arkadiusz Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1726 Opublikowano 7 Marca 2013 To substytut a nie pasztet . :grin: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-273187 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1727 Opublikowano 7 Marca 2013 :grin: Yamaha WILD STAR 1600 :grin:No ewentualnie, wziąłbym na handel. :grin: :tongue: Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-273233 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1728 Opublikowano 10 Marca 2013 :grin: pstrąg,warzywa,kasza jaglana,ziemniaki odsmażane. :grin: :thumbsup: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-273815 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1729 Opublikowano 10 Marca 2013 :grin: już od jesieni (chyba wrzesień) robię sery z kulturami a jeszcze nie spróbowałem :grin: Dzisiaj postanowiłem jeden rozciąć,padło na najmniejszy,który robiłem 20.11.2012r Jest twardy,konsystencja jednakowa,zapach bdb a w smaku rewelacje. :grin: :thumbsup: Ser był solony z ręki. Tak,że jutro śmiało jadę po mleko i robię dalej. :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-273867 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1730 Opublikowano 10 Marca 2013 A powiedz proszę czy ta twardość Ci nie przeszkadza? Bo z moich serów mnie osobiście podchodzi własnie taki bardziej miękki. Natomiast śmietanowy który wyszedł własnie taki twardawy bardziej podszedł małżonce. No i żeby nie było własnie zbieram śmietanę z mleka i jutro kolejny ser :grin: Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-273870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1731 Opublikowano 10 Marca 2013 :grin: wolę twardy :grin: małżonka wie co dobre :grin: Śmietany nie zbieram :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-273873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1732 Opublikowano 10 Marca 2013 Się nie znacie :grin: Ale może z czasem zmienię zdanie bo ser ze stycznia powoli zaczyna zmieniać konsystencję. Zapakowany próżniowo w dojrzewalni sobie dalej leży i dopiero w maju zobaczymy czy i jak się zmienił Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-273874 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1733 Opublikowano 10 Marca 2013 :grin: w maju przybywaj na zlot W-M to porównamy smaki.EL Gąsior dojrzewa od jesieni :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-273876 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1734 Opublikowano 10 Marca 2013 No istnieje bardzo poważna szansa ze do Chłapowa chociaż na jeden dzień wpadniemy. W każdym bądź razie kombinujemy żeby dało radę Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-273877 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menzur Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1735 Opublikowano 10 Marca 2013 Ale sery! GRATULACJE. :thumbsup: Cytuj Apetyt rośnie wraz ze mną od urodzenia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-273999 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1736 Opublikowano 11 Marca 2013 Grześ ten z listopada , aż się prosi do makaronu :thumbsup: Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-274023 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1737 Opublikowano 12 Marca 2013 :grin: kiełbasa z dzika wędzona tydzień temu. Zdjęcia z lampą i bez. :grin: W smaku :thumbsup: :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-274268 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menzur Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1738 Opublikowano 12 Marca 2013 Jakie to znaczenie czy z lampą czy bez, napewno smakuje super!!! :clap: :thumbsup: P.S. chyba że chodzi o lampę wina :lol: Cytuj Apetyt rośnie wraz ze mną od urodzenia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-274271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romax Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1739 Opublikowano 12 Marca 2013 Piękna kiełbaska :thumbsup: Cytuj beckermanntravel.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-274288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekr134a Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1740 Opublikowano 12 Marca 2013 Grzesiu jak na tygodniową pięknie obeschła. Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-274430 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek240954 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1741 Opublikowano 12 Marca 2013 EL Gregor, jedne i drugie wygladaja super.Pozdrawiam. :clap: :thumbsup: A to moje ostatnie. http://imageshack.us/photo/my-images/849/samsung009.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/18/samsung003.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-274454 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1742 Opublikowano 13 Marca 2013 :grin: Marku,wyroby wyglądają super i na pewno tak smakują :grin: :thumbsup: Sery zrobione wczoraj,kiełbasa skończona przed chwilą :grin: wieczorem wiązanie i jutro od rana seks :grin: i to jest życie kowboja :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-274518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek240954 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1743 Opublikowano 13 Marca 2013 Marku,jestem Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-274586 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1744 Opublikowano 17 Marca 2013 :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-275242 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1745 Opublikowano 18 Marca 2013 :grin: kiełbasa i szynka z dzika czekają na święta :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-275449 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1746 Opublikowano 24 Marca 2013 :grin: wiosna się opóźnia :sad: Podpatrzyłem u ojca taki sposób na świeżą natkę,odkrojony górny kawałek pietruszki (reszta poszła do dań) wkładam do naczynia z wodą (trzeba kontrolować wodę w naczyniu) po 10 dniach mam natkę. :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-276827 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1747 Opublikowano 24 Marca 2013 Sam hoduję natkę ale tego sposobu nie znalem już będę stosował dzięki dla Taty :lol: Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-276838 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1748 Opublikowano 25 Marca 2013 :grin: trzeba sprawdzić jak dojrzewa ścinkowa robiona 12 luty :grin: jest OK :thumbsup: Boczek wędzony 10 dni temu jest OK. :grin: Trzeba kontrolować,żeby na święta się :blush: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-277177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1749 Opublikowano 26 Marca 2013 :grin: kupując wczoraj mleko na sery :grin: padł pomysł,żeby zrobić twaróg na świąteczny sernik :grin: Pomysłu = realizacji :grin: Wyszedł tak smaczny :thumbsup: że chyba do piątku nie będzie już z czego zrobić sernik,ale ricotty będzie pod dostatkiem. :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-277510 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Krzysztof_ Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1750 Opublikowano 26 Marca 2013 padł pomysł,żeby zrobić twaróg na świąteczny sernik :grin: Grzegorz nie mów że chciałeś kupić taki w wiaderku Cytuj Zapraszam na mój blog na FB http://bit.ly/Swojskie_Jadlo Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3705-kie%C5%82basa-wiejska-i-inne-wyroby-el-gregora/page/70/#findComment-277518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.