Skocz do zawartości

[sprzedam] wędzarnio-grill - 100% imitacji drewna unikat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

A ja mam takie pytanie

Czy ta konstrukcja jest własnym (nowym) pomysłem, czy też wzorowana jest na jakimś sprawdzonym wzorcu?

100 % wlasnej, nad projektem pracowal artysta grafik z ASP w Lodzi. Z tego co sie orientowalismy to w Europie a nawet na swiecie nie ma jeszcze zadnego grilla lub wedzarni w takim stylu (no chyba ze ktos zrobil tylko dla siebie).

Jezeli chodzi o "sprawdzalnosc" to jest juz bardzo duzo Naszych zadowolonych klientow, od zeszlego sezonu kiedy to jest juz w sprzedazy i nie mielismy zadnych "reklamacji, narzekan, zwrotow itd..." wrecz przeciwnie...jeden zobaczy u drogiego i tez chce np grilla. Jest rok gwarancji wiec jakby cos sie dzialo nie tak to interweniujemy (naszczescie jeszcze nie musielismy :) )

Pozdrawiam

-----------------------

Wędzarnio - grille, grille betonowe

100% IMITACJI DREWNA

www.jakdrewno.pl

-----------------------

Właśnie o tą rurę mi chodzi. Czy jest ona na zewnątrz?

Tak. Aczkolwiek nie wykluczone ze ostateczna wersja bedzie miala w srodku (bede informowal).

-----------------------

100% IMITACJI DREWNA

www.jakdrewno.pl

-----------------------

• 2 tygodnie później...
TOM-BET nigdzie nie znalazłem wymiarów komory wędzarniczej. Wydaje się nie za wielka. Czy jest możliwość wykonania wędzarni z dwoma paleniskami , takie połączenie dużej i małej wędzarni. Nie wiem czy to miałoby sens, czy różnica temperatur dymu byłaby na tyle duża?
tur100
tur100: mysle ze ze bylby problem z temperatura i dymem mozna zrobic dwa paleniska i dwie komory wedzarnicze.

-----------------------

100% IMITACJI DREWNA

www.jakdrewno.pl

-----------------------

• 3 miesiące temu...
Witam, czy ktoś wie czy ta firma jeszcze istnieje? zamówiłem jakieś 2 miesiące temu taką wędzarnie i cisza, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile, na szczęście nie płaciłem żadnej zaliczki, ale chciałbym wiedzieć czy mam czekać na tą wędzarnie czy szukać czegoś innego :(

czesc !

Mam pytanie do starych bywalców forum. Mam kłopot z firma TOM-BET wędzarnie betonowe - imitacje drewna(widziałem że pisze na waszym forum) . Zamówiłem wędzarnie 2 miesiace temu , DO 10 był termin dostawy -facet nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile moż znacie jakieś opinie na temat tej firmy.

z góry dzieki za info

[ Komentarz dodany przez: vtec: Pon 14 Cze, 2010 15:08 ]

Przeniosłem do odpowiedniego tematu.

No właśnie mam ten sam problem, jeden telefon wyłączony, na drugim jest sygnał ale potem informacja że nie ma miejsca na nagranie wiadomości...

Maili napisałem już chyba z 10 i nic...

Czas szukać innego wykonawcy.

W takim razie przy okazji zapytam czy znacie może jakieś firmy/osoby które wykonały by wędzarnie - niestety sam nie dam rady wybudować - brak wiedzy i umiejętności.

Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje

Pozdrawiam

Witam !

Podobną sytuacje miałem z kamieniem Fratelli Pizza Stone ze sklepu internetowego, jedynego dystrybutora na Polskę hehe. Trochę nerw mnie to kosztowało. Tom-Bet się zareklamował na forum i tyle niema co się dopytywać, zainteresowany powinien się sam odezwać - jak tego nie robi to nieładnie.

Pozdrawiam

Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno :wink:
  • 2 miesiące temu...

Witam,

jak widać firma oferująca pseudowędzarnie znowu się uaktywniła

http://allegro.onet.pl/item1188674264_wedzarnia_ogrodowa_100_imitacji_drewna.html

i jak widać bez zapowiadanych "modyfikacji" :lol:

pozdrawiam

Mirek

Ha! Jak sobie człowiek sam nie zrobi, to mu nikt nie zrobi...Chłopcy - Nic,tylko czerpać wiedzę z ''NASZEGO'' forum ,myśleć i działać :!: :cool: Powodzenia!
Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi...:) ''
A wywalić ten temat do kosza i "zrobić sobie samemu..."( :rolleyes: ) jak radzi Koleżanka einshel. Z mojej strony wielki negatyw dla producenta!

Ha! Jak sobie człowiek sam nie zrobi, to mu nikt nie zrobi...Chłopcy - Nic,tylko czerpać wiedzę z ''NASZEGO'' forum ,myśleć i działać :!: :cool: Powodzenia!

I właśnie tak zrobiłem, wędzarnia wg projektu z forum właśnie się kończy, zostały tylko drzwiczki do zrobienia. A tu firma TomBet do mnie dzwoni czy jestem jeszcze zainteresowany, jakieś 0,5 roku po zamówieniu - wyśmiałem ich...

swoją drogą przydałaby się solidna firma która zna się na rzeczy i za rozsądne

pieniądze podjęłaby się zrobienia porządnej wędzarni. Jeśli ktoś zna takową

to proponuje podzielić się doświadczeniami :smile:

• 5 miesięcy temu...

Witam wszystkich!

Firma TOM - BET nie jest producentem w/w wedzarni lecz tylko zajmuje sie sprzedaza tych wyrobow. Sprzedaz byla opóźniona lub momentami w ogole nie byla relizowana przez producenta na ktorego nie mialem ZADNEGO wplywu. Pragne wszystkich ktorzy czekali na realizacje zamowionego produktu i sie nie doczekali goraco przeprosic.

Zerwalismy wspolprace z "poprzednim" producentem i zaczynamy dzialac od poczatku z grillami i wedzarniami imitujacymi drewno i teraz nie bedziemy od nikogo niekompetentnego uzależnieni...

Osoby nadal zainteresowane zakupem wedzarni i grilli imitujacych drewno prosze o kontakt mailowy biuro@jakdrewno.pl lub tel. 692-495-285

Jeszcze raz wszystkich przepraszamy...

-----------------------

100% IMITACJI DREWNA

www.jakdrewno.pl

-----------------------

Hmmmm...... z jednej strony reklamujesz się nadal lecz po wejściu na stronę której adres podajesz i który również znajduje się pod twoim podpisem widzimy taki komunikat...........

Niniejszym oświadczamy iż z dniem 05-01-2011 firma TOM - BET zaprzestaje sprzedaży grilli i grillo-wedzarni imitujących drewno do odwołania.

..... wiec jak to w końcu jest z tą sprzedażą :question:

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

Hmmmm...... z jednej strony reklamujesz się nadal lecz po wejściu na stronę której adres podajesz i który również znajduje się pod twoim podpisem widzimy taki komunikat...........

Niniejszym oświadczamy iż z dniem 05-01-2011 firma TOM - BET zaprzestaje sprzedaży grilli i grillo-wedzarni imitujących drewno do odwołania.

..... wiec jak to w końcu jest z tą sprzedażą :question:

Jeszcze nie mam zdjec itp... finalnego produktu. Zasada ta sama (imitacja drewna). Beda zdjecia bedzie dzialala strona w 100%. Mysle ze okolice konca marca powinna strona ruszyc.

-----------------------

100% IMITACJI DREWNA

www.jakdrewno.pl

-----------------------

Wiem ze mozna dac wedzarnie do przetestowania wiec i z takiej opcji chcialbym skorzystac. Miala byc testowana wczesniej lecz poprzedni producent sie nie zgodzil - wiadomo kasa i pazernosc gubi ludzi.

-----------------------

100% IMITACJI DREWNA

www.jakdrewno.pl

-----------------------

Może nie kasa i pazerność w tym wypadku, lecz obawa przed ewentualnymi wynikami testów. :D

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

TOM - BET, byłbym potencjalnie zainteresowany taką wędzarnią powiedz mi tylko gdzie można ją obejrzeć, gdzie wymiary, opis, itp.... mam na myśli stronę w necie, wiem że w marcu ale ja chciałbym jeszcze przed marcem zapoznać się z budową takiej wędzarni i dokładnym opisem.

Jola i Mariusz

TOM - BET, byłbym potencjalnie zainteresowany taką wędzarnią powiedz mi tylko gdzie można ją obejrzeć, gdzie wymiary, opis, itp.... mam na myśli stronę w necie, wiem że w marcu ale ja chciałbym jeszcze przed marcem zapoznać się z budową takiej wędzarni i dokładnym opisem.

Na bieżąco obiecuje zdawac "relacje" tj wymiary zdjecia itp... dajcie mi chwilke czasu.

-----------------------

100% IMITACJI DREWNA

www.jakdrewno.pl

-----------------------

Na bieżąco obiecuje zdawac "relacje" tj wymiary zdjecia itp... dajcie mi chwilke czasu.

Nie ma sprawy, trochę poczekam ale nie za długo :tongue: :grin:

Jola i Mariusz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.