoś z Warszawy lub okolic miał kiedyś nadmiar mięsa z dziczyzny i chciałby się podzielić to chętnie przyjmę   :)

Edytowane przez Paweł1984