Jasiust Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #1026 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam. Chciałbym podziękować Pisowi za porady w wędzeniu . Nie umiałem wędzić w wędzarni z paleniskiem bezpośrednim bo zawsze wędziłem z kanałem a to jest spora różnica. Teraz spalam dużo mniej drzewa a to dla mnie ważne. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-223695 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #1027 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Szynki po parzeniu oddychają w altanie, oj chłodno tej późnej wiosny... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-223729 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #1028 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Widok wewnętrzny Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-223760 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzly Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #1029 Opublikowano 21 Czerwca 2012 to chyba jest metka lekkich obyczajów Drogi Panie Boczku, moim skromnym zdaniem jest Pan potencjalnie ZDOLNY!!! zrobić taki cymes. :grin: Aby była dobra kiełbasa musi być robiona INTELIGENTNIE! :lol: Ja już to zauważyłem z postów, że jak kto inteligentny to i KIEŁBASKA jest z reguły WYJĄTKOWA. :tongue: BTW Kolega PiS robi CENNE cymesy. Czego im jeszcze brakuje? (żeby nie było, że tylko słodzę) :tongue: Cytuj "Opinia zwykłego człowieka, to brednie gorsze od milczenia." (grizzly) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-223765 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #1030 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Gratuluję wyrobów. Widok wewnętrzny Bardziej fachowo - prezentujesz widok na przekroju swoich wspaniałych wedlin. Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-223805 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #1031 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Boczek rolowany już w nowym urządzeniu do wędzenia. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-224092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #1032 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Kończę wędzenie, zaraz boczek wędruje do gorącej kąpieli. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-224109 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #1033 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dziś uwędziłem kabanosy, niestety w osłonkach białkowych. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-224992 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #1034 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dziś zadymiam rybki... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-225134 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #1035 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Nie wku .......j mnie Pisu :clap: :tongue: :grin: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-225146 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki110 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #1036 Opublikowano 28 Czerwca 2012 I innych też :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-225195 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #1037 Opublikowano 28 Czerwca 2012 pis67, mnie możesz wk... ile dusza zapragnie :lol: uwielbiam takie klimaty i towarzyszący ślinotok :grin: za młodu wędzony węgorz to było moje niebo.. najpyszniejsza rzecz pod słońcem.. potem stracił smak może na nowo go odzyska, kiedy zrobię własne? Czekam z niecierpliwością na jakiś opis testów organoleptycznych ^^ Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-225196 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi187 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #1038 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Robisz niesamowitego smaka :thumbsup: :thumbsup: Nie wiem jakiej wielkości są te węgorze ale ja nigdy nie rozpierałem tuszek :smile: a uwędzone były rewelacyjnie :thumbsup: Cytuj "Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy". James Joyce Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-225210 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #1039 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Dziś szynki, boczki i polędwica. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-225381 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #1040 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Nie będę dłużny też Cię podenerwuję Wędzony dymogeneratorem przez 12 godzin w temp.20 st.C . Solony z ręki. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-225456 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #1041 Opublikowano 29 Czerwca 2012 :devil: No Chłopcy... :devil: Drażnijcie dalej , a jak na jakim ''zlocie'' dorwe to nogi z......powyrywam :clap: :thumbsup: :clap: :grin: Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-225459 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #1042 Opublikowano 3 Lipca 2012 Uruchomiłem machinę i jakoś poszło... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-226232 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #1043 Opublikowano 4 Lipca 2012 Boczek dziś użyłem na śniadanko, po 10-ciu dniach leżakowania wpadł dziś mi w ręce. Pewnie jest tradycyjny, przyprawy na chybił trafił i to już pewnie zalicza ten wyrób do tej grupy. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-226276 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #1044 Opublikowano 4 Lipca 2012 Ładniutki,nie powiem a i tłuszczyku ma w/g tradycji :grin: :thumbsup: :clap: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-226278 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #1045 Opublikowano 4 Lipca 2012 Uruchomiłem machinę To Ty ''takie bandyte'' posiadasz...? :shock: Wypasiona , nie mam pytań... Boczek dziś użyłem na śniadanko No ładnie to tak od rana i w środku tygodnia ''zaczynać''...? Bo do takieego boczusia , to seta obowiązkowo... :grin: ... :clap: :thumbsup: :clap: Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-226298 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #1046 Opublikowano 4 Lipca 2012 Boczek wygląda smacznie , ale deska nowoczesna Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-226380 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #1047 Opublikowano 5 Lipca 2012 I pożywka na dziś... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-226502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #1048 Opublikowano 5 Lipca 2012 A co tak mało.Przecież to na 2 kanapeczki :grin: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-226540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podlasiak Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #1049 Opublikowano 5 Lipca 2012 I pożywka na dziś... Chyba temperatura Ci się wymknęła spod kontroli :rolleyes: Cytuj Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-226567 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij #1050 Opublikowano 5 Lipca 2012 Boczek super, skądś znam to. pozazdrościć, już i mnie się smak przypomniał. A parzyłeś go w wodzie? Tyle ile waży deka, tyle minut? inaczej twardy będzie, trzeba go sznurkiem owinąć mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/42/#findComment-226601 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.