Skocz do zawartości

I. Lista osób chętnych do uczestnictwa w pierwszym kursie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

No to jutro kochani szkolonko :grin:

Moje dłubanki

http://mekeke1969.wordpress.com/

Kocham Was mordeczki Wy moje :)

Znaczki WB

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12295-znaczki-wb/

Kempes, na to wygląda, że ze mnie taki Straszny jak z Ciebie siedemdziesięcio dwu latek :grin:

Aleeee mnie kolego obnażyłeś :lol: :lol: :lol:

Życzę Tobie i wszystkim uczestnikom I Szkoły Domowego Masarstwa abyście jak najwięcej wynieśli z tej szkoły (na kolację też :lol: ), całych paluszków, abyście zdrowo się bawili i uczyli, gdyby było bliżej to wpadłbym na integrację ale nic straconego poznamy się w sierpniu - będzie cieplej :lol:

Szczęśliwego dojazdu i powrotu.

Miłego uczenia, nocnych rozmów i wychylcie tam kielicha wieczorkiem za tych co rozsiani po świecie myślami są z Wami :grin:.

Nauczycielom życzę weny twórczej, a wenie (naszemu) pięknych zdjęć :lol:

Z Bogiem.

A może jak się już trochę koledzy podszkolą, to wieczorkiem jakaś mała relacja, najlepiej foto :lol:

z wrażeń po pierwszym dniu :question:

Witam

Ja się wybierzm dzisiaj po południu,ale z integracji nic nie będzie :sad: ,jestem cały czas na prochach, jeszcze całkiem nie puściła mnie choroba.

pozdrawiam Marian
To dopiero pierwszy taki kurs.Jeszcze nie ma stałych terminów.Wszystko wyjdzie w "praniu" :smile:

"W życiu piękne są tylko chwile.."

Dżem

Ale chętnych na drugi kurs coś nie widać. Zostało tylko dwa tygodnie. Zaplanowałem wolny weekend w tym terminie.

Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!!

Podlasiak ,nie martw się może Ci ,którzy przegrali z grypą w pierwszym terminie zgłoszą swój akces i po relacji z I turnusu chętnych będzie moc.
Tomuś
Tomuś - dzieki za słowa otuchy. A juz zaczołem dopasowywać inne terminy.

Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!!

Dziękuję wszystkim Uczestniczkom i Uczestnikom (razem 17 osób) za bardzo czynny udział w pierwszym szkoleniu w Szkole Domowego Masarstwa w Zrębicach pod patronatem Wędzarniczej Braci. Za wszelkie niedociągnięcia przepraszam. W przyszłości na pewno się poprawię ;-)

Osoby zainteresowane uczestnictwem w kolejnych szkolenia proszę o zadawanie pytań, aby jak najwięcej wyjaśnić przed podjęciem wiążącej decyzji zapisania się na szkolenie. Uczestnicy I szkolenia z pewnością też odpowiedzą na pytania w ramach wolnego czasu. Na chwilę obecną Szkoła otrzymała 17 pozytywów :grin:

Zachęcam do uczestnictwa.

Sprawy organizacyjne będą doszlifowane i podane w odpowiednich tematach.

Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Pozdrawiam Paweł

Ogólne rozliczenie kursu:

1. Zebrana składka - 17 x 240 = 4080 zł + 130 zł za 1 osobę dodatkowo + 550 zł (dopłata po szkoleniu). Razem - 4760 zł.

2. Ilość osób - 17.

3. Kwota dla Stanisława w rozbiciu: pokoje, wyżywienie. - 128 zł x 18 osób = 2304 zł.

4. Wydatki na mięso i inne produkty

5. Inne opłaty - i tutaj m.in. opłata dla prowadzącego i pozostałe wydatki.

6. Podsumowanie. Łącznie pkt 4, 5 6. - 2677,36

Bilans: 4760 - 2304 = 2456

Różnica in - ( 2677,36 - 2456 = 221,36 zł)

Niedofinansowanie spowodowane jest tym, iż zakupy zostały dokonane dla grupy 24 osobowej. Nie wszystkie osoby uzupełniły także dopłatę.

To własnie ma znaczący wpływ na rygorystyczne przestrzeganie zasady rozpoczynania kursu z pełną, 24 osobową obsadą.

Szczegółowe rozliczenie wszystkie osoby zainteresowane (uczestnicy kursu) otrzymają na swoje PW.

Po zapoznaniu się z nim prosze o sugestie w zakresie wydatków z pkt. 4, 5 i 6 przesyłane na moje PW. Jak już wspomniałem wydatki dotyczące zakwaterowania oraz wyżywienia nie podlegają negocjacjom.

Pozdrawiam

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Przy zdjęciu grupowym była mowa o dopłacie, byli wszyscy uczestnicy i na pewno wszyscy słyszeli. Mam nadzieję, że to tylko przez nieuwagę. JK
Do życia potrzeba piwa kiełbasy i chleba

Na pewno.

Problem zniknie przy pelnej obsadzie.

Rozliczenie przedstawiłem zgodnie z materiałami i fakturami nadesłanymi przez organizatora.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Przy zdjęciu grupowym była mowa o dopłacie, byli wszyscy uczestnicy i na pewno wszyscy słyszeli.

Ja też byłam, niestety nie słyszałam :blush: . Proszę o podanie tej kwoty to niezwłocznie przeleję.

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Wstrzymam się do jutra z przesłaniem Wam rozliczeń, gdyz pieniążki od kilku osób są w drodze, a to zmieni wyliczenia.

Rozmawiałem już z Paplą i także czekam na PW

Poza tym żonka przy porządkowaniu torby znalazła klucz od pokoju który jutro wysyłam priorytetem :blush: taki roztrzepaniec ze mnie, był na półce a torba pod, diabeł musiał sam wskoczyć :grin: :wink: Jeszcze raz pozdrawiam całą wspaniałą grupę :grin:

Moje dłubanki

http://mekeke1969.wordpress.com/

Kocham Was mordeczki Wy moje :)

Znaczki WB

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12295-znaczki-wb/

Czy pierwsze szkolenie się już odbyło?

Jeśli tak to proszę o opinie.

Chętnie przyjadę na następne.

Opinie i zdjęcia już były.

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=561&postdays=0&postorder=asc&start=120

Pozdrawiam :wink:

Carpe diem - raz kozie death