Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W tym temacie proszę wszystkich chętnych, o zapisywanie się do udziału w szkoleniu.

Lista chętnych do uczestnictwa w zlotowym kursie:

1.

2.

3.

4.

5.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Proszę o dopisanie mnie na kurs.

W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.
  • 3 tygodnie później...

Lista chętnych do uczestnictwa w zlotowym kursie podstawowym:

1. Muski

2. mamuśka

3. karolszymczak

4. cezar

5. Todek

6. Zbyszek

7. Yerba

8. tinek01

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Dodam, iż szkolenie z zakresu grillowania i BBQ będzie prowadzone odrębnie, dla osób zainteresowanych, przez wyjątkowych fachowców w tej dziedzinie.

Zaś szkolenie z domowej technologii przetwórstwa mięsa, poprowadzą osoby najbardziej kompetentne w tym zakresie, od wielu lat związane z produkcją masarską, zarówno zawodowo, jak i amatorsko.

Być może moje pytanie będzie małostkowe, ale jaki jest koszt takich szkoleń?

Już o tym pisałem. Szkolenia są bezpłatne. Robimy je w ramach normalnej składki zlotowej.

2 minuty temu, Maxell napisał(a):

Już o tym pisałem

Okej dziękuję ,musiało umknąć mojej uwadze.

Jest to możliwe dzięki zaangażowaniu naszych przyjaciół i odpowiedniej organizacji.

Na zgłoszenia do uczestnictwa w szkoleniu czekam do 30 lipca. 

Dziwi mnie, że było ogromne zainteresowanie kursem, a teraz, kiedy chcemy go zorganizować i to bezpłatnie, nastała cisza.

W tak doborowym towarzystwie to i ja chciałbym uczestniczyć 

Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić :(

Tak szczerze pisząc to szkoda zaangażowania prowadzacych kurs i całej dużej przy tym logistyki , dla tak nikłej liczby kursantów - z czego większa liczba to weterani i chyba się zapisali tak jak ja bardziej z ciekawości i przyzwyczajenia. 

Natomiast gdyby jednak doszło do tego kursu , to podtrzymuję gotowość przywiezienia twojego  sprzętu Mirku z Lipowej Doliny / chyba, że zrobił to już Karol Szymczak zgodnie ze swoją obietnicą 2 lata temu na Zlocie./ W takim przypadku proszę o wcześniejszą informację by dokonać serwisu urządzeń i sprzętów. A czasu jest już trochę niewiele.....

Muskie - to ryba 🙃

1 godzinę temu, mamuśka napisał(a):

ja też mogę przyjechać ze sprzętem który mam

O to ja już się do Twojego sprzętu nie dotknę 😁, Po ostatnim niefortunnym doświadczeniu 

Muskie - to ryba 🙃

27 minut temu, Muski napisał(a):

O to ja już się do Twojego sprzętu nie dotknę 😁, Po ostatnim niefortunnym doświadczeniu 

😁

• 2 tygodnie później...

Do listy chętnych w szkoleniu dołącza Koleżanka Kati Home

Prosiła o zapisanie

W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.

Czy można dopisać się do szkolenia jeżeli tak to proszę dopisać Marek Chemicz nik marekast,pozdrawiam