pis67 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3601 Opublikowano 19 Września 2016 Będzie deszcz to odżyje .... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-517647 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszpak Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #3602 Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Piotrze, z głogu rób wino. Rewelacyjne. Z dzikiej róży zresztą też. Edytowane 20 Września 2016 przez ryszpak Cytuj Rafał (ryszpak) rakrzes@poczta.onet.pl Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją... Iure et gladio Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-517665 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3603 Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) z głogu rób wino. Rewelacyjne. Z dzikiej róży zresztą też. Słusznie prawisz.... Dziś podwędziłem trochę ... Boczek... Oscypki jeszcze wisiały sobie... tężejąc Boczek już upieczony... Oscypki już bez futerek - 40 szt - 8kg z 50 litrów mleka ... rekord...nowy Ricotty trochę zostało - z 50l serwatki - 2,4kg Jutro zabieram się za kiełbaskę, mięsko w piątek zapeklowane - woła rób, rób... Edytowane 25 Września 2016 przez pis67 Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-518965 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #3604 Opublikowano 26 Września 2016 Serki bardzo ładne,ale boczki powinny posłużyć jako wzorzec dobrego wędzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-519018 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #3605 Opublikowano 26 Września 2016 Wyroby wystawowe Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-519051 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3606 Opublikowano 26 Września 2016 Kiełbaski dziś rano zrobione w wędzarni się dymią... A tu już przyjechały do gorącej kąpieli... A tu już łapią chłód z powietrza ... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-519234 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #3607 Opublikowano 27 Września 2016 wyroby jak zwykle rewelacja Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-519373 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #3608 Opublikowano 27 Września 2016 Głóg możesz zmieszać z dziką różą i z tego zrób wino.Po 6 tygodniach usuń owoce. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-519387 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3609 Opublikowano 27 Września 2016 Głóg możesz zmieszać z dziką różą i z tego zrób wino.Po 6 tygodniach usuń owoce. Wkrótce zbiór i robię, Głóg trzeba jakoś rozdrobnić? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-519408 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaja Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #3610 Opublikowano 27 Września 2016 Głóg możesz zmieszać z dziką różą i z tego zrób wino.Po 6 tygodniach usuń owoce.Wkrótce zbiór i robię, Głóg trzeba jakoś rozdrobnić? Głogu nie rozdrabniaj, bo się straszna breja zrobi, ja nie rozdrabniałem, a mój brat owszem i bardzo żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-519411 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3611 Opublikowano 27 Września 2016 Głogu nie rozdrabniaj, bo się straszna breja zrobi, Dzięki - zastosuję się. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-519413 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #3612 Opublikowano 27 Września 2016 Głogu nie rozdrabniaj potwierdzam - później nie wyfiltrujesz tworzy się dosłownie klajster . Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-519418 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3613 Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Przedostatni zbiór papryczek..... Pomidory są jeszcze , foty leżą... jak je postawić... Tu krzaczek - wydał 9 gron - kilka jeszcze do zerwania.... Dziś pewnie z 15kg zerwane... ale kończą się - październik już... A i szyneczki dziś wędziłem ... Edytowane 1 Października 2016 przez Bee Gees poprawiono zdjęcia Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-520169 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #3614 Opublikowano 1 Października 2016 Pomidory są jeszcze , foty leżą... jak je postawić.. Przez IfranViev Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-520170 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3615 Opublikowano 7 Października 2016 Dziś zadymka .... na pierwszy ogień poszły polędwice i baleron... Potem zrobiłem kiełbaskę i boczuś zrolowałem z kiełbasianym farszem ... Kiełbaski czekają na kąpiel... A tu już wychładzają się na wolnym powietrzu.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-521263 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3616 Opublikowano 8 Października 2016 Dziś próby organoleptyczne .... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-521392 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #3617 Opublikowano 8 Października 2016 Ten boczuś z farszem smakowicie wygląda (reszta oczywiście też). Przy najbliższym zadymianiu chyba zrobię coś podobnego. Miałeś dobrego pomysła . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-521402 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3618 Opublikowano 15 Października 2016 Rankiem postanowiłem kiełbaski zrobić, mięso znalazłem zapeklowane w lodówce i stało się. Jeden farsz - trzy rodzaje osłonek i farsz też poszedł w boczek rolowany, fota później.... Coś a la myśliwska... Jałowcowa..... i jałowcowa inaczej... Teraz lekkie podsuszanie, próby organoleptyczne na zlocie... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-522462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3619 Opublikowano 15 Października 2016 I boczek się chłodzi po kąpieli.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-522486 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3620 Opublikowano 19 Października 2016 Boczek - podobny zrobimy na zlocie.... Jałowcowa - zagości na wiejskim stole podczas zlotowej imprezy... Myśliwska - też będzie.... No i mięska na dzisiejsze zadymianie.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-523035 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #3621 Opublikowano 19 Października 2016 Boczek - podobny zrobimy na zlocie.... Myśliwska - też będzie... Piotrek , widać że przykładasz uwagę do robienia fotek Zapewne niektóre znajdą miejsce w gazetce reklamowej . Pozdrawiam i do jutra Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-523063 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #3622 Opublikowano 23 Października 2016 Boczek - podobny zrobimy na zlocie.... Myśliwska - też będzie... Piotrek , widać że przykładasz uwagę do robienia fotek Zapewne niektóre znajdą miejsce w gazetce reklamowej . Pozdrawiam i do jutra Tak jak Andrzej mówi trzeba myśleć o fotach do folderu reklamowego i do tego opisy składów które w połączeniu z fotami przykuwają uwagę. Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-523559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3623 Opublikowano 30 Października 2016 Metkę zrobiłem - 5kg... oj dawno nie było - potem foty po wędzeniu..... Boczki też pieczone... Kiełbaski myśliwska i domowa - próbki reprezentatywne zostały... Wczoraj mleko nabyłem - 50 l - ricotta na wadze... nieźle Oscypki w wędzarni, a i trochę korbaczy pociągnąłem, nie są równiutkie jak Kurpia, raczej fikuśne - mniej słone, mniej wysuszone i mniej wędzone... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-524502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #3624 Opublikowano 30 Października 2016 Dobre są - ważne że Tobie wychodzą, niewielu tą sztuką może się pochwalić Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-524505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #3625 Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) niewielu tą sztuką może się pochwalić Jeszcze trochę i Ciebie przegonię Kurpsiu . Rozpoczynam pomału konkretne testy . Na razie wiem co to masa serowa no i solanka ......... Pozdrawiam Edytowane 30 Października 2016 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/145/#findComment-524515 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.