mamuśka Opublikowano 49 minut temu Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 49 minut temu 28 minut temu, adamhash napisał(a): Czyli 3 kawałki blachy i potem przykręcę Lecimy na około (nie w jednym kawałku). Drzwi od dołu też obij. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19736-budowa-w%C4%99dzarni/page/5/#findComment-1049936 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 38 minut temu Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 38 minut temu 37 minut temu, adamhash napisał(a): Tym razem.nie czekałem aż będzie wysuszona skórka i wyszło super! Zdjęcie pokazuje, że serki zostały upieczone w obecności dymu. Popatrz jak są popękane dym tego nie zrobił tylko temperatura. Jeśli uważasz, że wyszło dobrze to ok. Ja jednak uważam, że masz nad czym pracować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19736-budowa-w%C4%99dzarni/page/5/#findComment-1049940 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 13 minut temu Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 13 minut temu Godzinę temu, adamhash napisał(a): Czyli 3 kawałki blachy i potem przykręcę. Czy jest jakiś inny patent? Kawałków będziesz miał 5... 4 z nich zamontuj dookoła 3 na ścianach + 1 na drzwiach(wysokość ,ponad deflektor), 5 ja osobiście ułożyłbym na dnie komory zawsze to łatwiej o czystość i wygarnięcie tłuszczu jeśli kapnie. Popatrz na wędzarki u innych jest na czym się wzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19736-budowa-w%C4%99dzarni/page/5/#findComment-1049947 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.