Skocz do zawartości

Galeria postaci - czyli kto jest kim w zadymiarskim świecie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Marcin! jeżeli masz tylko kawałek "placu" to tak jak ja możesz taką mieć. Jestem tego pewny.

Pozdrawiam.

Andrzej M-ce
  • 2 miesiące temu...

Witajcie

Jest to mój pierwszy post na forum i zarazem "Cześć" do wszystkich Zadymiarzy.

Mam na imię Tomek, jestem żołnierzem, dopiero rozpoczynam swoją przygodę z domowym wyrobem wędlin, wędzonek ....

Mam własną żonę Olę i dwie przyszłe "zadymiaczki" Marysia i Zosia.

Mieszkam w okolicach Kozienic i Dęblina.

Pozdrawiam Wszystkich

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4f617ca18c0facc5.html

Witaj Tomku na naszym forum.

Zadymianie to przefajna rzecz. Nie tylko dla Ciebie, ale jaką frajdę zrobisz swoim dziewczynom :!:

Pytaj o wszystko i dziel się z nami swoimi osiągnięciami.

Na stronie głównej znajdziesz wiele przepisów i podstawową wiedzę potrzebną każdemu zadymiaczowi. Zacznij od Akademii Dziadka a potem korzystaj z funkcji "SZUKAJ" w miarę potrzeby.

Daj znać, jak już zaczniesz aktywnie zadymiać.

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Witaj. Dobrze, że masz własną żonę :grin:

Ta to własna , ale może jest jeszcze cudza.

Witaj skorpionxx w naszej rodzinie :lol:

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Witam jestem Kamil z zawodu inforamtyk z zamiłowania kucharz :) lat 24

mieszkam w Nidzicy woj. warmińsko-mazurskie

zadymianie to nasza rodzinna tradycja :)

mieszkam w Nidzicy woj. warmińsko-mazurskie

Witamy kucharza, na Zlocie przyda się człowiek, który zrobi dobrą zupę. Chyba potrafisz? :grin:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
To kolego już się zapisuj na zlot regionalny w Pajtunach
Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/
MILO WAS WSZYSTKICH POZNAC,NIE WIEDZIALAM,ZE TAKIE SZEROKIE JEST GRONO LUDZI LUBIACYCH WYRABIAC WLASNE WYROBY,ZARAZIL MNIE MOJ TESC KTORY OD LAT WEDZI I JEST ZAPALENCEM WYROBOW WLASNYCH.WLASNIE KONCZY W TYM ROKU 70LAT I CHCIALAM MU ZROBIC NA TE URODZINY NIESPODZIANKE ZAPISUJAC GO NA LISTOPADOWY WYJAZD ABY DOSKONALIL SWOJE UMIEJETNOSCI I POZNAL WAS WSZYSTKICH -NIESAMOWITY SAMOUK....Z GORY DZIEKUJE I JUZ SIE CIESZE ZE JESTEM W GRONIE.

Witaj angielko... :lol:

Proszę ,pisz małymi literkami :wink: :lol:

"W życiu piękne są tylko chwile.."

Dżem

Witajcie w gronie pozytywnie zadymionych :grin:

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

zadymianie to nasza rodzinna tradycja

Witaj.

Pochwal się sprzętem w którym wędzisz i może wyrobami.

Pozdro

Ja tam lubię swoja schizofrenię jest z kim wypić i pogadać.

Cześć.

Ktoś temat reaktywował..nawet go wcześniej nie zauważyłem.

Zdjęcie później jak coś wybiorę z galerii :).

W skrócie: jestem ja, moja żonka Marta i trzy żeńskie szkodniki (jeszcze małe :)

Od jakichś 6 lat "kucharzę" domowo i amatorsko głownie w oparciu o przepisy Makłowicza (ze swoimi poprawkami :). Z domowymi wyrobami zacząłem kombinować zgodnie z datą rejestracji na forum (wcześniej dobry miesiąc wertowałem Wasze strony). A wszystko zaczęło się od sera korycińskiego z Białegostoku. Poszukując sposobu na zamówienie znalazłem to forum.....

....Jestem uzależniony, od kilku miesięcy nie kupuję w sklepach wędlin i serów......

Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

Pochwal się sprzętem w którym wędzisz i może wyrobami.

Pozdro

moich wyrobów szukaj w wędzonkach tam jest temat o kurczaku założony przeze mnie

i w kiełbasach też jest jeden

a co do wędzarni to sie pochwale jak tylko fotki znajde :)

angielka, e-coolerek, skorpionxx,

Witajcie na forum. Wrób wędlin będzie ciągnął się za Wami do końca życia. skorpionxx, ... może kiedyś się spotkamy w Dęblinie.