Zbój Madej Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1051 Opublikowano 4 Maja 2015 W zamrażarce nastąpiły pewne braki, więc mus je uzupełnić. Wczoraj zapeklowałem 1.9 kg karkówki i 6.3 kg boczku, za dni 9 i 10 będą dwa dymienia. Mięsko w GN-ku stoi od wczoraj w spiżarni, zamrożóne było, zaraz idzie do lodówki Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-423116 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #1052 Opublikowano 4 Maja 2015 W zamrażarce nastąpiły pewne braki, Sierpień się zbliża . Pozdrowienia z deszczowych Pobiedzisk więc mus je uzupełnić. Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-423119 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1053 Opublikowano 4 Maja 2015 Sierpień się zbliża . No właśnie, coraz bliżej, a ja jeszcze w ciemnym lesie z przygotowaniami, ale dam radę :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-423132 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filemonek Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #1054 Opublikowano 4 Maja 2015 Ja też muszę się wziąść za uzupełnianie zapasów. Cytuj Filemonek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-423175 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1055 Opublikowano 12 Maja 2015 Pierwsza partia w Borniaku, boczki małe kawałki, peklowane 9 dni, tyle im wystarczy, 4 kawałki jutro sparzę, trzy kawalki będą skwarkowe nieparzone do przyszłych krupników Jutro kolejna partia, dwa baleroniki i boczki Ogólnie karkówka 2 kg, boczki 6,91 kg, chyba Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-424721 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1056 Opublikowano 13 Maja 2015 Towar po całonocnym spiżarnianym studzeniu Właśnie się parzą. Miałem sparzyć 4 kawałki, ale parzą się 3, reszta nieparzona na skwarki będzie Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-424802 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #1057 Opublikowano 13 Maja 2015 Ladny kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-424803 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1058 Opublikowano 14 Maja 2015 Dwa dzionki borniakowania za mną Przedwczoraj po wyjęciu z garnka. Po wczorajszym dymieniu/parzeniu i spiżarnianym nocnym studzeniu. Przedwczoraj dymiony, boczek skwarkowy, nieparzony. Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #1059 Opublikowano 14 Maja 2015 Bardzo ładny boczuś!! Jednak dla mnie to ten po parzeniu to trochę mocno kolorek pogłębił.... ale na pewno i tak jest "zacny" Z Dymnym pozdrowieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1060 Opublikowano 14 Maja 2015 kolorek pogłębił Powisiał przez noc w spiżarni to i pogłębił Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425015 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #1061 Opublikowano 14 Maja 2015 Powisiał przez noc w spiżarni to i pogłębił mi się już cały zapas boczku wykończył i będę musiał zrobić.... familia się domaga Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425016 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #1062 Opublikowano 14 Maja 2015 Po wczorajszym dymieniu/parzeniu i spiżarnianym nocnym studzeniu. Zbójaszku cóż mogę napisać . Już się nauczyłeś wędzić . :frantics: Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425031 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1063 Opublikowano 14 Maja 2015 Już się nauczyłeś wędzić Wbiłeś mi do głowy długie peklowanie, Gonzo w Napoleonowie powiedział parę słów nt. długiego zadymiania no i jakoś idzie :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425038 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #1064 Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) no i jakoś idzie :D Super idzie Wojtek . Za to że jesteś pojętny gość masz Pan pięćdziesiątkę . :D Pozdrowienia ślę , dla mamy i znajomych też . Edytowane 14 Maja 2015 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1065 Opublikowano 14 Maja 2015 masz Pan pięćdziesiątkę . :D W euro czy dolarach :rolleyes: :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425075 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #1066 Opublikowano 14 Maja 2015 Kolumbijskie peso ... Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425097 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #1067 Opublikowano 14 Maja 2015 Wojtek ,w płynie kolego w płynie. :D Pozdrawiam gorąco. Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425124 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maad Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #1068 Opublikowano 14 Maja 2015 masz Pan pięćdziesiątkę to już druga ... ale mam nadzieję Andrzejku, że nie będziesz tylko częstował, ale sprawiedliwie i rzetelnie swoją kolejkę wypijał ? Cytuj Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #1069 Opublikowano 14 Maja 2015 Dwie dam radę wypić .......... chyba . :D Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425161 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1070 Opublikowano 14 Maja 2015 w płynie kolego w płynie Ahaaaaa no to jak tak to musztardówki przyszykuję :frantics: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-425180 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1071 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Urobek z ostatnich dwóch dni. Towar zapakowany, zamrożony czeka na odbiorców, znaczy na moje siostry A tu moje, znaczy domowe, wczoraj zapeklowane. Chyba 6.95 kg, jakoś tak Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-429636 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij #1072 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Siostry będą zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-429637 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1073 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Siostry będą zadowolone Zawsze są zadowolone z mojego towaru :D oczywiście nie tam żebym się chwalił Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-429680 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #1074 Opublikowano 25 Listopada 2015 Na Twoje ręce Zbóju Mistrzu Madeju.Dziś Dzień Kolejarza, a więc Wszystkiego co najlepsze nasi kochani Kolejarze. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-458663 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1075 Opublikowano 25 Listopada 2015 Dyzio, piękne dzięki za życzenia :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3052-w%C4%99dzonki-zb%C3%B3ja-madeja/page/43/#findComment-458665 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.