Skocz do zawartości

Galeria postaci - czyli kto jest kim w zadymiarskim świecie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam Wszystkich, jestem Dawid. Miło mi Was poznać. 25 lat z Cisowej (woj. lubuskie). Stosunkowo "młody" w temacie, ale pozytywnie nastawiony do Zadymiania.

Pozdrawiam

Wędzarnia, a raczej cały kącik w budowie. Za jakiś czas dodam projekt. Masarnia w piwnicy też powoli powstaje. Sprzęty zakupione i już po pierwszej produkcji. Niedługo fotogalerię dodam. Dziękuję założycielom za to forum. NATCHNIENIE DO ŻYCIA DAJE:))

Pozdrawiam

Witam Wszystkich, jestem Dawid. Miło mi Was poznać. 25 lat z Cisowej (woj. lubuskie). Stosunkowo "młody" w temacie, ale pozytywnie nastawiony do Zadymiania.

Miło powitać tak młodego '' zadymiacza'' .. aż się serce raduje że tradycja domowego masarstwa trafia w tak młode pokolenie :rolleyes: :wink:

Życzę powodzenia i czekamy na efekty :wink:

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Bialyn,

Witaj .

Masz bliżniaka ?

Henio.....Ja o tym samym pomyślałam :wink:

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Witaj Bialyn :D Fajnie wiedzieć, że wśród rówieśników też są ludzie zainteresowani zadymianiem i produkcją własnych wyrobów przeróżnej maści :D Często wydaje mi się, że ludzie z naszego pokolenia mnie nie rozumieją, gdy staram się im o tym opowiadać... :P Tym bardziej się cieszę, że mieszkasz całkiem niedaleko mnie. Zaledwie 80 km :P
Jedź tak, aby Twój Anioł Stróż nadążył za Tobą...

... to forum. NATCHNIENIE DO ŻYCIA DAJE:))

Witaj Dawidzie,

pięknie to ująłeś.

Cieszę się, że młodzież przejmuje pałeczkę.

Powodzenia w zadymianiu.

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Obrazek

To i ja sie zdemaskuje :grin: :grin: :grin:

O BRACIE KOCHANY! :tongue: :lol:

Jak interesująco "siem" zaprezentowałeś! :clap: :clap: :clap:

.

"Opinia zwykłego człowieka, to brednie gorsze od milczenia." (grizzly)
:cool:

ralf325, sciagnij ten habit , bo jak posmakujesz tych wszystkich nalewek ?

a juz napewno z koloratka nie przyjezdazaj co by Pijany brat WD nie spowiadal sie przed Toba dlaczego mu wyszla tak zajebista wedlina

wedzarnia z lodowki ,,dymogenerator MIra

troche checi i jesz co lubisz ,

a nie lubisz co jesz

:grin: :grin: :grin: Co roku organizuje obozy dla dzieci z trudnych rodzin,po nowemu rodzin dysfunkcyjnych. To było w tym roku jak udzielałem slubów obozowych naprawde jestem łysy i nie nosze habitu. :wink:

:grin: :grin: :grin: naprawde jestem łysy i nie nosze habitu. :wink:

jak nie zobaczymy.... :grin: to nie uwierzymy..... :tongue: :tongue:

Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt
Ralf, nie bierz poważnie tych wszystkich postów. :D U nas obowiązuje zasada, iż wszyscy tworzymy jedną, wielką rodzinę niezależnie od pochodzenia, wyznania, zawodu i poglądów. I to sie sprawdza. :D

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Ralf, nie bierz poważnie tych wszystkich postów. :D U nas obowiązuje zasada, iż wszyscy tworzymy jedną, wielką rodzinę niezależnie od pochodzenia, wyznania, zawodu i poglądów. I to sie sprawdza. :D

Uwierz mi ze do powagi to mi bardzo bardzo daleko :grin:

naprawde jestem łysy

Znaczy gąbką się czeszesz, to tak jak ja :lol: :lol: :lol:

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

naprawde jestem łysy

Znaczy gąbką się czeszesz, to tak jak ja :lol: :lol: :lol:
A potem papier po margarynie i jest glanc :grin: :grin: :grin: Duzo miejsca do całowania mamy :wink:
Ja wam powiem że na mądrej głowie włosy nie rosną :tongue: :grin: tak mawiał mój dziadek który o dziwo miał bujną czuprynę do końca swoich dni.

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

Tak jest popieram "mądrej głowy włos sie nie trzyma"-a widzieliscie barana łysego? :grin: :grin: :grin:

Witam wszystkich!

a to jestem ja yogi, wprawdzie nie pisze za duzo postow ale codziennie jestem na forum

http://foto.arcor-online.net/palb/alben/40/3887040/1280_3134663534663965.jpg

http://foto.arcor-online.net/palb/alben/40/3887040/1280_3532303036633834.jpg

http://foto.arcor-online.net/palb/alben/40/3887040/1280_6537653164326635.jpg

A to jeszcze jedno z moich wielu zainteresowan, ulubiony rowerek