Papcio Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #401 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Widziałem płuca chorej świnki, od tamtego czasu nawet psu nie kupuję. Widziałem swoje podczas bronchoskopii - też nie ma na co patrzeć. Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-142750 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #402 Opublikowano 21 Stycznia 2011 To foty. Mięsko już rozparcelowane: na obiady, kiełbasę, pasztetową, kaszankę i salcesony. O chorobach płuc u świń już pisałem. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-142771 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #403 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ładne dzieło :grin: Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-142779 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #404 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kiełbasa początkujących... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-144237 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #405 Opublikowano 5 Lutego 2011 Wczoraj wędziłem, dzisiaj wędzę, choć w pracy jestem, tak przy okazji, jutro nie będę wędził. A foty, cóż.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-145121 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #406 Opublikowano 5 Lutego 2011 Ryby wędzone i szynka . Tak zgadza się, wczoraj wędziłem. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-145213 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #407 Opublikowano 6 Lutego 2011 A to cześć z zeszłotygodniowej zabawy, na śniadanko krojone tępym nożem, żona w kuchni rządzi. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-145349 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #408 Opublikowano 6 Lutego 2011 Pisu- na talerzu to chyba salceson, biodrówka, boczuś, szyneczka i kiełbaska może żywiecka??????? Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-145376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #409 Opublikowano 7 Lutego 2011 biodrówka No ładnie, tylko ta sklepowa biodrówka w postaci wędzonej to ogonówka. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-145493 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #410 Opublikowano 8 Lutego 2011 tylko ta sklepowa biodrówka w postaci wędzonej to ogonówkaOk, dzięki za naukę, już zapamiętam :lol: Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-145574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #411 Opublikowano 13 Lutego 2011 W piątek kaszankę białą i czarną zrobiłem z kaszą gryczaną nie prażoną, drugi raz na tej kaszy i zdanie mam, że jest lepsza niż na prażonej. Wczoraj podwędziłem i tyle się ino zostało. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146515 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #412 Opublikowano 13 Lutego 2011 W piątek kaszankę białą i czarną zrobiłem z kaszą gryczaną nie prażoną, drugi raz na tej kaszy i zdanie mam, że jest lepsza niż na prażonej. Wczoraj podwędziłem i tyle się ino zostało. piękna kaszaneczka ,ooo taką "tęgą" lubię,dobrze że nie dodajesz rosołu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146528 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi187 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #413 Opublikowano 13 Lutego 2011 Mi też się ta kaszaneczka podoba :thumbsup: :thumbsup: Cytuj "Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy". James Joyce Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #414 Opublikowano 13 Lutego 2011 W piątek kaszankę białą i czarną zrobiłem z kaszą gryczaną nie prażoną, drugi raz na tej kaszy i zdanie mam, że jest lepsza niż na prażonej. Wczoraj podwędziłem i tyle się ino zostało. Możesz napisać swój przepis na czarną? Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #415 Opublikowano 13 Lutego 2011 wygląda świetniegratulacje, Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146535 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #416 Opublikowano 13 Lutego 2011 Możesz napisać swój przepis na czarną? Tu czy tam? Tam = pw. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #417 Opublikowano 13 Lutego 2011 pis67, w jakim celu ? Wczoraj podwędziłem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146560 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #418 Opublikowano 13 Lutego 2011 Tu, :wink: z pewnością przyda się Potomnym, ja swoje przepisy również zamieszczam na Forum. Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146561 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alehar Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #419 Opublikowano 13 Lutego 2011 Możesz napisać swój przepis na czarną? Tu czy tam? Tam = pw. Jak możesz to daj tu Kaszanka wygląda super... Cytuj Pozdrawiam - Alehar Instagram alehar9999 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146562 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #420 Opublikowano 13 Lutego 2011 pis67, w jakim celu ? Podwędzam delikatnie zimnym dymem godzinkę bo: - taka rodzinna tradycja - spoko leży tydzień i dłużej w lodówce, flaczek nie bywa śliski. - jak ktoś dostaje kaszankę, np.dziś Endrio, pierwsze co robi to węchem ocenia Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146565 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #421 Opublikowano 13 Lutego 2011 Wg mnie, bardzo dobrze zrobiłeś , że podwędziłeś :wink: Czekamy na przepis :rolleyes: Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #422 Opublikowano 15 Lutego 2011 Kiełbaski wczoraj zrobiłem. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-146953 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #423 Opublikowano 16 Lutego 2011 Pisie, wklej, jesli możesz materiały z rozbioru tego bysia. I jeśli masz zrobione, zdjęcia z klasyfikacji mięsa wołowego. Z góry dzięki. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-147007 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #424 Opublikowano 20 Lutego 2011 jesli możesz materiały z rozbioru tego bysia. I jeśli masz zrobione, zdjęcia z klasyfikacji mięsa wołowego Zdjęć dużo nie mam, a klasyfikacja - normalnie amatorska. :grin: I foty salami, które znalazłem w dojrzewalni, były 4, jedną LP zabrała mi wczoraj, teraz jest ok. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-147865 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #425 Opublikowano 22 Lutego 2011 W ubiegłym tygodniu nadziałem coś po prawej w to po lewej. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/17/#findComment-148235 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.