Jump to content

Recommended Posts

Ta i następne listy zapisów na nasze zloty, będzie prowadzona w nowej formie. Biorąc pod uwagę "olewający" stosunek wielu osób, które zapisały się na zlot i do tej chwili nie przekazały informacji o rezygnacji, mimo iż na forum wchodzą i tematy zlotowe przeglądają, od dnia dzisiejszego, osoba zapisująca się na zlot dokonuje wpłaty bezzwrotnej zaliczki w wysokości 150,00 zł od osoby, w przeciągu 7 dni od momentu zapisu. Wyeliminuje to tzw. puste rezerwacje, a sam zapis tym samym, zostanie głęboko przemyślany. Zwrot zaliczki będzie możliwy jedynie w przypadku nagłych i poważnych sytuacji rodzinnych, po uprzednim uzgodnieniu z organizatorem.

Zmiana ta dotyczy wszystkich naszych zlotów, także zlotu w Chłapowie.

• Like 2

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20646-lista-zapis%C3%B3w-informacja/

Na razie zajmiemy się zlotem w Chłapowie. Nie nazwałbym tego dopingowaniem, tylko zwykłą uczciwością w stosunku do organizatorów.

O rozpoczęciu wpłat na każdy zlot, będę informował na bieżąco.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

7 minut temu, Maxell napisał(a):

tylko zwykłą uczciwością w stosunku do organizatorów

TAK - już kiedyś była taka propozycja. Uważam to za słuszne.:thumbsup: A czy to będzie 100 czy 150 nie ma większej różnicy.

Muskie - to ryba 🙃

Osobiście obciążyłabym te osoby które się zapisały i nie " raczyły" się  wypisać  w odpowiednim czasie. 

Przecież to nic nie kosztuje tym bardziej że część z tych osób zaglądało na forum. 

Wg mnie brak szacunku dla Organizatora. 

• Like 1

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

25 minut temu, @halusia@ napisał(a):

Wg mnie brak szacunku dla Organizatora. 

Masz rację 👍,  ja dwa razy się zapisałem i w odpowiednim czasie wypisałem. Niestety nie jesteśmy panami naszego czasu.

30 minut temu, @halusia@ napisał(a):

Osobiście obciążyłabym te osoby które się zapisały i nie " raczyły" się  wypisać  w odpowiednim czasie. 

Jak najbardziej tak powinno być. Teraz przez niepoważne osoby stracą inni ponieważ będzie zastosowana odpowiedzialność zbiorowa z czym się nie zgadzam. Miałe ochotę zapisać się na zimowy zlot w przyszły roku ale jak zostanie wprowadzona zaliczka to będę czekał do ostatniej chwilii.

Godzinę temu, @halusia@ napisał(a):

Przecież to nic nie kosztuje tym bardziej że część z tych osób zaglądało na forum. 

Nie Halinko, takich metod nie będziemy tutaj stosowali. Po prostu wystarczy zmienić formę zapisów i określić ścisłe liczbę miejsc, terminy wpłat zaliczki, jak i pozostałej części składki.

Dotyczy to głównie Chłapowa i Zakopanego, gdzie są określone limity miejsc noclegowych. Za wszystkie rezerwacje w pobliżu trzeba zapłacić bez względu na to czy miejsce będzie zajęte, czy nie, a opłaty jak wiecie, są bardzo wysokie.

Inna forma dla ignorantow sie zapisujacych i nie wypisujacych we wlasciwym czasie moze byc pozbawienie takich uczestnictwa w kolejnym zlocie.

W dniu 12.03.2024 o 11:30, Muski napisał(a):

O brawo,  Donatka się wybiera na Zlot :thumbsup: Nareszcie:thumbsup:

Niestety , w tym roku wogole nie bede w Pl , Muski dla mnie taki zlot to wielkie wyzwanie teraz ,mam coraz to wiekszy problem z poruszaniem sie .

• 8 months later...

Aby nie robić zamieszania z ponawianiem zapisów, proszę do 10 stycznia dokonać wpłaty zaliczki zlotowej, w wysokości 150,00 zł od osoby. Lista wpłat zaliczek i składki zlotowej znajduje się pod adresem:

• 4 weeks later...

Przypominam wszystkim chętnym do udziału w naszym zakopiańskim spotkaniu, iż 10 stycznia mija termin wpłat zaliczek zlotowych.

• Upvote 1