Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam że nic więcej nie potrzeba!Ludzie przecież to widać ,słychać i czuć jakie to jest wspaniałe !!!Zapisujcie się!!!!!!!!!
Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.”
  • Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

jeśli ktoś ma wolne miejsce w samochodzie chętnie dołączę, ale mogę też pojechać swoim samochodem i zabrać inne osoby - ważne żeby tanio dojechać i trochę kasy oszczędzić

Juz wcześniej oferowałem jedno miejsce w aucie - oferta aktualna

Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!!

Zrzut ekranu ze strony głównej:

Obrazek

:wink:

Uważam, że jednak kaszubka33 ma rację - przeglądając stronę mało kto zwraca uwagę na banery z reklamami.

Sorki chłopaki , coś mi się na oczy rzuciło

Powinna być jeszcze wzmianka w aktualnościach - może być np. krótka tylko z wskazaniem ogłoszenia.

Pozdrawiam Wirus.
W takim razie jest prosty sposób .Baner trzeba umieścić nad banerem zagrody w Napoleonowie jest to centralna część strony i po kłopocie

Paweł 603957797

Ludziska kochane zapisujcie sie na 2 turnus .Ja i Darek przelecimy 1000km aby sie z Wami spotkaci wiedzy zatankowac(nie wspomne o praktyce)
Jestem też zdania że nie ma jak to na miejscu w czasie produkcji, zobaczyć,dotknąć ,spróbować. Praktyka czyni mistrza . Chociaż byś wszystkie receptury znał na pamięć to nie jest to. Prosty przykład będziesz parzył kaszę i będziesz zawsze miał problem czy ta kasza jest dobrze sparzona. A jak zobaczysz jak to mistrz Bagno ją sparzył dotkniesz, posmakujesz to zostanie w Twojej pamięci na zawsze. Pozdrawiam
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Na drugi turnus pozostało jeszcze tylko 7 wolnych miejsc. Proszę się zapisywać.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Uwaga Uwaga!! Postaram sie w tym tygodniu udostępnić pokaz zdjęć ze ZRĘBIC. Trochę to trwa bo zdjęć jest bardzo dużo i szkoda mi je kasować.a obróbka trwa niestety. Chce aby te zdjęcia pokazały ogrom pracy naszych Profesorów, a jednocześnie studenci przypomnieli sobie wiedzę jaką zdobyli. Ja przez tą wiedzę i częstowanie rodziny wyrobami jestem zmuszony wręcz "gwałcony" do zrobienia kiełbasy jałowcowej.
Do życia potrzeba piwa kiełbasy i chleba

Szefie nie wiem czy dobrze zrozumiałem Kaszubkę ale może by tak kilka postów/relacji ze Zrębic + zdjęcia/ na stronę główną

lub link do tego tematu.

Tomuś

tylko 7 wolnych miejsc.

Już tylko 5. Zapisywać się :grin: bo miejsc zabraknie.

Mam wolne miejsca w samochodzie jak by się ktoś na trasie chciał zabrać. :devil:

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Ja cały czas żałuje , że nie pojechałam na pierwsze zajęcia w szkole masarstwa.

Teraz nie odpuszczę, i pojadę. I chociaż droga daleka nie straszna mi , tym bardziej że będę miała sympatyczną towarzyszkę luciole5 .

Także ci którzy sie wahają , gdyż mają daleko , my mamy 500km :grin:.

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Gość Anonymous

Także ci którzy sie wahają , gdyż mają daleko , my mamy 500km .

Po wiedzę nigdy nie jest za daleko :grin:

....Sam to wymyśliłem.....hmmm.... :grin:

Pozostało już tylko 5 wolnych miejsc na drugi turnus szkoleniowy w naszej Szkole Domowego Masarstwa. Proszę podejmować decyzje, gdyz naprawde warto.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

PROŚBA O WOLNE MIEJSCE W SAMOCHODZIE

Czy ktoś z Państwa jedzie przez lub w okolicach Radomia?

Kolega Marek Hajtowicz chciałby się zabrać i partycypować w kosztach paliwa. Proszę o informacje do mnie na PW, bo marek dopiero uczy się obsługi Forum i internetu, i trzeba mu pomóc. Dziękuję w imieniu.

Pozdrawiam Paweł

Ludzie na co czekacie!

Tu nie ma się co ociągać---zapisujcie sie ,pojedziemy i pogłębimy swoją wiedzę przy MISTRZACH!!!

Pozdrawiam...

Człowieku, spuszczaj z tonu, struna jest zbyt napięta.”
Gość Anonymous

Ludzie na co czekacie!

Tu nie ma się co ociągać---zapisujcie sie ,pojedziemy i pogłębimy swoją wiedzę przy MISTRZACH!!!

Pozdrawiam...

Swięte słowa :grin:

Własnie zapisały się dwie nowe osoby i tak oto na drugi turnus naszej Szkoły, mamy wolne już tylko trzy miejsca.

Aktualna lista przedstawia się następująco:

Drugi turnus (24 osoby) od 27.02. do 01.03.2009 r.:

1. Arti

2. Podlasiak

3. Darek

4. Sławek

5. kaszubka33

6. Kyzimol

7. luciola5

8. pawelk3333

9. radzio

10. Sawca

11. Zico

12. Wojciechowska Janina

13. Maad

14. Chmieliński Henryk

15. Zaperty Jerzy

16. Hajtowicz Marek

17. z_łagiewnik

18. tadzio

19. Załęski Dariusz

20. Misiura Jerzy

21. Kraszewski Marek

22. andrzej k

23.

24.

Uwaga!

Dla trzech ostatnich chętnych, przewiduję specjalną niespodziankę. Bez skromności powiem, że będzie to coś wyjątkowego i cennego. Coś o czym każdy zadymiacz marzy :grin:

Pozdrawiam Paweł
Gość Anonymous

Uwaga!

Dla trzech ostatnich chętnych, przewiduję specjalną niespodziankę. Bez skromności powiem, że będzie to coś wyjątkowego i cennego. Coś o czym każdy zadymiacz marzy :grin:

A co z resztą :lol: Ja też chcę prezencik :grin:

a posiadaczowi zaszczytnego - 13 miejsca - nie należy się jakiś prezencik? :grin:

tak na pocieszenie

Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona

Zapraszam na moją stronę

Witam

Dla trzech ostatnich chętnych, przewiduję specjalną niespodziankę.

Jeżeli do drugiego turnusu ciężko nabyć kursantów , to co będzie z trzecim turnusem :sad:

Szkoda że nie mogę teraz jechać .

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!