arkadiusz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie bardzo mam dostęp do głowy, jak pytam w okolicznych sklepach to robią wielkie oczy. Jeżeli już bym bym dostał tę głowę, to czy do salcesonu dodaję także ryj i uszy?.Głowizna to podstawa. Ja dodaję wszystko. Głowiznę w Warszawie możesz dostać w Makro. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3454-g%C5%82owy-czy-g%C5%82owizna-oto-jest-pytanie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV22 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Trzeba będzie kartę zrobić. W selgrosie dziś byłem i dowiedziałem się że "wogóle nie miewają takiego asortymentu". Dzięki za info. Cytuj Życie jest jak gulasz. Nigdy nie wiesz na co trafisz. www.rc-trial.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3454-g%C5%82owy-czy-g%C5%82owizna-oto-jest-pytanie/#findComment-93620 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Głowiznę w Warszawie możesz dostać w Makro.To jest jednak sposób. Po co kupować głowy jak można kupić do salcesonu głowiznę. Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3454-g%C5%82owy-czy-g%C5%82owizna-oto-jest-pytanie/#findComment-93630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 27 Grudnia 2009 To jest jednak sposób. Po co kupować głowy jak można kupić do salcesonu głowiznę.Napisałem tak bo to dobry sposób na salceson wystarczy to rozpuścić wlać do osłonki lub żołądka i mamy salceson i oto jest ta głowizna. Proszę to potraktować humorystycznie ale niestety nieścisłości w nazewnictwie doprowadzić mogą do takich wynalazków. Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3454-g%C5%82owy-czy-g%C5%82owizna-oto-jest-pytanie/#findComment-93850 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Z 1/2 głowy wieprzowej zrobiłem galart - galaretę . Bardzo smaczna . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3454-g%C5%82owy-czy-g%C5%82owizna-oto-jest-pytanie/#findComment-193250 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 31 Grudnia 2011 andrzej k, U Ciebie jest już rok 2012 i o to chodzi! ładna galancinka Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3454-g%C5%82owy-czy-g%C5%82owizna-oto-jest-pytanie/#findComment-193255 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.