Skocz do zawartości

Galeria postaci - czyli kto jest kim w zadymiarskim świecie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie " nowych" zadymiaczy . Życzę dobrego dymu i udanych wyrobów . :!: :smile:

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Cześć,witam wszystkich zadymiaczy.Jestem tu nowy a jakby stary.towarzyszę stronce od chwili jej narodzin a wcześniej brałem udział w dyskusji na Czarnej Oliwce.Totalnie pokręciłem z moim nickem,tak że nikt nie mógł tego rozplątać.Dopiero teraz Admin pomógł mi w tej biedzie/dzięki/..Mam 62 lata,mieszkam w Wejherowie a zadymiam w Stężycy/pozdrawiam wszystkich Kaszubów/.Moje hobby to turystyka głównie kajakowa/wcześniej górska,ale nogi poszły do remontu/,literatura,historia Marynarki Wojennej/skrzywienie zawodowe/oraz oczywiście kuchnia w szerokim pojęciu tego słowa.W zadymianiu dzielnie wspiera mnie żona Jola,oraz wnuczka/specjalistka od mieszania ciasta chlebowego/.Obiecuję,że będę już aktywnym forumowiczem :lol:

[ Dodano: Nie Paź 04, 2009 16:56 ]

Zapomniałem dodać,że na stronce występuję pod ksywką Kruszynka :lol:

"Zwierzęta się wypasają.

Człowiek je.

Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny"

Anthelme Brillat - Sawarin

Pozdrawiam serdecznie. Kazik.

Witaj!

Na kruszynkę to Ty mi nie wyglądasz.

A propos jeżeli dobrze pamiętam, to już Byłeś kiedyś na forum.

Czuj dym.

Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu.
Byłem,byłem ale w 2005 r.Jak powyżej pisałem miałem pewne trudności.Na głównej stronie możesz za to spotkać dużo moich przepisów i zdjęć.Kruszynka to ja teraz jestem,marne 115 kg,a w 2005 to było 145 kg żywej wagi.I schudłem dzięki temu,że wiem teraz co jem.Pozdrawiam

"Zwierzęta się wypasają.

Człowiek je.

To nie udało się vtec'owi tak zrobić byś nadal był pod starym nickiem???

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

Ale to właśnie jest mój stary nick,tak narozrabiałem z Kruszynką ,wodniakiem kazikiem_47 i innym próbami,że się pogubiłem totalnie.Dobrze jest jak jest,tylko muszę zmienić podpis/jak skumam jak się to robi :lol: i /

[ Dodano: Nie Paź 04, 2009 19:15 ]

Witajcie na forum.

Miro jestem Twoim klientem i polecam usługi Twojego sklepu innym.Pozdrawiam

"Zwierzęta się wypasają.

Człowiek je.

Witamy jeszcze raz!

Kruszynko pamiętam twoje posty, od czasu jak trafiłem na Tę STRONĘ.

Sam pływałem na kajakach turystycznych P2, które budowałem z moim

Tatą św. pamięci.

Pozdrawiam.

Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu.

Witaj kruszynko :lol:

Zapisz się na zlot

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=3618&postdays=0&postorder=asc&start=30 dla nas już zostaniesz kruszynką :lol:

Pozdrawiam

Dzięki wszystkim za miłe słowa :lol:

"Zwierzęta się wypasają.

Człowiek je.

Witam bracia i siostry w wędzarstwie!

Jestem Wojtek z Lubomierza.Pracuję na PKP w Gryfowie Śląskim.Gotuję od zawsze,jem jeszcze dłużej.Zaczynałem jak miałem jakieś 7 lat od pieczenia parówki nadzianej na widelec i pieczonej nad palnikiem gazowym.Wędzę sam od dwóch lat(wcześniej trochę z ojcem wędziłem),ale jeszcze mało wiem dlatego tu jestem. Pozdro wszystkim:)

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

• 5 tygodni później...

Witam na imię mam Marzena mam 24 lata i mieszkam w Wałbrzychu.Z zawodu jestem:Sprzedawcą (szkoła zawodowa),technikiem handlowcem (technikum po ZSZ ),kosmetyczką (studium),stylistką paznokci(kurs).Obecnie nie pracuję.Moje zainteresowania to zoologia,botanika i gastronomia.Na co dzień optymistka opisywana przez znajomych jako "wielka wariatka w małym opakowaniu" :grin: Miło mi was poznać :wink:

A oto ja :

Witam "wielką wariatkę w małym opakowaniu" Te małe są najfajniejsze.

W życiu dwa dni są najważniejsze:
 Ten w którym się urodziłeś.
  I ten kiedy zrozumiałeś po co

M.Twain

• 3 tygodnie później...

Witam cala zadymiarska brac. Mam na imie Marek i mam nadzieje szybko zglebic wiedze w wiadomej dziedzinie.... przypadkiem trafilem na strone i spodobalo mi sie :-) , a ze zjesc lubie to bedzie to dlugo moja nowa pasja :-). A tak wyglada moje skromne 105kg :-P .

moje dzidzi :-) (6350367)

No chłopie, witamy wśród zadymiaczy :grin: A mnie doddatkowo cieszy fakt, że klub +100 rośnie w siłę :grin:

Pozdrawiam :wink:

Carpe diem - raz kozie death

LATADLO1410, Witaj :!:

Widzę, że w tych 105 to jest ładna rzeźba mięśni :lol:

Zgłębiaj temat i życzę powodzenia w nowej pasji :grin:

• 1 miesiąc temu...

No cóż... trochę ponad 50 lat i trochę ponad 120 kg. Trochę za dużo. Tego pierwszego już nie ubędzie :wink: .

W życiu byłem sklepikarzem, barmanem, kreślarzem, górnikiem (to tylko formalnie), historykiem, plastykiem, menedżerem, przedsiębiorcą, żołnierzem, naukowcem i nauczycielem - dokładniej, za wykonywanie tych zajęć brałem pieniądze - no, w przypadku żołnierza raczej iluzoryczne.

Nic jeszcze nie uwędziłem. Za to w kuchni czuję się znakomicie.

Powodem, dla którego trafiłem na to forum jest stara, rozlatująca się chałupa w Rudzie Instytutowej na dalekim (choć przedbużańskim) Podlasiu (nie mylić z województwem "podlaskim"). Po doprowadzeniu owej chałupy do stanu używalności (w sumie tylko zewnętrzny szalunek został) jakaś wędzarnia - letnia kuchnia aż się tam prosi.

W życiu byłem sklepikarzem, barmanem, kreślarzem, górnikiem (to tylko formalnie), historykiem, plastykiem, menedżerem, przedsiębiorcą, żołnierzem, naukowcem i nauczycielem

Witaj.

Zajęcia z tyt. coraz większej negatywnej selekcji...

Zadymiacz - to brzmi dumnie!!!.

Odbudujesz się z nami.

Witam i zapraszam serdecznie do siebie, PrzedBużniaku. :grin:

Cisza,spokój, a ja robię to co umiem najlepiej: NIC