DZIADEK Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Lipca 2009 Stare dobre normy i wszystko będzie jasne . Najbardziej chyba optymalna jest dla nas zamrażających w lodówkach trzecia pozycja przy mięsie drobnym w blokach - dotyczy to mięsa świeżego nie peklowanego. Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2711-tabela-czasu-przechowywania-mi%C4%99sa-mro%C5%BConego/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 10 Lipca 2009 Dzięki Z tego jasno widać, że mięso wieprzowe mogę w lodówce o temp. -18C przechowywać 8 miesięcy.Pozdrawiam. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2711-tabela-czasu-przechowywania-mi%C4%99sa-mro%C5%BConego/#findComment-73657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 10 Lipca 2009 tylko po co jak poltusze zjesz ws trzy-cztery tygodnie :tongue: Cytuj wedzarnia z lodowki ,,dymogenerator MIratroche checi i jesz co lubisz ,a nie lubisz co jesz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2711-tabela-czasu-przechowywania-mi%C4%99sa-mro%C5%BConego/#findComment-73658 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 10 Lipca 2009 Ja również dziękuję. Tabela potwierdziła moje obserwacje z mrożenia cielęciny. Mimo mrożenia w temp. -20st.C mięso to dość szybko zmienia smak. Dotyczy to również surowej słoniny i skórek wieprzowych. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2711-tabela-czasu-przechowywania-mi%C4%99sa-mro%C5%BConego/#findComment-73659 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 10 Lipca 2009 slonina to chyba czesc swinki co ma najkrotsza trwalosc Cytuj wedzarnia z lodowki ,,dymogenerator MIratroche checi i jesz co lubisz ,a nie lubisz co jesz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2711-tabela-czasu-przechowywania-mi%C4%99sa-mro%C5%BConego/#findComment-73660 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 10 Lipca 2009 Jasiu ze względu na jełczenie . Pytanie do Ciebie dlaczego w skrzynkach termin przydatności jest dłuższy, Pozdrawia Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2711-tabela-czasu-przechowywania-mi%C4%99sa-mro%C5%BConego/#findComment-73664 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 10 Lipca 2009 tylko po co jak poltusze zjesz ws trzy-cztery tygodnieChyba że masz stado ludzi w domu to wtedy owszem daremne jest mrożenie. Jasiu odpuść PLEASE. Nas jest tróje dorosłych i jeden sześciolatek, jak mam zmóc tyle mięsa w trzy tygodnie ? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2711-tabela-czasu-przechowywania-mi%C4%99sa-mro%C5%BConego/#findComment-73667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.