Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, szrekPL napisał(a):

Karol ma jakiś zespół?:D 

Oczywiście ma żeński zespół, a on pracuje w nim jako rodzynek.😁

IMG_8807.jpeg

Edytowane przez SZCZEPAN
  • Like 1
  • Upvote 1

„Warto doceniać małe rzeczy, które sprawiają, że życie jest piękne.”

Pozdrawiam!

Godzinę temu, SZCZEPAN napisał(a):

żeński zespół, a on pracuje w nim jako rodzynek.😁

Szczupak żerujący w ławicy sielawy😉😀.

Masarnia jest już na ostatniej prostej. Dział garmażeryjny również dziś finiszuje i zaczynamy święta. Ciężki okres jest już za nami, ale w wolne dni zregenerujemy siły.

IMG_8810.jpeg

IMG_8811.jpeg

• Upvote 1

Pozdrawiam!

Za szybkie wnioski 😩 doróbki okazały się konieczne. Dziś Karol kończy mieszanie białej kiełbasy (100 kg). Dbamy o jakość do samego końca.

Każdy pojemnik to osobne zamówienie, które czeka już na klientów. Dobrze, że to dziś ostatni dzień bardzo intensywnej pracy 💪

IMG_8822.jpeg

IMG_8820.jpeg

IMG_8827.jpeg

IMG_8817.jpeg

IMG_8815.jpeg

• Like 1
  • Upvote 1

Pozdrawiam!

Jest mi niezmiernie miło że mogę brać udział w wytwarzaniu wedlin i produktów garmażeryjnych pod okiem SZCZEPANA.Nawet nie myślałem że  klientela SZCZEPANA to taka wysoka półka.

Jestem pełen podziwu technik wyrabianych wędlin,o których nie słyszeliśmy na forum.Nie wspomnę już o ilościach, które,mnie przeraziły.
Jest to dla mnie nowa szkoła życia i doświadczenia.

• Like 1
W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.
24 minuty temu, karolszymczak napisał(a):

jestem pełen podziwu technik wyrabianych wędlin,o których nie słyszeliśmy na forum

Mam nadzieję, że może słyszeliśmy😁, ale może chociaż się dowiemy.......

25 minut temu, karolszymczak napisał(a):

o ilościach, które,mnie przeraziły.

Karolu, to nie jest hobby domowe to jest Zakład Przetwórstwa. 😂:clap:

Muskie - to ryba 🙃

Godzinę temu, SZCZEPAN napisał(a):

Dziś Karol kończy mieszanie białej kiełbasy (100 kg)

Qrcze, wszystko miesza ręcznie , zarąbiecie nam Prezesa tą robotą.:cry: Karolu nie daj śię:clap:

• Upvote 1

Muskie - to ryba 🙃

2 minuty temu, Muski napisał(a):

Qrcze, wszystko miesza ręcznie ,

Pełny profesjonalizm połączony ze zdrowym sportowym stylem życia💪.

• Upvote 1

Kochani, na obecną chwilę nie dalibyśmy rady mieszać ręcznie !😂 ilości są zbyt duże. Jeśli chodzi o techniki wyrabiania wędlin, to tak jak pisze Grzegorz, najlepszym rozwiązaniem jest połączenie starego rzemiosła z nowoczesnymi technologiami. Chcę tylko podkreślić, że masarstwo to bardzo szeroko rozbudowana profesja i w obecnych czasach musimy sprostać rosnącym potrzebom klienteli.

• Like 2

Pozdrawiam!

55 minut temu, SZCZEPAN napisał(a):

Kochani, na obecną chwilę nie dalibyśmy rady mieszać ręcznie !

Wierzymy  że dacie radę😉 😁 

• Upvote 3

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

4 godziny temu, SZCZEPAN napisał(a):

Kochani, na obecną chwilę nie dalibyśmy rady mieszać ręcznie !😂

Oj tam oj tam nie bądź taki skromy, jak nie wy to kto 😉. Uf... jak dobrze, że pik się już kończy. Tak już jest w biznesie jak firma solidna i produkt premium to klientów przybywa👍👏

• Upvote 1