Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bardzo mam dostęp do głowy, jak pytam w okolicznych sklepach to robią wielkie oczy. Jeżeli już bym bym dostał tę głowę, to czy do salcesonu dodaję także ryj i uszy?

.

Głowizna to podstawa. Ja dodaję wszystko.

 

Głowiznę w Warszawie możesz dostać w Makro.

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3454-g%C5%82owy-czy-g%C5%82owizna-oto-jest-pytanie/
Udostępnij na innych stronach

Trzeba będzie kartę zrobić. W selgrosie dziś byłem i dowiedziałem się że "wogóle nie miewają takiego asortymentu". Dzięki za info.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3454-g%C5%82owy-czy-g%C5%82owizna-oto-jest-pytanie/#findComment-93620
Udostępnij na innych stronach

Głowiznę w Warszawie możesz dostać w Makro.

To jest jednak sposób. Po co kupować głowy jak można kupić do salcesonu głowiznę. Pozdrawiam
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3454-g%C5%82owy-czy-g%C5%82owizna-oto-jest-pytanie/#findComment-93630
Udostępnij na innych stronach

To jest jednak sposób. Po co kupować głowy jak można kupić do salcesonu głowiznę.

Napisałem tak bo to dobry sposób na salceson wystarczy to rozpuścić wlać do osłonki lub żołądka i mamy salceson i oto jest ta głowizna.

Proszę to potraktować humorystycznie ale niestety nieścisłości w nazewnictwie doprowadzić mogą do takich wynalazków. Pozdrawiam

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3454-g%C5%82owy-czy-g%C5%82owizna-oto-jest-pytanie/#findComment-93850
Udostępnij na innych stronach

  • 2 lata później...

Z 1/2 głowy wieprzowej zrobiłem galart - galaretę . Bardzo smaczna .

 

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3454-g%C5%82owy-czy-g%C5%82owizna-oto-jest-pytanie/#findComment-193250
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.