Skocz do zawartości

I. Lista osób chętnych do uczestnictwa w pierwszym kursie

Rekomendowane odpowiedzi

Są jeszcze dwa ostatnie miejsca na pierwszy historyczny i inauguracyjny turnus naszej Szkoły Tradycyjnego Domowego Masarstwa.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Szanowne, Szanowni,

Z żalem musimy z Beatą zwolnić zarezerwowane miejsca na pierwszą edycję Szkoły Tradycyjnego Domowego Masarstwa z bardzo poważnego powodu zdrowotnego. Mamy nadzieję, że na nasze miejsce ktoś z BRACI pojedzie.

Życzymy Wam udanego spotkania,

Pozdrawiamy,

BEATA I MIREK

MIRKON
nie mogę znaleźć tego wątku z kontem do wpłat do szkoły. qrde ukryty jest czy to moje gapiostwo??? dajcie link :blush:
andrzej m.

nie mogę znaleźć tego wątku z kontem do wpłat do szkoły. qrde ukryty jest czy to moje gapiostwo??? dajcie link :blush:

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=2931

Pozdrawiam Paweł

Dzięki Papla :grin:

wpłaty za 3 osoby dokonałem. Złowiłem nowego zadymiacza. Zapalił się jak "chińskie osiem". Twierdzi, że doświadczony jest. Zobaczymy :tongue:

andrzej m.

Witam Wszystkich Smakoszy :wink:

Proszę mnie wpisać na listę kursantów.

Pozdrawiam Tomek

Jeśli uważasz, że rozmawiasz z idiotą, to się zastanów czy on nie myśli tak samo?

Jadę z gdańska na zrębice więc oblukajcie trasę na google map można się umówić że kogoś po drodze zgarnę do mojego małego autka :grin:

Moje dłubanki

http://mekeke1969.wordpress.com/

Kocham Was mordeczki Wy moje :)

Znaczki WB

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12295-znaczki-wb/

Aby ułatwić dojazdy Ci którzy mają wolne miejsca i ochotę zabrać innych uczestników, niech wpiszą swoją trasę i przypuszczalne godziny odjazdów. Na PW trzeba by podać aktualne numery telefonów jakie będziecie mieć przy sobie.
Pozdrawiam Paweł

Zachęcam Państwa do uczestnictwa w kursie prowadzonym przez naszą Szkołę, zwłaszcza, iż jest to pierwsze, historyczne spotkanie (Kolega wena robi kronikę), a program jest ciekawy i przydatny, szczególnie dla adeptów domowego masarstwa. Pisze to z całą odpowiedzialnością, gdyż Kol. Bagno potwierdził już, na zlotach ogólnopolskich, swe zaangazowanie, wiedzę i umiejetności praktyczne.

Do Państwa dyspozycji oddajemy najnowocześniejszy w świecie sprzęt do domowej produkcji wędlin takich firm jak np. Sausage Maker Inc. i Bradley.

Dzięki sukcesywnie przeprowadzanym akcjom, park sprzętowo - maszynowy ciągle sie nam rozrasta.

Zapraszamy.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Słusznie zwrócił mi uwagę Kolega Tomuś, że trzeba by coś napisać, więc to czynię.

Wczoraj z Tomusiem i naszymi żonkami odwiedziliśmy miejsce gdzie powstaje nasza akademia. Dużo zostało zrobione w celu przystosowania miejsca do tych celów. Wiecie: płytki, kafelki i inne duperelki :grin: (w szeroko rozumianym pozytywnym sensie). Do dyspozycji uczestników oprócz pracowni jest sala wykładowa i osobna sala biesiadna (tylko mi biesiadę po zajęciach zaczynać! :devil: Jak nie, to dwója i po Rodziców! :grin: ). Program kursu jest bardzo ciekawy! Niespodzianka! Zobaczycie na miejscu. Podoba mi się również wielka przychylność gospodarza Pana Stanisława. Jest on bardzo pozytywnie nastawiony do tego przedsięwzięcia. Cieszę się,że coś takiego powstaje.

Wczoraj z Tomusiem i naszymi żonkami odwiedziliśmy miejsce gdzie powstaje nasza akademia.

Dziękuję za odwiedziny. Za dobre słowa. Będzie mi bardzo miło gościć Was jako gości specjalnych na otwarciu Szkoły. W imieniu swoim jak i reszty załogi. Dzięki raz jeszcze.

Pozdrawiam Paweł

Będzie mi bardzo miło gościć Was jako gości specjalnych na otwarciu Szkoły. W imieniu swoim jak i reszty załogi. Dzięki raz jeszcze.

Byłoby wskazane. A jeszcze jakiś referacik przygotowany przez ANDY'EGO byłaby pełnia szczęścia. Oczywiście po zajęciach. JK

Do życia potrzeba piwa kiełbasy i chleba
Na pierwszym kursie naszej Szkoły mamy jeszcze trzy wolne miejsca do pełnej obsady. jesli są chętni, to proszę o dokonywanie zapisów. Warto.

Uwaga!! Uwaga!!!

Jadę sam :grin: :grin: na kurs masarstwa.

Jestem ostatnią osobą na liście.

Eliza pojedzie (chyba ) w marcu, "bo ty i tak niewiele zapamiętasz".

Tak że będę bez właścicielskiego dozoru.

W poniedziałek rano wpłacam pieniądze.

Pozdrowienia.

PS. Będę organizował podwodę z W-wy lub Częstochowy,

zawsze znajdzie się przecież jakaś bratnia dusza.

PS. Przepraszam Maxell za to, że nie wpisałem się tym postem we właściwy temat.

Niniejszym poprawiam się. :blush:

Cisza,spokój, a ja robię to co umiem najlepiej: NIC

Jestem ostatnią osobą na liście.

I znowu wpadka.

Nie czytam postów dokładnie.

Są jeszcze dwa wolne miejsca.

Przed chwilą wróciłem ze wsi i nie za bardzo kojarzę.

Pozdrowienia z przeprosinami.

Cisza,spokój, a ja robię to co umiem najlepiej: NIC

Tzn. Papla jest dziekanem szkoły? :question:

Wolne żarty. Staram się coś do przodu popchnąć i tyle.

Pozdrawiam Paweł

Proszę o zapisanie mnie na ten historyczny kurs. Mam wolny weekend i nie można przepuścić takiej okazji :grin: .

Szkoda, że Papciowie zrezygnowali :cry:

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Wolne żarty. Staram się coś do przodu popchnąć i tyle.

Papla to nie "coś popchnąć" tylko poważny temat. Pierwsza w Polsce i pewnie nie tylko, Szkoła Tradycyjnego Domowego Masarstwa. :wink:

jak czytam

"Lista osób chętnych do....."

to mi głupie myśli przychodzą. :blush: I jeszcze te znaczące kropeczki...... Może da się skończyć to zdanie jakoś żebym się nie rumienił???? :shock: :grin:

andrzej m.