Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, adamhash napisał(a):

Tym razem.nie czekałem aż będzie wysuszona skórka i wyszło super!

 

Zdjęcie pokazuje, że serki zostały upieczone w obecności dymu. Popatrz jak są popękane dym tego nie zrobił tylko temperatura. Jeśli uważasz, że wyszło dobrze to ok. Ja jednak uważam, że masz nad czym pracować. 

  • Upvote 1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19736-budowa-w%C4%99dzarni/page/5/#findComment-1049940
Udostępnij na innych stronach

Godzinę temu, adamhash napisał(a):

Czyli 3 kawałki blachy i potem przykręcę. Czy jest jakiś inny patent?

Kawałków będziesz miał 5... 4 z nich zamontuj dookoła 3 na ścianach + 1 na drzwiach(wysokość ,ponad deflektor), 5 ja osobiście ułożyłbym na dnie komory zawsze to łatwiej o czystość i wygarnięcie tłuszczu jeśli kapnie. Popatrz na wędzarki u innych jest na czym się wzorować.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/19736-budowa-w%C4%99dzarni/page/5/#findComment-1049947
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.