Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W tym temacie proszę wszystkich chętnych, o zapisywanie się do udziału w szkoleniu.

 

Lista chętnych do uczestnictwa w zlotowym kursie:

 

1.

2.

3.

4.

5.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Proszę o dopisanie mnie na kurs.

W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.
  • 3 tygodnie później...

Lista chętnych do uczestnictwa w zlotowym kursie podstawowym:

 

1. Muski

2. mamuśka

3. karolszymczak

4. cezar

5. Todek

6. Zbyszek

7. Yerba

8. tinek01

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Dodam, iż szkolenie z zakresu grillowania i BBQ będzie prowadzone odrębnie, dla osób zainteresowanych, przez wyjątkowych fachowców w tej dziedzinie.

Zaś szkolenie z domowej technologii przetwórstwa mięsa, poprowadzą osoby najbardziej kompetentne w tym zakresie, od wielu lat związane z produkcją masarską, zarówno zawodowo, jak i amatorsko.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Być może moje pytanie będzie małostkowe, ale jaki jest koszt takich szkoleń?

Już o tym pisałem. Szkolenia są bezpłatne. Robimy je w ramach normalnej składki zlotowej.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

2 minuty temu, Maxell napisał(a):

Już o tym pisałem

Okej dziękuję ,musiało umknąć mojej uwadze.

Jest to możliwe dzięki zaangażowaniu naszych przyjaciół i odpowiedniej organizacji.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Na zgłoszenia do uczestnictwa w szkoleniu czekam do 30 lipca. 

Dziwi mnie, że było ogromne zainteresowanie kursem, a teraz, kiedy chcemy go zorganizować i to bezpłatnie, nastała cisza.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

W tak doborowym towarzystwie to i ja chciałbym uczestniczyć 

Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić :(
 

Tak szczerze pisząc to szkoda zaangażowania prowadzacych kurs i całej dużej przy tym logistyki , dla tak nikłej liczby kursantów - z czego większa liczba to weterani i chyba się zapisali tak jak ja bardziej z ciekawości i przyzwyczajenia. 

Natomiast gdyby jednak doszło do tego kursu , to podtrzymuję gotowość przywiezienia twojego  sprzętu Mirku z Lipowej Doliny / chyba, że zrobił to już Karol Szymczak zgodnie ze swoją obietnicą 2 lata temu na Zlocie./ W takim przypadku proszę o wcześniejszą informację by dokonać serwisu urządzeń i sprzętów. A czasu jest już trochę niewiele.....

Muskie - to ryba 🙃

1 godzinę temu, mamuśka napisał(a):

ja też mogę przyjechać ze sprzętem który mam

O to ja już się do Twojego sprzętu nie dotknę 😁, Po ostatnim niefortunnym doświadczeniu 

Muskie - to ryba 🙃

27 minut temu, Muski napisał(a):

O to ja już się do Twojego sprzętu nie dotknę 😁, Po ostatnim niefortunnym doświadczeniu 

😁

  • 2 tygodnie później...

Do listy chętnych w szkoleniu dołącza Koleżanka Kati Home

Prosiła o zapisanie

W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.

Czy można dopisać się do szkolenia jeżeli tak to proszę dopisać Marek Chemicz nik marekast,pozdrawiam

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.