Skocz do zawartości

Galeria postaci - czyli kto jest kim w zadymiarskim świecie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Eli to teraz zamiast zadymiania wędlin będziesz kaszki "dymne" robiła :)

:laugh: :laugh: Obowiązkowo!! :laugh: :laugh:

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Jako nowy użytkownik pragnę Powitać Wszystkich :facepalm:  to i WITAM, POZDRAWIAM :clap: szczególnie lubiących smakołyki, mięsne tak właśnie mięsne smakołyki :thumbsup:

Dziekuje wszystkim za zyczenia , milo mi sie z wami podzielic ta radosna nowina , bo uwazam was  za "moja" rodzine :yes:

DUCH ja myslalam ze tak to mowi tylko moj brat , ze jestem tylko zona dziadka, ja sie ciesze tak samo :laugh:.

Macie racje , teraz to nie bede miala za wiele czasu na wedzenie, ale musze sie spieszyc zeby skonczyc komore,

ciekawe jaka by byla ta "kaszka dymna" :D , zbojaszku masz racje musze , jak sama sie naucze dobrze wedzic  to ich naucze .

bo ten starszy wnusio Tomaszek jest bardzo wszystkim zainteresowany tym co robie , moze wyjdzie  kiedys z niego przyzwoity  zadymiacz ,ale ile to jeszcze czasu uplynie , no ale mozna zawsze pomazyc, jeszcze raz sedeczne dzieki,pozdrawiam Ela.

Witaj Bilu72

Miło że tutaj wpadłeś a jak już wpadłeś to chyba na długo Cię wciągnie.

Życzę miłego ZADYMIANIA i samych udanych wyrobów.

Pozdrawiam serdecznie

Eli gratuluje wnuka, :flowers: a ty nie tylko komore musisz skonczyc ,ale szybko paroweczki dla wnuczka uczyc sie robic. Bo kiedy maluch podrosnie jesc musi . Najlepiej smakuje to co domowe  :D

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Eli-przyjmij gratulacje od babci ośmiorga wnucząt :) Niech się maluch dobrze chowa a paróweczki będziemy wspólnie uczyły się robić,mój najmłodszy wnuk ma 5 miesięcy

http://vpx.pl/i/2014/03/05/1-IMG-20140215-WA0004_resized_(1).jpg

ANNAM i Roma dzieki za zyczenia , a co do parowek to macie racje musze sie nauczyc ich robic i licze na Wasza pomoc, Roma sliczny chlopczyk :clap:

Witam wszystkich.

Na imię mi Marcin. Jestem już pełnoletni :D.

post-59262-0-25455900-1394650571_thumb.jpg

Wraz z żoną Grażką nadajemy z Bukowin( Bory Tucholskie) i z Gdyni( Morze Bałtyckie)

Kilka lat temu postanowiliśmy nabyć coś takiego:

post-59262-0-47120300-1394650619_thumb.jpg

Trzeba było zrobić mały remoncik

post-59262-0-70597600-1394650656_thumb.jpg

I to jest nasze miejsce na ziemi

post-59262-0-20543800-1394650700_thumb.jpg

To moja dzielna żona

post-59262-0-78468700-1394650773_thumb.jpg

I syn

post-59262-0-27425400-1394650894_thumb.jpg

Dzięki Waszemu doświadczeniu i mam nadzieję pomocy mamy zamiar przestać odwiedzać sklepy mięsne, piekarnie, działy nabiału, a i pisarstwem mam zamiar się zająć, bo jak czytam na forum, wędzenie i czytelnictwo chodzi w parze :D .

Tyle tytułem wstępu. Pozdrawiam!

post-59262-0-70648500-1394650743_thumb.jpg

:) mam dom na wsi (kupiłem 1995r) :( to nie jest taki cud :) pierwsze pięć lat to też uważałem,że jestem bardzo szczęśliwy z posiadania domu na wsi (koszenie remont,grille ze znajomymi,ryby,grzyby.............. ) ale to cały czas w tym samym miejscu :) po tych kilku latach to już bywałem 1-3 razy w roku,żeby skosić trawę (za karę) :(

Dlatego kupiłem samochód kempingowy :D   i teraz dopiero jestem szczęśliwy :D  każdy weekend, urlop w innym miejscu (kempingi - trawa wykoszona,wszystko posprzątane tylko odpoczywać i grillować) :)

:) pierwsze zdjęcie 2006r następne około 2010r :)

post-41869-0-40190300-1394705983_thumb.jpgpost-41869-0-89318700-1394705992_thumb.jpg

post-41869-0-99668500-1394706003_thumb.jpgpost-41869-0-07326300-1394706104_thumb.jpg

post-41869-0-66888700-1394706117_thumb.jpgpost-41869-0-07830600-1394706130_thumb.jpg

Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej.

Wraz z żoną Grażką nadajemy z Bukowin
Witam ziomków  :cool: Tegoroczny spływ kajakowy będzie się kończył malutki rzut beretem od Was.... 

"Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..."

Tatuś Muminka

EL GREGOR- okoliczności przyrody wokół Twojego domu zaiste piękne. Jak zauważył DUCH- Każdy ma swoje miejsce. A przynajmniej szuka. My znaleźliśmy. Mam ambitny plan aby w ciągu 10-ciu lat doprowadzić do zamiany miejsc- tu mieszkamy, a do Gdyni w weekend, może do kina, znajomych. Grażka do pracy potrzebuje sieci- to się da. Ja chcę pracować tu- oborę przerobimy na dom dla letników, w stodole pobiesiaduje spokojnie 40 osób

(integracje, a może kiedyś spotkania WB :rolleyes: ), sąsiad ma konie, więc zimą kuligi. A na urlop gdzie się zachce, no nie?

tusiaczek- jeśli spływ co roku, to poproszę o szczegóły- na następny piszemy się również. i potem do nas na kawę.Lub wieczorek czytelniczy ;)  :D

Aaaa. No i pomniczek wędzarniczy wystawiam właśnie. Wątek założony, mam nadzieję, że rozpędu na wiosnę nabierze.

Pozdrawiam Was wszystkich!

tusiaczek- jeśli spływ co roku, to poproszę o szczegóły
A proszę uprzejmie  https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9479-iii-sp%C5%82yw-kajakowy-wb-4-13-lipca-2014/

Tatuś Muminka

I to jest nasze miejsce na ziemi

To moje marzenie od lat ... :)

To moja dzielna żona

Dla Grażki wielkie :clap: widać, że kobieta żadnej pracy się nie boi

Życzę Wam  samych przyjemnych chwil w tym raju ... :)

Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt

tusiaczek. Nooooo paaaanie. Elegancko. Tylko 29  km.  W tym 12 przez las, gdzie jagodziny po pas.

Widzę, że muszę pędzić z remontem stodoły. Może 2015 podsumowanie spływu w Bukowinach? Ze śniadaniem oczywiście.

Anuś- marzyć trza. Tylko wtedy się ziszcza... :)

Może 2015 podsumowanie spływu w Bukowinach?
A tutaj to rządzi niejaki Kruszyna  :cool: Teraz pokutuje za grzechy przy Grobie Pańskim ale jak wróci to pewnie nie będzie miał nic przeciw bo to ludzki Pan jest...

Tatuś Muminka