kreon13 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 29 Marca 2013 Ja właśnie taką zrobiłem i się już parzy. To ten sam przepis co na stronie głównej. Jak skończę zamieszczę zdjęcia. Cytuj życie jest szkołą negocjacji Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2367-kie%C5%82basa-bia%C5%82a-surowa-1959rok/page/4/#findComment-278207 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldeman Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 30 Marca 2013 Patrzę na to, jak piszecie te receptury to aż ........... A może z tej receptury Obrazek Kiedyś była inna klasyfikacja, wkradł się błąd czy naprawdę składa się ta kiełbasa w 70% z III wieprzowej? kreon13, jak smakowała? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2367-kie%C5%82basa-bia%C5%82a-surowa-1959rok/page/4/#findComment-278483 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 30 Marca 2013 Powinno być raczej I i II a jest II i III Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2367-kie%C5%82basa-bia%C5%82a-surowa-1959rok/page/4/#findComment-278488 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 31 Marca 2013 Kiedyś była inna klasyfikacja, wkradł się błąd czy naprawdę składa się ta kiełbasa w 70% z III wieprzowej?Tutaj jest odpowiedź. https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8469 pierwsza tabela. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2367-kie%C5%82basa-bia%C5%82a-surowa-1959rok/page/4/#findComment-278591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 31 Marca 2013 Podana receptura była prawidłowa w latach jej obowiązywania. Gratuluję osobom którzy potrafili wychwycić zmiany klasyfikacji mięsa drobnego. Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2367-kie%C5%82basa-bia%C5%82a-surowa-1959rok/page/4/#findComment-278594 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.